TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
can arkadaşlar dua edicez sabır dileyeceğiz.
benim de durumum galiba negatif.
bugun yine erken gebelik testi yaptım bugun sekizinci gunum hiç çizgi gözükmedi
üstelik karnım her an regli olucakmısım gıbı agrıyor
ve sabahki jeli kullanırken jelin aparataında kırmızı lekelenme gordum galıba suan ıcerde bı yerler kanıyor
sizin basınıza geldi mi hiç

Bak iste yukselmis insallah bundan sonra ki artislar guzel olur canim hakkinda hayirlisi

Bak iste yukselmis insallah bundan sonra ki artislar guzel olur canim hakkinda hayirlisi

Cnm çok sevindim yükselceğini biliyodum inşallah 2 gün sonrada yükselicek moralini yüksek tut daha yeni annesi

Ins dahada yukselirde 9 ay sonra Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip eder jns hadi hayirlisi

Canım çok sevindim. İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıda alırsın bebeğini.

teşekkür ederim cnm ama içim sıkılıyor cuma tekrar vericem inş yükselmeye devam eder

ediceğini ümit ediyorum ve diliyorum tatlım
8. gun baya erkendi
ama yınede degerli çıkmıstı maşallah dıyelim çifter cifter artsın

selam arkadaşlar
size bir sey soracagım
4. gün embrıyosu transfer edıldı bugun 9. gunum ve yarın test gunum
idrarda hız cızgı cıkmadı malum
belirti sayarsak çamasırım hep ıslak
birde crione jel kullanıyorum ıkı gundur sabahları kahverengi parça ve hafif pembelikli geri çıkıyor cubugun ustunde
acaba bu kahverengi parçalar tutunma kanaması hafıf olduda ıcerde kurudu onların parçaları mı
başına böle bısey gelıp hamıle oldugunu oğrenen oldu mu

İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferinin 3. günü sabah şiddetli bir boğaz ağrısı ile uyandım. KBB doktoruna gittim beta virüsü dedi hemen penisilin yapılan gerek dedi. Yoksa daha kötü olur bebeğin tutulmasını engeller dedi. Moralim çok bozuk penisilin de tutunmasını engellemez mi? Bu benim 5. tedavim. Son tedavim. Artık verdikleri hormon ilaçlarına vücudum tepki veriyor.

ALLAH yardımcınız olsun şifa versin cnm bilemedim drum ne diyor ona sor bence tüp bebek druna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…