- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Yani bende beklemek istemiyorum diğer iki denemede 8. Günle 9. Gün yaptırdım negatifti 12. Günde değişmemişti :) şimdi bunda da yaptırayım diyorum yok ikna edemedim bide söz verdirdi kendi başıma yaptırmayayım dieAslında kanda çıkar da İşte yine de beklemek gerek diyolar canım benim de 9. Günüm umarım bebeklerimin ikisi de içimdedirler hala :)
Adet belirtileri dışında bişe yok canım eğer pozitif olursa bana da süpriz olacak :)Yani bende beklemek istemiyorum diğer iki denemede 8. Günle 9. Gün yaptırdım negatifti 12. Günde değişmemişti :) şimdi bunda da yaptırayım diyorum yok ikna edemedim bide söz verdirdi kendi başıma yaptırmayayım dieinşallah senden güzel sonuçlar bekliyoruz alırız da inşallah senin belirti warmı bişi hissediyomusun
Merb cnm bnmde 3.gun embriyosu 28 nisandı bana salı günü test yaptır demişlerdi hemşireler kaçıncı gün oluyor bilmiyorum 10.galiba inş pozitif sonuç görürüz neler hissediyorsun cnm belirti filn var mı idrar testi yaptın mi hiç?10. Gün oldu ama bnm 3. Gün embriyosuyduSalı’yı beklicekmişim
Yaptım ama 7. Gün falandı yanlış hatırlamıyosam negatifti erken normal ikisinide yapmıştımMerb cnm bnmde 3.gun embriyosu 28 nisandı bana salı günü test yaptır demişlerdi hemşireler kaçıncı gün oluyor bilmiyorum 10.galiba inş pozitif sonuç görürüz neler hissediyorsun cnm belirti filn var mı idrar testi yaptın mi hiç?
Amin canımmmVe hiç bir belirtim yok bitane bile idrar rengi sabah az bi köyü oda normal yani..bikac gün su gibi akıntı geldi oda jeldn sanırım..Allah'ım lütfen buraya yazan yazmayan şuan hasretler evladı bi bekleyen herkese nasip et bekletme bizleri evlat hasretiyle sınama ya Rabbim AMIN
Bende tam 15 dk önce verdim kanBen kan verdim :) nasıl yaptım bilmiyorum kalbim duracak yemin ederim çok erken cikmicak bise Allah'ım ne olur yardım et okuyan herkes lütfen dua etsin lütfen
Canım güzel haberlerini bekliyorum yaz hemen sonuç çıkınca:)Bende tam 15 dk önce verdim kaninşallah aynı anda güzel haber alalım kuzumm
Kalbim durmazsa heyecandanCanım güzel haberlerini bekliyorum yaz hemen sonuç çıkınca:)
Ayyy hadi inşallah rabbim yüzüne gülsün güzel sonuçlar werirsin inşallah :)Ben kan verdim :) nasıl yaptım bilmiyorum kalbim duracak yemin ederim çok erken cikmicak bise Allah'ım ne olur yardım et okuyan herkes lütfen dua etsin lütfen
Ayy ne kadar güzel inşallah güzel haberler alırız bende versem keşke offf çok özendimBende tam 15 dk önce verdim kaninşallah aynı anda güzel haber alalım kuzumm
Valla bende stres tavan şuan kuzumAyy ne kadar güzel inşallah güzel haberler alırız bende versem keşke offf çok özendim
Hayırlısı olsun canım dualarım seninleBen kan verdim :) nasıl yaptım bilmiyorum kalbim duracak yemin ederim çok erken cikmicak bise Allah'ım ne olur yardım et okuyan herkes lütfen dua etsin lütfen
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz heyecanla dualarim seninleBende tam 15 dk önce verdim kaninşallah aynı anda güzel haber alalım kuzumm
Heycanla sonuçlarınızı bekliyorum :)
Dualarım sizinle
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz heyecanla dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?