Transfer sonrası test günü bekleyenler

Yokmu yakınlarda başka bi hastane benim tek seçneğim istanbul şu durumda istanbul kalabalığına girmeye cesaretim yok oyüzden mecburen en yakın yerde yaptiriyorum en azından sakin buralar bi çok yere göre
Hiç araştırmadım cnm yani bu hastanenin böyle olduğunu bilseydim gitmezdim eşim gün beğenmedi zaten

Hiç araştırmadım cnm yani bu hastanenin böyle olduğunu bilseydim gitmezdim eşim gün beğenmedi zaten
Icine sinmesi çok önemli ama insan kafa karışiklığı olmasın diye genelde ilk gittigi yerde devam ediyo doktorunmu soğuk neden sevmedin benim doktorum soğuk soru sorunca anlatmayı sevmiyo kendi anlatıcak ama işinde iyi oldugunu biliyorum

Benimde 30 ekimdi transfer yinede yaptırın nolur nolmaz belirtiniz var mıydı
Valla 6 test yaptım 1i prediktör erken olan sadece o testim pozitif çıktı çok silik ertesi gün tekrar aynı testten yaptım bembeyaz tek çizgi.bu en iyi test beni yanılttı çok üzüldüm.

Kizlar bugun test yaptim..7. Gunumdu..5. Gun embriyosu..sresmin ilki ilk 10 dakikada cikan..2. Side 10 dakika sonra..cizgikerin oldugu yer pembelesti..sizce idrari cok damlatmis olabilirmiyim yada..test bozukmuu
Canım sanki bunlar hatalı gibi bi tane daha yapsan inşallah vardır.böyle boyama yapmamalı.

Ovulasyon testi ama gebelik değil var mı gerçekten adet olucak gibibelim ağrıyı oluyom agridan
Hiç bilmiyorum ama o lh seviyesini ölçüyor yanıltmasın sakın

Canim cok tesekkur edeirmm..

Ben bişey daha sorucam herkese normalde 9 u adet günüm ve benim adetime 5 -6 gün varken başlar ağrılarım ama şimdide ne ağrı ne bişey hormon alıyoruz ya omu baskılıyo adeti bilen var mı bide baya sarhoş gibi geziyorum başim çok dönüyo bunlar hep ilaclardan dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…