- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
4ba idi..canimSizin orta kalite miydi?
Bugün gidip kan vericem bakalım ne çıkacak ama çok umutlu değilim adet ağrısı gibi bel ağrım çok fazla ve hiç bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum. Dua edin de ben yanılayımSiz ne yaptınız acaba?
İnşallah pozitif tür canım mutlaka yaz sonucu bekliyorumBugün gidip kan vericem bakalım ne çıkacak ama çok umutlu değilim adet ağrısı gibi bel ağrım çok fazla ve hiç bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum. Dua edin de ben yanılayım
İnşallah canımİnşallah pozitif tür canım mutlaka yaz sonucu bekliyorum
İnşallah Rabbim güldürsün yüzümüzüBugün gidip kan vericem bakalım ne çıkacak ama çok umutlu değilim adet ağrısı gibi bel ağrım çok fazla ve hiç bir hamilelik belirtisi hissetmiyorum. Dua edin de ben yanılayım
İnşallah canım gidiyorum şimdi kan vermeye. Allah isteyen bekleyen herkesin yardımcısı olsunİnşallah Rabbim güldürsün yüzümüzü
Hadi hayırlı haberlerle gelİnşallah canım gidiyorum şimdi kan vermeye. Allah isteyen bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Verdin mi cnm kanİnşallah canım gidiyorum şimdi kan vermeye. Allah isteyen bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Verdim canım negatiffVerdin mi cnm kan
Verdim canım negatiff
[/QUOTEyaa çok üzüldüm kaçıncı denemeydi
Başka embriyo var mı pekiİlk tüp bebek ama daha önce 2 kez de aşılama denedim
Kaç çıktı canım değerinVerdim canım negatiff
2nin altında yazıyor ama tam sayı değeri yazmıyor canımKaç çıktı canım değerin
Yok tek embriyo tutmuştu zaten o da olmadıBaşka embriyo var mı peki
Bende öyleyim malesef benimde hiç yok transfer edilenden başkaYok tek embriyo tutmuştu zaten o da olmadı
Üzülme desem insanın elinde değil çok iyi anlıyorum seni üzül rahatlat kendini ama birkaç gün sonra kalk ayağa ikinci denemede olur pes etme olur mu biz pes edersek hiç olmayacak çünkü tedbir bizden takdir Allah’tan.2nin altında yazıyor ama tam sayı değeri yazmıyor canım
Benim hiç bilgim yok bu konuda ben yılımda tüp bebek yaptırdığım için rapor istesemde cıkaramazdımKızlar tüp bebek raporu nasıl çıkarılıyor sizde var mı
Benim üç yıl doldu hemde çikolata kisti var çıkarabilir miyim sizceBenim hiç bilgim yok bu konuda ben yılımda tüp bebek yaptırdığım için rapor istesemde cıkaramazdım