- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Hiç idrar testi yaptın mı kanını ne zaman vereceksin benim yarınBilmiyorum ama bazıları çok koyu çıkarsa olabilir diyor ama bende çıktığı zaman da olmamıştı
Elimde test yok o yüzden yapmadım hemde üzülmek istemiyorum test günüm salı günüHiç idrar testi yaptın mı kanını ne zaman vereceksin benim yarın
3.gün embriyosu o zamanElimde test yok o yüzden yapmadım hemde üzülmek istemiyorum test günüm salı günü
Evet 3.gün embriyosu sizin3.gün embriyosu o zaman
Neden yaptirmadiniz belki de hamilesiniz..İmkanınız varsa yaptırın ya son ana kadar elimizden geleni yapalımBenm bugün iğnem vardı progestan yaptırmadım.yarın bir mucize olursa yaptırırım
Çok sevindim cnm inşallah sağlıkla ilerlerSlm kizlar..aksam ustu ben dayanamadim buginki idrar testinden aonra kan verdim..saat 7-8 gibi kan verdim ben..sonuc az once cikti 29.7 cikti...sukurler olsun..pazartesi aksam uzeri tekrar yaptiricam.
Aýy maşallah katlanarak artsın çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımızaSlm kizlar..aksam ustu ben dayanamadim buginki idrar testinden aonra kan verdim..saat 7-8 gibi kan verdim ben..sonuc az once cikti 29.7 cikti...sukurler olsun..pazartesi aksam uzeri tekrar yaptiricam.
Kızlar dün akşam dan beri ara ara ağrı hissediyorum sol kasıkta inşallh ilaçlardan değildir ya
Sağlıcakla artsın işallah ☺Slm kizlar..aksam ustu ben dayanamadim buginki idrar testinden aonra kan verdim..saat 7-8 gibi kan verdim ben..sonuc az once cikti 29.7 cikti...sukurler olsun..pazartesi aksam uzeri tekrar yaptiricam.
Normalde ne zamandı test gününSlm kizlar..aksam ustu ben dayanamadim buginki idrar testinden aonra kan verdim..saat 7-8 gibi kan verdim ben..sonuc az once cikti 29.7 cikti...sukurler olsun..pazartesi aksam uzeri tekrar yaptiricam.
Aýy maşallah katlanarak artsın çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımızabaş dönmen oldumu hiç benim gitgide artan baş dönmem var soruyorium kimse cevap vermiyo
Yok canim bende hic olmadi..transferin 2. Gunuydu sanirim..bol su icmis mama ragmen idrarimin rengi degisikti..birde..ilk gunden itibaren..ara ara..cok afedersin..su gibi akintim oluyodu..onun disinda dun aksamdan beridir adet olucakmisim gibi adet agrilarim vardi..kasik agrim oldu birde ilk 2 gun..ama bu kasik agrisi ve adet olcakmis gibi his daha onceki butun negatif denemelerimde oldu..ilaclarin yan etkisi hepsi canim..Aýy maşallah katlanarak artsın çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımızabaş dönmen oldumu hiç benim gitgide artan baş dönmem var soruyorium kimse cevap vermiyo
10 kasim canim..bugun transfer gunu haric 7. Gunumdu..Normalde ne zamandı test günün
Yok canim bende hic olmadi..transferin 2. Gunuydu sanirim..bol su icmis mama ragmen idrarimin rengi degisikti..birde..ilk gunden itibaren..ara ara..cok afedersin..su gibi akintim oluyodu..onun disinda dun aksamdan beridir adet olucakmisim gibi adet agrilarim vardi..kasik agrim oldu birde ilk 2 gun..ama bu kasik agrisi ve adet olcakmis gibi his daha onceki butun negatif denemelerimde oldu..ilaclarin yan etkisi hepsi cani
Kan tahlilinde pozitifi görmedikçe hiç biri belirti deil aslında haklısın Allah gösterir insallah bekleyen herkese o günleriYok canim bende hic olmadi..transferin 2. Gunuydu sanirim..bol su icmis mama ragmen idrarimin rengi degisikti..birde..ilk gunden itibaren..ara ara..cok afedersin..su gibi akintim oluyodu..onun disinda dun aksamdan beridir adet olucakmisim gibi adet agrilarim vardi..kasik agrim oldu birde ilk 2 gun..ama bu kasik agrisi ve adet olcakmis gibi his daha onceki butun negatif denemelerimde oldu..ilaclarin yan etkisi hepsi canim..
Ya çok sevindim bak testin negatif çıktı diye ne kadar olumsuz düşünmüştün bak bebeğin seninleymiş..Rabbim tamamına erdirsin bize de nasip etsin inşallahSlm kizlar..aksam ustu ben dayanamadim buginki idrar testinden aonra kan verdim..saat 7-8 gibi kan verdim ben..sonuc az once cikti 29.7 cikti...sukurler olsun..pazartesi aksam uzeri tekrar yaptiricam.
Tesekkur ediyorum canim.Ya çok sevindim bak testin negatif çıktı diye ne kadar olumsuz düşünmüştün bak bebeğin seninleymiş..Rabbim tamamına erdirsin bize de nasip etsin inşallah
Siz ne yaptınız acaba?Bende 30 ekimde oldum hayırlısı olsun inşallah
Darisi sizlere olsun insallahh..canim..tabi benim henuz belli degilYa çok sevindim bak testin negatif çıktı diye ne kadar olumsuz düşünmüştün bak bebeğin seninleymiş..Rabbim tamamına erdirsin bize de nasip etsin inşallah
Sizin orta kalite miydi?Tesekkur ediyorum canim.evet ..rabbime sukurler olsun.. kuzum..