- 1 Kasım 2020
- 85
- 27
- 37
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Bende 30 ekimde oldum hayırlısı olsun inşallahBende 30 Ekim’de oldum evet çok zor beklemek
Taze embiryo mu canım benimki donmuş embiryoBende 31 ekimde oldum 10kasım test günüm. Erkenden kaset test yapmak istemiyorum. Bugün için gonapeptyl diye çatlatma iğnesi vermişti dojtorum vurdum. Ondan dolayı asilik çizgi çıkabilir diye
Amin canım amin pozitif olsun olsun inşallah bebekleri alalım kucağımiza hayırlısıylaBende 30 ekimde oldum hayırlısı olsun inşallah
İnşallah ama beklemek çok zor sürekli acaba tuttu mu diye içim içimi yiyorAmin canım amin pozitif olsun olsun inşallah bebekleri alalım kucağımiza hayırlısıyla
Ama bende hiç belirti yokBende 30 ekimde oldum hayırlısı olsun inşallah
Benim hafif kasık ağrısı var canım ama başka bişi yok dediğin gibi. Daha çok erken bakalım beklemekten başka çare yok gibiAma bende hiç belirti yok
3.gün embriyosu benim sizinBenim hafif kasık ağrısı var canım ama başka bişi yok dediğin gibi. Daha çok erken bakalım beklemekten başka çare yok gibi
Donmuş embriyo cnm.seninki kaçıncı gün ve kalitedeTaze embiryo mu canım benimki donmuş embiryo
5. Gün dondurulmuş embriyosuydu3.gün embriyosu benim sizin
Sizinki daha erken belirti verir o zaman5. Gün dondurulmuş embriyosuydu
Bilmiyorum canım inşallah tutsundaSizinki daha erken belirti verir o zaman
Ben de birsey hissetmiyorum bazen unutuyorum29 kasımda ben transfer oldum 3 embriyosu tek transfer beklemek gerçekten zor hiç belirtim yok bazen rahmimim içi kıpır kıpır bazen hiç işlem yapılmamış sıradan bi gün gibi geçiriyorum siz özel biseyler yapiyormusunuz
Evet yaa bende öyleyim herdakika aklımda tuttu mu bebeğim ya tutmadıysa korkusu allah nasip etsin inşallah da tutsun bebisler bende de hiç belirti yokİnşallah ama beklemek çok zor sürekli acaba tuttu mu diye içim içimi yiyor
Benimde donmuş embiryo 5.gün embiryosu iyi kalitede olduğunu söyledi embiryologDonmuş embriyo cnm.seninki kaçıncı gün ve kalitede
Benimde donmuş embiryo 5.gün embiryosu iyi kalitede olduğunu söyledi embiryologDonmuş embriyo cnm.seninki kaçıncı gün ve kalitede