Tüp bebek transferinin 3. Gününe giriş yapıyorum hiç belirti yok

Bende rezerv düşük çok fazla yumurta çıkmıyor 6 toplandı 2 döllendi 5. Güne gitti. 2 transferimi oldum kesin olmadı hiç umudum yok diyorum hep. 9. Gün erken gebelik yaptım baktım çift çizgi inanmadım ilaçlardandır dedim. O derece umudum yoktu düşün. Sonra kanda çıktı düzenli arttı kese göründü kalp atışı duydum ama 7 haftalık kaybettim 😔
Geçmiş olsun canım Rabbim bu seferki sonuçta yüzünü güldürsün benim de amh değerim dusuk rezervim az

Üzülme şeffatçilerimiz olacak onlar bizim rabbimin izniyle bakma umutsuz konuştuğuma bilirim ki rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur yada bizleri birşeylerden koruyordur herkesin bir imtihanı var bu hayatta rabbime bin şükür bizimkinde buymuş demekki araştırdın mı peki ben 22 haftalıktı genetiğe bile göndermedi doktorum çünkü sağlık açısında bebeğin problemi yoktu düşün çift embriyoydu ikisi tutmuştu birinin 7. Hafta da gelişimi durdu kese 22 haftaya kadar yok olmamıştı normalde küçülüp yok olması gerekiyordu kese patlamış bebeğin kesesini delmiş önce boynuna sonra bacağına sonra da göbek kordonuna düğüm atmış rabbime bin şükür bebeğim doğsa bile bacağı kesilmek zorunda kalacakmış bu durumdan dolayı rabbim çektirmedi kızıma ona seviniyorum her işte var bi hayır yumak ımmm :))
Çok üzüldüm canım başın saolsun Rabbim sağlıklıca kolayindan nasıl etsin isteyen herkese işte herkesin hayatta bir sınavı var bizimkide böyle Rabbimden ümit kesilmez nasip olcak insaAllah hepimize ♥️

Çok üzüldüm canım başın saolsun Rabbim sağlıklıca kolayindan nasıl etsin isteyen herkese işte herkesin hayatta bir sınavı var bizimkide böyle Rabbimden ümit kesilmez nasip olcak insaAllah hepimize ♥️
Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor zamanlardı ama rabbim den geldiğini bildiğimden geçte olsa toparladım olsun meleğim beni orda bekliyor olacak :)

Valla ben sezeryanla yaptım ölü doğumu görmek istemedim o bebeğimi dayanamam diye o yüzden sabırsızlanıyorum kızımı görmek için
Ahirette şefaatci olur bebekler annelerine derler canım o seni orda bekliyor zaten ,Rabbim uzun ömürler versin sana tabi ahirette sevdiklerinize kavuscax insaAllah ❤️🌸

Ben ilk kanama olduğumda doktorum hem coraspini hem de oksaparı kesti..1 ayı geçti kullanmıyorum..demekki kanama olmasından daha riskli değil..senin pıhtılaşma bozukluğu var mıydı
Yok canım pıhtılaşma bozukluğum yok testlerim normal gelmişti ama ilki düşük olduğu için önlem amaçlı doğuma kadar kullanacaksin dedi doktorum. Her kafadan bir ses ya kendi doktorum diyor içerde kanama var pıhtı olusmasin oksapari kullan diyor ama hastanedekiler kanama durmaz kesmeniz lazım diyor. Bı doktor geliyor ayağa kalkma tuvaletini bile surguye yapacaksın diyor öbürü geliyor seni kim yatiyo kalk yürü pıhtı atmasın yatmicaksin yuruceksin surekli diyor. Bazı konularda bir fikir birliği yok insanı oyuncak ediyorlar.

X