- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 18
- 35
Çatlatma iğnesini sormamın sebebi bugün hemşirenin söylediğine göre bazı hastalarda ipnenin etkisi sürdüğü için hcg yüksek çıkabiliyormuş. Gebelik bebeğin tutunması ileHaftaya gore aralıkları kontrol ettigimde negatif zaten iki tahlilde aynı yerde yapıldı .. hayır kullanmadım canım
ayyy hadi hayırlısı dua ediyorum sizler içindeBen yarın hastanede yaptircam ..
adet belirtileri ben dede oldu 2 gün önce resmen adet oluyo gibi ağrı çektim biraz lekelenme şeklinde kanama geldi ertesi gün yoktu bugun de yok. benim yarın belli olucak bakalım yazarım.Gebelik belirtileriyle adet belirtileri cok benzerlik gösterir diyorlar. Moral bozmak yok
Evet biliyorum ama kullanılmadıÇatlatma iğnesini sormamın sebebi bugün hemşirenin söylediğine göre bazı hastalarda ipnenin etkisi sürdüğü için hcg yüksek çıkabiliyormuş. Gebelik bebeğin tutunması ile
Hahaha tüm gün aynısını düşündüm. Şu ana kadar hep nasıl hamile kalabilirim diye düşünmüşüm araştırmışım, pozitifi gördükten sonra napılıyor, doktora ne zaman gidiliyor noluyor acabaayyy hadi hayırlısı dua ediyorum sizler içinde
pozitif sonucu alırsak napıcaz şimdi peki gerisini hiç düşünmedim doktora nezaman gidiliyor napılıyor hiç bilmiyorum da
valla bugun onu düşündüm hiçbişey bilmiyorum resmen buraya kadar çalıştık bizHahaha tüm gün aynısını düşündüm. Şu ana kadar hep nasıl hamile kalabilirim diye düşünmüşüm araştırmışım, pozitifi gördükten sonra napılıyor, doktora ne zaman gidiliyor noluyor acaba
Eğer gebelik varsa 1 hafta 10 gün içinde kese görmeye gidiyorsunuz tabi kisiden kişiye değişiyor durum,inşallah pozitif sonuç alırsınızvalla bugun onu düşündüm hiçbişey bilmiyorum resmen buraya kadar çalıştık bizyaladık yuttuk ama sonrası yok yani. keseyi görmeye nezaman gidiliyor felan yarın ben hastaneye sadece tahlıl yaptırmak istiyorum dicektim şimdi bu aklımı kurcaladı
inşallaah ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda burda sonuç bekleyenlerde pozitif sonuc alsınlar inşEğer gebelik varsa 1 hafta 10 gün içinde kese görmeye gidiyorsunuz tabi kisiden kişiye değişiyor durum,inşallah pozitif sonuç alırsınız
Bende herkes için dua ediyorum ..Rabbim kabul eder insAllahayyy hadi hayırlısı dua ediyorum sizler içinde
pozitif sonucu alırsak napıcaz şimdi peki gerisini hiç düşünmedim doktora nezaman gidiliyor napılıyor hiç bilmiyorum da
Benim test günüm yarın ama kimyasal oldu doktorum ısrarla yarın yine kan vermemi istedi2 eylül tranfser olanlar gittiniz mi doktora ?
Transferin 7. Günü pozitif çıktı 3 gün sonra testi tekrarladigimda 5in altına düştü ama doktorun hâlâ umudu var ben kestimO nasıl oluyo yani ? Biz de bilelim de başımıza gelirse Allah korusun.
Yani değer sağlıklı yukselmeyip düşüşe geçiyor canim dr testte yanlışlık olabilir cumartesiyi bekle dedi ben ihtimal vermiyorumO nasıl oluyo yani ? Biz de bilelim de başımıza gelirse Allah korusun.
Anladım. Ayy inşallah yanlıştır yaa Rabbim sağlıklı minnoş bebişler versin inş isteyen herkese bu sabahtan beri dua ediyorum valla sonuç bekleyenlere özellikle.Yani değer sağlıklı yukselmeyip düşüşe geçiyor canim dr testte yanlışlık olabilir cumartesiyi bekle dedi ben ihtimal vermiyorum
Daha çok erken ama. Bişey hissedilmiyor ki zatenKizlar selam. Benim transfetin 4.gunu bugun. 3 gunluk dondurulmus 2 embriyo transfer edildi. Hicc ama hicc bisey hissetmiyorum. Kasik agrisi yok sanki hic transfer olmamis giibi
Ben gittim .. çok şükür bin şükür pozitif sonucumuz2 eylül tranfser olanlar gittiniz mi doktora ?
Evet 7. Gün çıktı canım hem idrarda hem kanda 3 gün sonra ben 3 gün sonra katlanmış mi değer diye yine baktirdim aksine yarıya düşmüşAnladım. Ayy inşallah yanlıştır yaa Rabbim sağlıklı minnoş bebişler versin inş isteyen herkese bu sabahtan beri dua ediyorum valla sonuç bekleyenlere özellikle.buarada 7.gün çok erken değil mi ? Benim transferin 11.günü bugün baktırdım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?