Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Benim de dördüncü günüm bende de hiç belirti yok bu sefer çok umutsuzum yatıp dinlenme gibi bi şansım da olmuyor sanki olmadı gibi hayırlısı

Benim de dördüncü günüm bende de hiç belirti yok bu sefer çok umutsuzum yatıp dinlenme gibi bi şansım da olmuyor sanki olmadı gibi hayırlısı
Olmayınca yatıp dinlenincede olmuyorki kuzum. Aksine dr ilk 3 gün dinlen ama her saatbaşı 15 dk yürü 3. Gün sonunda günlük hayatına devam et dedi bana. Olacağı varsa dinlensende oluyor dinlenmesende. Olumsuz düşünme hemen

günler çok kısa ama geçmiyor gibi sürekli ilaç içmek de psikolojimi bozdu yatsam bi dert kalksam bi dert modunda yaşıyorum resmen ayın 8 i test günüm nasıl dayanacağım bilmiyorum

Rabbim hepimize hayırlı haberlerin en güzelini versin inşallah kan testim negatif olsun vardır Rabbim in bir bildiği kolay yoldan hayırlısını tez zamanda nasip eder inşallah. 🤲🏻

26 ekimde transfer oldum. Kan testi verdim sabah 7. gün bugün transfer günü saymayarak 0.100 çıktı 😢 ama hemşire ilaclari kullanmaya devam et diyor hatta progesteron 9 diye göbekten iğne önerdi alıp yap dedi içimden gelmiyor sizde durumlar nasıl

Kizlar ben de iki kez tüp bebek yaptırdım. İkisi de pozitifti ama ilkini kaybettim düşük oldu şuan 2. Si 12 haftalık olduk Allah'a şükür. İki gebeliğimde de hiçbir belirtim olmadı sadece göğüs hasaasiyetim vardı biraz doktor o da progestandan kaynaklı demişti. İkisinde de kalp atışlarını duyduktan sonra belirtileri hissetmeye başladım. 3 5 günlük gebelikte zaten bir belirti hissetme şansınız yok gözle görülemeyecek kadar küçük oluyor. Kendinizi sartlandirmayin hiç içinizi ferah tutun bence. Hatta 4 aylık olana kadar bebeğin hareketlerini hissedene kader hiç belirtisi olmayanlar var. Pozitif olun inşallah bebisleriniz tutunmustur 🤗
Merhaba benimde ilk transferim pozitif oldu 5 haftalıken düşük oldu şimdi ikinci oldum bekliyorum size ilaç değişikliği yapıldı mı ikincinide

Kızlar merhaba bende 28ekimde transfer oldum hiçbir belirti yok.transfer günü progesteronunuz kaçtı benim 44tü çokmu yüksekti acaba

Kızlar merhaba bende 28ekimde transfer oldum hiçbir belirti yok.transfer günü progesteronunuz kaçtı benim 44tü çokmu yüksekti acaba
bende bakılmadı direk transfere geçtirm tahlil istemdei doktor

X