Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Yaaa çok sevindimmm mesaj açılırken içime doğdu. Dua ettim sizede. Benim de poztid şükür kii 2 gün sonra tekrar edin testi dediler ama sizede öyle dendi mi ?
Hayırlı olsun evet 2 günde bi tekrar edilmesi gerekiyor belli bi noktaya kadar.. 2 gün sonra iki katına çıkmış olmesi gerekiyor

Rabbim sana mucize nasip etsin insAllah pozitifi görürsün insAllah

[QUOTE="SiriNe__, post: 61160138, member: 723096
Yaaa çok sevindimmm mesaj açılırken içime doğdu. Dua ettim sizede. Benim de poztid şükür kii 2 gün sonra tekrar edin testi dediler ama sizede öyle dendi mi ?
[/QUOTE]
Evet dediler .. Allah razı olsun bende çok sevindim sizin adınıza çok şükür Rabbim herkese bütün isteyenlere nasip etsin insAllah ❤ sizin degeriniz kaçtı?

Hayırlı olsun evet 2 günde bi tekrar edilmesi gerekiyor belli bi noktaya kadar.. 2 gün sonra iki katına çıkmış olmesi gerekiyor
Hımm.. ben cem beye gitmedim burda bi hastö gittim de sonuç için aradım. Öyle diyince acaba dedim sonuç düşük mü çıktı da istedi

414 çıktı benim
100 fark varmış. İnş. Düşük değildir benin herkesin değişiyordur. Hiç anlamıyorum da böyle şeylerden Pazar günü diğer teste artık bakalım. Hayırlısı olsun hakkımzda kese görmemiz gerekiyomu acaba bi bilgin varmı nezaman doktora gitmemiz gerekiyo felan diye ?

Ben de yarın sabah tekrar edeceğim, insallah artmış olur.
Dualarınızı bekliyorum

414 çıktı benim
Kızlar kacıncı gün sonuclarınız bunlar?

2 gün sonraki testin sonucunu bize gönder dedi .. 15 gün sonra da kese için randevu ala bakalım dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…