Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

Haftaya gore aralıkları kontrol ettigimde negatif zaten iki tahlilde aynı yerde yapıldı .. hayır kullanmadım canım
Çatlatma iğnesini sormamın sebebi bugün hemşirenin söylediğine göre bazı hastalarda ipnenin etkisi sürdüğü için hcg yüksek çıkabiliyormuş. Gebelik bebeğin tutunması ile

Gebelik belirtileriyle adet belirtileri cok benzerlik gösterir diyorlar. Moral bozmak yok
adet belirtileri ben dede oldu 2 gün önce resmen adet oluyo gibi ağrı çektim biraz lekelenme şeklinde kanama geldi ertesi gün yoktu bugun de yok. benim yarın belli olucak bakalım yazarım.

ayyy hadi hayırlısı dua ediyorum sizler içinde
pozitif sonucu alırsak napıcaz şimdi peki gerisini hiç düşünmedim doktora nezaman gidiliyor napılıyor hiç bilmiyorum da
Hahaha tüm gün aynısını düşündüm. Şu ana kadar hep nasıl hamile kalabilirim diye düşünmüşüm araştırmışım, pozitifi gördükten sonra napılıyor, doktora ne zaman gidiliyor noluyor acaba

valla bugun onu düşündüm hiçbişey bilmiyorum resmen buraya kadar çalıştık biz yaladık yuttuk ama sonrası yok yani. keseyi görmeye nezaman gidiliyor felan yarın ben hastaneye sadece tahlıl yaptırmak istiyorum dicektim şimdi bu aklımı kurcaladı

Eğer gebelik varsa 1 hafta 10 gün içinde kese görmeye gidiyorsunuz tabi kisiden kişiye değişiyor durum,inşallah pozitif sonuç alırsınız

Eğer gebelik varsa 1 hafta 10 gün içinde kese görmeye gidiyorsunuz tabi kisiden kişiye değişiyor durum,inşallah pozitif sonuç alırsınız
inşallaah ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda burda sonuç bekleyenlerde pozitif sonuc alsınlar inş

ayyy hadi hayırlısı dua ediyorum sizler içinde
pozitif sonucu alırsak napıcaz şimdi peki gerisini hiç düşünmedim doktora nezaman gidiliyor napılıyor hiç bilmiyorum da
Bende herkes için dua ediyorum ..Rabbim kabul eder insAllah ❤ hele bı pozitifi görelim de Allah'ın izniyle

O nasıl oluyo yani ? Biz de bilelim de başımıza gelirse Allah korusun.

Yani değer sağlıklı yukselmeyip düşüşe geçiyor canim dr testte yanlışlık olabilir cumartesiyi bekle dedi ben ihtimal vermiyorum
Anladım. Ayy inşallah yanlıştır yaa Rabbim sağlıklı minnoş bebişler versin inş isteyen herkese bu sabahtan beri dua ediyorum valla sonuç bekleyenlere özellikle. buarada 7.gün çok erken değil mi ? Benim transferin 11.günü bugün baktırdım daha.

Kizlar selam. Benim transfetin 4.gunu bugun. 3 gunluk dondurulmus 2 embriyo transfer edildi. Hicc ama hicc bisey hissetmiyorum. Kasik agrisi yok sanki hic transfer olmamis giibi

Kizlar selam. Benim transfetin 4.gunu bugun. 3 gunluk dondurulmus 2 embriyo transfer edildi. Hicc ama hicc bisey hissetmiyorum. Kasik agrisi yok sanki hic transfer olmamis giibi
Daha çok erken ama. Bişey hissedilmiyor ki zaten belirti bekleyip duruyo insan. Kendimizi dinleyip duruyoz başka bişey yok.

Evet 7. Gün çıktı canım hem idrarda hem kanda 3 gün sonra ben 3 gün sonra katlanmış mi değer diye yine baktirdim aksine yarıya düşmüş benim 4. Gün embriyosu o yüzden erken çıkmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…