Transfer sonrası test günü bekleyenler

Slm kizlar..aksam ustu ben dayanamadim buginki idrar testinden aonra kan verdim..saat 7-8 gibi kan verdim ben..sonuc az once cikti 29.7 cikti...sukurler olsun..pazartesi aksam uzeri tekrar yaptiricam.
Aýy maşallah katlanarak artsın çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımıza baş dönmen oldumu hiç benim gitgide artan baş dönmem var soruyorium kimse cevap vermiyo

Kızlar dün akşam dan beri ara ara ağrı hissediyorum sol kasıkta inşallh ilaçlardan değildir ya
Slm kizlar..aksam ustu ben dayanamadim buginki idrar testinden aonra kan verdim..saat 7-8 gibi kan verdim ben..sonuc az once cikti 29.7 cikti...sukurler olsun..pazartesi aksam uzeri tekrar yaptiricam.
Sağlıcakla artsın işallah ☺

Aýy maşallah katlanarak artsın çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımıza baş dönmen oldumu hiç benim gitgide artan baş dönmem var soruyorium kimse cevap vermiyo
Yok canim bende hic olmadi..transferin 2. Gunuydu sanirim..bol su icmis mama ragmen idrarimin rengi degisikti..birde..ilk gunden itibaren..ara ara..cok afedersin..su gibi akintim oluyodu..onun disinda dun aksamdan beridir adet olucakmisim gibi adet agrilarim vardi..kasik agrim oldu birde ilk 2 gun..ama bu kasik agrisi ve adet olcakmis gibi his daha onceki butun negatif denemelerimde oldu..ilaclarin yan etkisi hepsi canim..

Kan tahlilinde pozitifi görmedikçe hiç biri belirti deil aslında haklısın Allah gösterir insallah bekleyen herkese o günleri

Ya çok sevindim bak testin negatif çıktı diye ne kadar olumsuz düşünmüştün bak bebeğin seninleymiş..Rabbim tamamına erdirsin bize de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…