Hakkınızda hayırlısı olsunBenim maalesef negatif sonuçlandı.histereskopi olmam gerekliymiş rahmimde biraz çöküklük vardı doktorum başka bir nedene bağlayamafı
İnşallah sizlerinki olumlu sonuçlanır teşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun
8.23 çıktı değerim inşallah katlanır kimyasal olmazHayırlı olsun canım
İnsAllah katlanır .. sizde belirti var mıydı?8.23 çıktı değerim inşallah katlanır kimyasal olmaz
Hiç belirtim yok olmadığını düşündüm hep gidip kan vereyim bitsin artık dedim nasil olsa olmadı erkenden bu sonuca alışırım hem dedim ama böyle çıktıİnsAllah katlanır .. sizde belirti var mıydı?
Hadi hayrlı olsun insAllah darısı bizeHiç belirtim yok olmadığını düşündüm hep gidip kan vereyim bitsin artık dedim nasil olsa olmadı erkenden bu sonuca alışırım hem dedim ama böyle çıktı
Hayırlı olsun cok sevindim. Kacıncı günde cıktı bu sonuc?8.23 çıktı değerim inşallah katlanır kimyasal olmaz
Merhaba ben de progestanı fitil olarak kullanıyorum ama çabucak gidiyor gibi geliyor umarım bir fayda sağlıyordurMerh
Merhaba taze transfer mi oldu, benim de aksine hiç ağrım yok progestanı ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmuyor
Amin en kısa zamanda sizlere de yasatsın RabbimHadi hayrlı olsun insAllah darısı bize❤❤❤
Fitilden sonra mümkünse bı saat yatın ben böyle çözüm buldum tabi ne kadar yatsanız da illa bi kısmı çıkıyor ama o kadar sorun olacağını düşünmüyorumMerhaba ben de progestanı fitil olarak kullanıyorum ama çabucak gidiyor gibi geliyor umarım bir fayda sağlıyordur
Merhaba hayrlı olsun amin insAllah hepimize insAllahMerhaba herkese. Benimde 6 eylülde 1 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi. 18 eylül test günüm. Bugün transfer günü saymazsak 4. GünümAllah isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı
Merhaba. Tekrar kan testi verdiniz mi nasıl sonuçlar?Fitilden sonra mümkünse bı saat yatın ben böyle çözüm buldum tabi ne kadar yatsanız da illa bi kısmı çıkıyor ama o kadar sorun olacağını düşünmüyorum
Bugün gidemedim yarın vericem bende çok merak ediyorumMerhaba. Tekrar kan testi verdiniz mi nasıl sonuçlar?
Cuma günü transfer oldum sabah. Yarın test yapayım diyorum ama bi yandan da korkuyorum. 3. Gün embriyosu benim senin 5. Gün embriyosumuydu?Bugün gidemedim yarın vericem bende çok merak ediyorum
Canım yarın erken olur cuma yap o bile erken ama anlıyorum seni bide erken gebelik testi al münkünse benim 4.gün embriyosuCuma günü transfer oldum sabah. Yarın test yapayım diyorum ama bi yandan da korkuyorum. 3. Gün embriyosu benim senin 5. Gün embriyosumuydu?
O testi yapınca herşey geçecek gibi oluyor ama maalesef tam aksi benim çok düşük çıktı şimdi kimyasal mi diye düşünüyorum o yüzden ne kadar geç o kadar iyi bide 3. Gün embriyosu cuma bile cikmayabilirCanım yarın erken olur cuma yap o bile erken ama anlıyorum seni bide erken gebelik testi al münkünse benim 4.gün embriyosu
Dayanamadım ve yaptım. Predictor aldım sonuç negatif. Çok üzgünüm. Kan verdim şimdi bitireyim dedim tamamen kafamda 1 haftadır evde yatıyorum. Yatmakla kalkmakla kasık ağrısıyla pek bir alakası yokmuş demekki. Dondurulmuşlarla devam edeceğim. 2-3 ay sonra olur herhalde.Canım yarın erken olur cuma yap o bile erken ama anlıyorum seni bide erken gebelik testi al münkünse benim 4.gün embriyosu
Transferin Kacinci günüydü umutsuz olma canım lütfen iyi dusunDayanamadım ve yaptım. Predictor aldım sonuç negatif. Çok üzgünüm. Kan verdim şimdi bitireyim dedim tamamen kafamda 1 haftadır evde yatıyorum. Yatmakla kalkmakla kasık ağrısıyla pek bir alakası yokmuş demekki. Dondurulmuşlarla devam edeceğim. 2-3 ay sonra olur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?