- 19 Temmuz 2020
- 70
- 63
- Konu Sahibi Agresif_lady
Yaş kaçBenim üç yıl doldu hemde çikolata kisti var çıkarabilir miyim sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş kaçBenim üç yıl doldu hemde çikolata kisti var çıkarabilir miyim sizce
İnşallah senin tutar canımBende öyleyim malesef benimde hiç yok transfer edilenden başka
Öyle üzülüyor insan bi umut bekle sonuç hüsranÜzülme desem insanın elinde değil çok iyi anlıyorum seni üzül rahatlat kendini ama birkaç gün sonra kalk ayağa ikinci denemede olur pes etme olur mu biz pes edersek hiç olmayacak çünkü tedbir bizden takdir Allah’tan.
Benim yaş 30Yaş kaç
30Yaş kaç
Daha gençsin allah büyük bende 28 yaşındayım 10 tane 1.kalite dondurulmuşum vardı 2 si transfer edildi 8 i dondurulduBenim yaş 30
Belirtim yok benimde bakalım salı günü yaptıracam testİnşallah senin tutar canım
Rapor çıkarabilirsin canım 23 den küçük 39 dan büyük olmamak gerekiyor 3 yılda dolduysa çıkarırsın
Ben çıkarmak için gittim ama tedaviyi özelde yaptığım için hastane çılarmak istemedi hatta gittiğim doktor tahlil istedi onları bile yapmadılar. Bizim kendi hastalarımız var onlarla ilgilenmemiz gerek diyeRapor çıkarabilirsin canım 23 den küçük 39 dan büyük olmamak gerekiyor 3 yılda dolduysa çıkarırsın
Bende de belirti yoktu ama 7.gün evde test yapmıştım az da olsa belli olması gerekti çünkü 5.gün embriyosuydu. Orda çıkmayınca tahmin etmiştimBelirtim yok benimde bakalım salı günü yaptıracam test
Senin biri olmasa biri olur benden 11 yumurta toplandı sadece biri 5.güne gelebildiDaha gençsin allah büyük bende 28 yaşındayım 10 tane 1.kalite dondurulmuşum vardı 2 si transfer edildi 8 i donduruldu
30 yaşımdayım 3 yıl doldu çikolata kisti var biraz baktım da internetten kist de etkiliymiş sanırım rapor içinRapor çıkarabilirsin canım 23 den küçük 39 dan büyük olmamak gerekiyor 3 yılda dolduysa çıkarırsın
Canım çok sağol biliyorum bunları benim gittiğim yer üniversite hastanesinden rapor çıkarabileceğimi söyledi. Bende gittim durumu anlattım ama yardımcı olmadılar. Hatta tahlillerimi bile yapmadılar. Anlayacağın bizde tedavi görmüyorsan ne halin varsa gör dedilerUmarım yararlı olur canım
Benimde üçüncü gün embriyosu artık ben rapor çıkartmak için uğraşacağım çok pahalı hersey birde çikolata kisti olduğu için kaliteli yumurta az oluşuyorBende de belirti yoktu ama 7.gün evde test yapmıştım az da olsa belli olması gerekti çünkü 5.gün embriyosuydu. Orda çıkmayınca tahmin etmiştim
Kan verdim 10.gün 31 cıktı adetime de 6 gün var ama sizce nasılSenin biri olmasa biri olur benden 11 yumurta toplandı sadece biri 5.güne gelebildi
Benim 8ide 5.güne geldi dondurulduSenin biri olmasa biri olur benden 11 yumurta toplandı sadece biri 5.güne gelebildi
Bende de rezerv azlığı var canım inşallah çıkarabilirsin ilaçlar çok pahalı dediğin gibi. Mecbur bi süre ertelicem bende kendimi toplayana kadafrBenimde üçüncü gün embriyosu artık ben rapor çıkartmak için uğraşacağım çok pahalı hersey birde çikolata kisti olduğu için kaliteli yumurta az oluşuyor