Amin cümlemizin güldürsün inşallahGeçmiş olsun canım Rabbim bu seferki sonuçta yüzünü güldürsün benim de amh değerim dusuk rezervim az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cümlemizin güldürsün inşallahGeçmiş olsun canım Rabbim bu seferki sonuçta yüzünü güldürsün benim de amh değerim dusuk rezervim az
merhaba bende 22 sinde transfer oldum cuma test günüm dayanamadım bugün erken kaset test yaptım çok çok silik çizgi çıktı ama ilaçlardan mı bilmiyorum moralim çok bozuldu keşke yapmasaydım dedi
Ben bugün sabah tekrar yaptım erken gebelik testi değildi normal kaset test ama tek çizgi çıktı artık yarın kan testine bakıcaz ama moralim bozuldu bayağı. İnşallah güzel haber alırsın bizimlede paylaşBen 29 unda kaset test yaptim tek çizgi çıktı sonra cesaret edemedim başka yapmaya bugün eşimin iş çıkışı gidicez kan testi için Rabbim güzel haberler aldırır inşallah
Ben bugün sabah tekrar yaptım erken gebelik testi değildi normal kaset test ama tek çizgi çıktı artık yarın kan testine bakıcaz ama moralim bozuldu bayağı. İnşallah güzel haber alırsın bizimlede paylaş
Canım yapicaksan erken gebelik testi yap ama kaçıncı gün bugün kaçıncı gün embriyosu hemen çıkmayabilir onda da kendini boşuna strese sokma .adete gelince zaten kullandığın ilaçlardan ötürü adet olamaz test negatif olsa bile ilaçları bıraktıktan bikac gun sonra oluyorsun adet .geçen seferki transferimde benim sadece adet günü adet belirtim olmuştu sonra geçmişti ilaçları kestikten sonra oldumBende hiç regl ağrısı belirtisi yok kaset erken gebelik testi yapicam sonuç ne çıkarsa çıksın Rabbimden umid kesilmez verecek olan Rabbim sonuçta
İnşallah güzel sonuçlar alırsın bende 4. Ve 5. Gün yaptım kaset testler negatif bitane erken gebelik testin de hayalet çizgi görmüştüm ama o geçerli sayılmaz bence rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip eylesinBen 29 unda kaset test yaptim tek çizgi çıktı sonra cesaret edemedim başka yapmaya bugün eşimin iş çıkışı gidicez kan testi için Rabbim güzel haberler aldırır inşallah
Evet o yüzden ben sadece bir doktora gidip onun dediğini yapıyorum..yoksa gerçekten herkes farklı yorum yapabiliyorYok canım pıhtılaşma bozukluğum yok testlerim normal gelmişti ama ilki düşük olduğu için önlem amaçlı doğuma kadar kullanacaksin dedi doktorum. Her kafadan bir ses ya kendi doktorum diyor içerde kanama var pıhtı olusmasin oksapari kullan diyor ama hastanedekiler kanama durmaz kesmeniz lazım diyor. Bı doktor geliyor ayağa kalkma tuvaletini bile surguye yapacaksın diyor öbürü geliyor seni kim yatiyo kalk yürü pıhtı atmasın yatmicaksin yuruceksin surekli diyor. Bazı konularda bir fikir birliği yok insanı oyuncak ediyorlar.
Evet ediliyorKızlar transfer sonrası iğnelere devam ettiniz mi
Rabbim istediğini sana verir inşallah tez zamanda bebeginle konuş onun canlı olduğunu unutma ben Transfer olduğum zaman hep konuştum her türlü kötü şartlara rağmen kendi kendime destek oldumSelam arkadaşlar bu benim 3. Tüp bebek deneyimim cumartesi yani ayın 26 sında transfer oldum transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm sıfır belirti sizde durumlar nedir? Test günümüze kadar vakit geçirelim en azından