• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Merhaba benim 27 eylül Cuma günü transferim gerçekleşti.1 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu.. beklemekteyiz dün erken gebelik testi aldım ama yapmadım kararsız kaldım 28 sayfayı tüm yorumları tek tek okudum var mı benzer durumda bekleyen benim gibi diye 🥰 herkese Allah yardımcı olsun

Merhaba benim 27 eylül Cuma günü transferim gerçekleşti.1 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu.. beklemekteyiz dün erken gebelik testi aldım ama yapmadım kararsız kaldım 28 sayfayı tüm yorumları tek tek okudum var mı benzer durumda bekleyen benim gibi diye 🥰 herkese Allah yardımcı olsun
Rabbim gönlüne göre versin inşallah pozitifi görürsün.

Merhaba benimde 3.gün tek embryo transferim oldu bugün ikinci günüm 🥰

Merhabalar hanımlar. Benimde 30 eylülde transferim gerçekleşti. Yaşım 30. 2 adet dondurulmuş 3.gün embriyosu. Bu 2. Tüp bebek denemem. İlki taze transfer 3.gün embriyosuydu ve negatif olmuştu. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz bu sefer. 🙏 İzmir Tavmergen tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Merak ettiğim birşey var. Transfer sonrası 5.gün (yani bugün) chriomon çatlatma iğnesi yarım doz kullanmamı söyledi Dr.um. Benim gibi olan bu ilacı transferden sonra kullanan var mı? Birde bugün e2 ve lh kanı istedi birazdan onları gidip vereceğim. Bunları yaptıran oldu mu?

Merhabalar hanımlar. Benimde 30 eylülde transferim gerçekleşti. Yaşım 30. 2 adet dondurulmuş 3.gün embriyosu. Bu 2. Tüp bebek denemem. İlki taze transfer 3.gün embriyosuydu ve negatif olmuştu. İnşallah hepimiz pozitifi görürüz bu sefer. 🙏 İzmir Tavmergen tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. Merak ettiğim birşey var. Transfer sonrası 5.gün (yani bugün) chriomon çatlatma iğnesi yarım doz kullanmamı söyledi Dr.um. Benim gibi olan bu ilacı transferden sonra kullanan var mı? Birde bugün e2 ve lh kanı istedi birazdan onları gidip vereceğim. Bunları yaptıran oldu mu?
Hayırlı olur inşallah transferin, çatlatma iğnesi neden acaba hiç duymadım .
Ben prolutex iğne , aspirin ve esteofem kullandım transfer sonrası .

Hayırlı olur inşallah transferin, çatlatma iğnesi neden acaba hiç duymadım .
Ben prolutex iğne , aspirin ve esteofem kullandım transfer sonrası .
Çok teşekkür ederim 🙏 geçen sefer de yaptırmıştı Dr. Çatlatma iğnesinin içinde hcg hormonu olduğu için vücutta hcg salgılamasını uyarıyormuş galiba. Geçen sefer öyle bir açıklama yapılmıştı hemşiresi tarafından. Ama araştırdığım kadarıyla kullanan pek yok. 🤷🏽‍♀️

Günaydın hayırlı sabahlar nasılsınız sonuç bekleyenler😍 benim için zaman geçmiyor bi gün kasık ağrısı bi gün adet ağrısı gibi hissediyorum kendimi dinlemekteyim hayırlı sonuçlar inşallah hepimiz için 🙏🏻 sizler nasılsınız

Günaydın hayırlı sabahlar nasılsınız sonuç bekleyenler😍 benim için zaman geçmiyor bi gün kasık ağrısı bi gün adet ağrısı gibi hissediyorum kendimi dinlemekteyim hayırlı sonuçlar inşallah hepimiz için 🙏🏻 sizler nasılsınız

Merhaba 4.günüm arada bir hafif sızı oluyor kasıklarda birde iğnelerden göbeklerim mosmor oldu oskopar mahvetti karnımı 🤐

Arkadaşlar ben de bu ay dondurulmuş transferi olacağım.5.gün embriyosu ? İdrar testi yanıltıcı olmuyo mu ya bana doktor beş gün boyunca vücudumu hamilelik hormonu vereceğini söyledi embriyoyla uyum sağlasın diye
Hormonu nasıl verdi canım ,ilaçla mı ? Gebelık aşısı falan mı ?

Back