• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİN 7. Günü

pozitifi hangi belirtilerle gördünüz??

• Kasık batması

OY: 75 44,4%
  • Adet sancısı

OY: 63 37,3%
  • Bel ağrısı

OY: 57 33,7%
  • Göğüs ucu hassasiyeti

OY: 31 18,3%
  • Göğüs dolgunluğu

OY: 56 33,1%
  • Akıntı artması

OY: 26 15,4%
  • Sıcak basması

OY: 46 27,2%
  • Hiçbir belirti olmadan

OY: 43 25,4%

• Ankete Katılan
    169
2 transferim oldu. bu belirtilerin hepsi ilaçlardan kaynaklı zaten oluyor anlamak çok zor
ilk aralık ayında 2 embriyo transferi olmuştu tutunmadı
ikinci transferim yeni nisanda dondurulmuş 1 embriyo ile oldu 5.gün blast
hala benimle çok şükür bu sefer daha bitkin ve yediğim, içtiğim dokunacak gibi geldi
eşime farklı hissettiğimi söylemiştim
belki hayvansal iç güdü belki de bahardan bilmiyorum artık :)

yanlız çok gergin bir dönem stres ile ona birşey yaparım diye çok korkuyorum. bugun bildigin baya ağladım.
ilaçlardan mı? boyle hisseden var mı?

Y
merhaba tatlım
benim de 4. gün embriyosu
bugun 7. günüm
yarın catlatma iğnemin 14 günü
ama inanılmaz bel ve kasık agrısı basladı bende de
cok akıntım var
bıde one doğru eğilince sanki karnımın altı şiş gibi
az su içtiğimden sanırım bide yanma hissediyorum vajina bölgesinde
erken gebelik testleri yaptım hiç silik cizgi bile göremedim
önceki iki denemem de negatif demiştim ölede çıkmıştı bu sefer ne pozitif ne negatif bişi diyemiyorum ki o testleri bende 7. Günde yaptım negatifti geç karışıyo olabilir die hiç umursamadım sende umursama inşallah senin belirtilerin Bebişlerle ilgilidir güzel haberler werirsin

Az kaldı canım biraz daha sabır dualarım seninle iyi olacak belirtilere takılma boşver transferin ilk günden beri var ben önemsemiyorum hiçbir belirtiyi düşünmemeye çalış iyi düşün iyi olsun.
Allah razı olsun cnm İnan bu sefer çok korkuyorum eşim çok hassas çok istiyo ona belli etmemeye çalışıyorum ama korkuyorum sonuç negatif olursa naparım die :KK61:

2 transferim oldu. bu belirtilerin hepsi ilaçlardan kaynaklı zaten oluyor anlamak çok zor
ilk aralık ayında 2 embriyo transferi olmuştu tutunmadı
ikinci transferim yeni nisanda dondurulmuş 1 embriyo ile oldu 5.gün blast
hala benimle çok şükür bu sefer daha bitkin ve yediğim, içtiğim dokunacak gibi geldi
eşime farklı hissettiğimi söylemiştim
belki hayvansal iç güdü belki de bahardan bilmiyorum artık :)

yanlız çok gergin bir dönem stres ile ona birşey yaparım diye çok korkuyorum. bugun bildigin baya ağladım.
ilaçlardan mı? boyle hisseden var mı?
Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah gerçekten çok stresli süreç allah herkesin yardımcısı olsun inşallah bize de nasip olur :)

Kısmet de yoksa amuda kalksan da olmuyo ben doğal denicem veren de allah kuzum kısmet değilmiş bu sefer
Canım benim üzülme desem de üzülüyorsun biliyorum, 2 senedir neler yaşadığımı bir ben bi allah bişir. Bunda da vardır bir hayır, tedavine ara vermeden devam et kuzum, pes etmek yok

Allah razı olsun cnm İnan bu sefer çok korkuyorum eşim çok hassas çok istiyo ona belli etmemeye çalışıyorum ama korkuyorum sonuç negatif olursa naparım die :KK61:
Her şey Allah'tan canım sabretmekten dua etmekten başka yapabilecek hiç bir şeyimiz yok maalesef Umudumuzu asla kaybetmiyoruz

Be sonuç negatif dondurulmuşlarda bitti bakalım yeni tedawi için yeni bi ben lazım hakkımızda hayırlısı artık dilerim sizinkiler pozitif olur :KK52::KK14:

Canım ne desek boş hayırlısı olsun üzüldüm :KK43: nasipten otesi yok tabi pes etmekte yok bizim de sinavimiz bu ..
Hayırlısı böyleymiş kuzum rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin inşallah pes etmek değil aslında benmki kabullenmek biyerde olmucak demekki rabbimin sevdiği kuluyuz ki bununla sınıyo bizi dermansız dert wermesin :) üzülme bebişlerini düşün inşallah rabbim hepimize zamanı geldiğinde nasip eder :dua:

Hayırlısıyla inşallah isteyen herkes e nasip olur bian önce :dua::KK50:sağol cnm belirtilere gelince takılma kafanı dağıt başka şeylerle we test gününden önce test yapma o gün hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah :super:
İnşallah cnm Allah razı olsun ..Önceki negatiftp o hatayi yapmıştım ozaman negatif geçince 12 gunu tamamlamak çok zor oluyor .oyüzden busefer yapmayacağim haklısın cnm

Back