- 6 Ocak 2016
- 574
- 165
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Ovulasyon testi ama gebelik değil var mı gerçekten adet olucak gibibelim ağrıyı oluyom agridanBunda net çıkmış inşallah geliyor bebek
Amin inşallah tek tesellim Rabbim o kadar büyükki ilk şoku atlatır atlatmaz veriyo sabrını ve oldürmeyen acı güçlendiriyoHımm ben de bir buçuk saat mesafeden gidip geldim.Allah hayırlısı ile nasip etsin isteyen bekleyen herkese..
NerdesinizBende tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama yaş 35 daha çok bekleyemem ocak gibi tutarım yine hastanenin yolunu ide burda hastane seçeneğide yok mecbur yine aynı hastaneye gidicem çok içime sinmesede
Ovulasyon testi yapan var mı acaba benim pek bilgim yok bu konuda.İnsallah vardır bebeğiniz kaçıncı gününüz bugün?Ovulasyon testi ama gebelik değil var mı gerçekten adet olucak gibibelim ağrıyı oluyom agridan
Cnm benim de 3.gün embriyosu ve 8. Gün ovülasyon vardı bende yaptım böyle çıktı ama bence ovülasyon göstermez gebeliğiOvulasyon testi var mı acaba 8 günüm 3 gün embriyosu
Çorlu reyapta yaptırdım siz?Nerdesiniz
Ben Gaziantep ama merkez benim hiç içime sinmiyorÇorlu reyapta yaptırdım siz?
Yokmu yakınlarda başka bi hastane benim tek seçneğim istanbul şu durumda istanbul kalabalığına girmeye cesaretim yok oyüzden mecburen en yakın yerde yaptiriyorum en azından sakin buralar bi çok yere göreBen Gaziantep ama merkez benim hiç içime sinmiyor
Hiç araştırmadım cnm yani bu hastanenin böyle olduğunu bilseydim gitmezdim eşim gün beğenmedi zatenYokmu yakınlarda başka bi hastane benim tek seçneğim istanbul şu durumda istanbul kalabalığına girmeye cesaretim yok oyüzden mecburen en yakın yerde yaptiriyorum en azından sakin buralar bi çok yere göre
Icine sinmesi çok önemli ama insan kafa karışiklığı olmasın diye genelde ilk gittigi yerde devam ediyo doktorunmu soğuk neden sevmedin benim doktorum soğuk soru sorunca anlatmayı sevmiyo kendi anlatıcak ama işinde iyi oldugunu biliyorumHiç araştırmadım cnm yani bu hastanenin böyle olduğunu bilseydim gitmezdim eşim gün beğenmedi zaten
Valla 6 test yaptım 1i prediktör erken olan sadece o testim pozitif çıktı çok silik ertesi gün tekrar aynı testten yaptım bembeyaz tek çizgi.bu en iyi test beni yanılttı çok üzüldüm.Benimde 30 ekimdi transfer yinede yaptırın nolur nolmaz belirtiniz var mıydı
Canım sanki bunlar hatalı gibi bi tane daha yapsan inşallah vardır.böyle boyama yapmamalı.Kizlar bugun test yaptim..7. Gunumdu..5. Gun embriyosu..sresmin ilki ilk 10 dakikada cikan..2. Side 10 dakika sonra..cizgikerin oldugu yer pembelesti..sizce idrari cok damlatmis olabilirmiyim yada..test bozukmuu
Hiç bilmiyorum ama o lh seviyesini ölçüyor yanıltmasın sakınOvulasyon testi ama gebelik değil var mı gerçekten adet olucak gibibelim ağrıyı oluyom agridan
Canim cok tesekkur edeirmm..Valla 6 test yaptım 1i prediktör erken olan sadece o testim pozitif çıktı çok silik ertesi gün tekrar aynı testten yaptım bembeyaz tek çizgi.bu en iyi test beni yanılttı çok üzüldüm.
Canım sanki bunlar hatalı gibi bi tane daha yapsan inşallah vardır.böyle boyama yapmamalı.
Hiç bilmiyorum ama o lh seviyesini ölçüyor yanıltmasın sakın
Cnm ovülasyon testin var mıCanim denedim..odahada bozuktu...kipkirmizi oldu..
Biraz öncede böyle çıktı Elimde baya ovülasyon kalmış artık test gününe kadar yaparım benOvulasyon testi var mı acaba 8 günüm 3 gün embriyosu
Yok kuzum..ama sanirim ..bozuk testim..iyice dagildi cunki 3 saat sonra..Cnm ovülasyon testin var mı
Yaa çok üzüldüm bende de ovülasyon testi varmış onları yaptım birisi yapmış bende deneyim dedim her zaman yaparım biliyorum olmayacağımı ama yine yaptımYok kuzum..ama sanirim ..bozuk testim..iyice dagildi cunki 3 saat sonra..
Canim ovulasyin testinde gebelik bellinoluyormu..Yaa çok üzüldüm bende de ovülasyon testi varmış onları yaptım birisi yapmış bende deneyim dedim her zaman yaparım biliyorum olmayacağımı ama yine yaptım
Bilmiyorum ama bazıları çok koyu çıkarsa olabilir diyor ama bende çıktığı zaman da olmamıştıCanim ovulasyin testinde gebelik bellinoluyormu..