- 19 Şubat 2020
- 76
- 33
- 32
- Konu Sahibi LeylaEceDeniz
Sanmam canım , benimde 5 . Günüm ama göğüs ağrısı olmadı bileKızlar bugün 5. Günüm ve göğüs ağrım geçti bu olumsuz birşey mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmam canım , benimde 5 . Günüm ama göğüs ağrısı olmadı bileKızlar bugün 5. Günüm ve göğüs ağrım geçti bu olumsuz birşey mi
Benim vardı ilk günler sonra kayboldu bir an da canımSanmam canım , benimde 5 . Günüm ama göğüs ağrısı olmadı bile
Çok erken değil miBu sabah test yaptım ve sonuç koca bir negatif , hiç umudum yoktu zaten .
Bilmem benimle aynı gün transfer olan bir çok kişi sonucu görmüş hepsinde silik çizgi çıkmış öle olunca dayanamadım yaptım bendeÇok erken değil mi
Bence gününü bekle herkesin bünyesi farklıBilmem benimle aynı gün transfer olan bir çok kişi sonucu görmüş hepsinde silik çizgi çıkmış öle olunca dayanamadım yaptım bende
Merhaba hayirli olsun, insallah güzel haberler aliriz sizden. Bugün benden yumurta toplandi 9 tane. Arayıp 8 tanesinin olgun olduğunu soylediler. Yarin da döllenme hakkinda bilgi verecekler. Cok heyecanliyim. Doktor taze transfer dedi. Bu iyi bi sey miCanım ben de carsamba günü transfer oldum 1 tane 5.gun embriyosu bende hiç bir şey hissetmiyorum hiç bir şey olmamış gibi transfer olduğumu bile unutuyorum bazen normal herhalde
Merhaba hayirli güzel haberler olur insallah. Fitili ne icin veriyorlar?Sagol canim sali transfer olmustum bugun 7. Gunum o zaman,bende hic bir sey hissetmiyorum sadece arada bi kasiklarim hafif agriyor geciyor,o da fitilden sanirim,insallah sonucumuz pozitif olur,dun test yaptim negatif cikti,her seyin hayırlısı
kaçıncı gününüzdü dün , değeriniz kaç çıktı ?Dün kan testi yaptım, negatif çıktı. Doktorumu aradım, tutmamış ama gel bi bakalım gene de dedi...
leyla hanım kan testini tekrarladınız mı yükseliş varmı değerlerinizde ?Bende de hiçbir belirti yoktu. Dayanamadım 7. Gün test yaptırdım 2,3 çıktı. Bugün yani 9. Gün tekrar yaptırdım 1 e düşmüş. Yani ben şimdiden kaybettim
kan testi yaptırdınız mı ,pozitife dönmüştür inşallah sonucunuzBugun 10. Gunum erken gebelik testinde cikmadi maaleseff,test gunum pazartesi ama zannetmiyorum kanda ciksin,hayirlisi olsun hakkimizda
Yaptirdim canim maalesef negatif,erken gebelik testleri genelde dogru cikiyor,3. Denemeye hazirlaniyorum simdi,kismet degilmis ne yapalim,vazgecmek yokkan testi yaptırdınız mı ,pozitife dönmüştür inşallah sonucunuz
MaşallahSalı günü transfer oldum hicbir belirtim yok ve bunun çok normal olduğunu biliyorum, kendimi dinlememeye gayret ediyorum. Göğüs ağrısı, şişkinlik ve gaz şikayetlerim var fakat bunlar kullandığım ilaçlar kaynaklı oluyor çünkü transfer öncesi de oluyordu. Henüz hiçbir farklılık hissetmedim transfer sonrasında ama çok düşünmeyin bunun üzerine. Allahın izniyle tutunacak bebeklerimiz
Bende 44 yaşındayım ayın 2 de transferim umutsuz olmaUmarım herşey gönlünüzce olur. Ya olmazsa paniği işte. Yaş olmuş 42 birde iğneler çok etkiledi beni ayni süreçler çok zor
Arkadasim 42 yasinda evlendi 43 yasinda hamile kaldi,yine baska bir tanidigim 45 yasinda tup bebekle hamile kaldi,umutsuz olmayin inanirsak her sey mümkünBende 44 yaşındayım ayın 2 de transferim umutsuz olma
10. Günde kesin çıkar sonuç ben olsam dayanmazdım kan testi yaptırırdımKızlar bugün 10. günüm sağ kasığımın yanıyor sanki çok tuhaf yaşayan var mı böyle bir şeyi
Şu an sonucu bekliyoruz ama pek ümitli değilim nedense10. Günde kesin çıkar sonuç ben olsam dayanmazdım kan testi yaptırırdım