- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Çok sevindim yaa Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen gittim .. çok şükür bin şükür pozitif sonucumuzsiz yaptirmadiniz mi ?
Yaaa çok sevindimmmBen gittim .. çok şükür bin şükür pozitif sonucumuzsiz yaptirmadiniz mi ?
Hayırlı olsun evet 2 günde bi tekrar edilmesi gerekiyor belli bi noktaya kadar.. 2 gün sonra iki katına çıkmış olmesi gerekiyorYaaa çok sevindimmmmesaj açılırken içime doğdu. Dua ettim sizede. Benim de poztid şükür kii 2 gün sonra tekrar edin testi dediler ama sizede öyle dendi mi ?
Rabbim sana mucize nasip etsin insAllah pozitifi görürsün insAllahEvet 7. Gün çıktı canım hem idrarda hem kanda 3 gün sonra ben 3 gün sonra katlanmış mi değer diye yine baktirdim aksine yarıya düşmüşbenim 4. Gün embriyosu o yüzden erken çıkmış olabilir
İnşallah belki yarın bi mucize olurRabbim sana mucize nasip etsin insAllah pozitifi görürsün insAllah❤
İnsAllah amin saolun ❤Çok sevindim yaa Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hımm.. ben cem beye gitmedim burda bi hastö gittim de sonuç için aradım. Öyle diyince acaba dedim sonuç düşük mü çıktı da istediHayırlı olsun evet 2 günde bi tekrar edilmesi gerekiyor belli bi noktaya kadar.. 2 gün sonra iki katına çıkmış olmesi gerekiyor
Yok istiyolarmis herkesten .. söylemediler mi kaç olduğunu ?Hımm.. ben cem beye gitmedim burda bi hastö gittim de sonuç için aradım. Öyle diyince acaba dedim sonuç düşük mü çıktı da istedi
327 çıktı bugun? Sizin ?Yok istiyolarmis herkesten .. söylemediler mi kaç olduğunu ?
414 çıktı benim327 çıktı bugun? Sizin ?
100 fark varmış. İnş. Düşük değildir benin herkesin değişiyordur. Hiç anlamıyorum da böyle şeylerden Pazar günü diğer teste artık bakalım. Hayırlısı olsun hakkımzda414 çıktı benim
Ben de yarın sabah tekrar edeceğim, insallah artmış olur.Yaaa çok sevindimmmmesaj açılırken içime doğdu. Dua ettim sizede. Benim de poztid şükür kii 2 gün sonra tekrar edin testi dediler ama sizede öyle dendi mi ?
414 çıktı benim
Kızlar kacıncı gün sonuclarınız bunlar?100 fark varmış. İnş. Düşük değildir benin herkesin değişiyordur. Hiç anlamıyorum da böyle şeylerden Pazar günü diğer teste artık bakalım. Hayırlısı olsun hakkımzdakese görmemiz gerekiyomu acaba bi bilgin varmı nezaman doktora gitmemiz gerekiyo felan diye ?
2 eylülde transfer 11. Gün oluyor aanırım sayılıyomu sayılmıyomu bilmiyorum ama.Kızlar kacıncı gün sonuclarınız bunlar?
Ben sabırsız davrandım, dün 7.günümde tahlil verdim. 72.1 çıktı. Umarım benim de ilerler o seviyelere2 eylülde transfer 11. Gün oluyor aanırım sayılıyomu sayılmıyomu bilmiyorum ama.
2 gün sonraki testin sonucunu bize gönder dedi .. 15 gün sonra da kese için randevu ala bakalım dedi..100 fark varmış. İnş. Düşük değildir benin herkesin değişiyordur. Hiç anlamıyorum da böyle şeylerden Pazar günü diğer teste artık bakalım. Hayırlısı olsun hakkımzdakese görmemiz gerekiyomu acaba bi bilgin varmı nezaman doktora gitmemiz gerekiyo felan diye ?
İlerler insAllah bol bol dua et .. daha erken hem içini ferah tut ❤Ben sabırsız davrandım, dün 7.günümde tahlil verdim. 72.1 çıktı. Umarım benim de ilerler o seviyelere
Transferden sonra 11. Gün bugünKızlar kacıncı gün sonuclarınız bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?