- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 30
Cok erken canm ben dün doktorumla görüştüm cok erken yapmışsın dedi ki seninki çok daha erken bide 5. Gün embriyosu 5. Günden sonra beta hcg hormonu salgilanmaya başlıyor vücutta sonucu yaz ama negatif çıkarsa çok da üzülmeDayanamadım ve yaptım. Predictor aldım sonuç negatif. Çok üzgünüm. Kan verdim şimdi bitireyim dedim tamamen kafamda 1 haftadır evde yatıyorum. Yatmakla kalkmakla kasık ağrısıyla pek bir alakası yokmuş demekki. Dondurulmuşlarla devam edeceğim. 2-3 ay sonra olur herhalde.
7. Günü kan sonucumda negatif en azından kanda az da olsa çıkardı. Merkezi aradım ilaçlara devam edin dedi ama sıfır umutTransferin Kacinci günüydü umutsuz olma canım lütfen iyi dusun
Cok erken canm ben dün doktorumla görüştüm cok erken yapmışsın dedi ki seninki çok daha erken bide 5. Gün embriyosu 5. Günden sonra beta hcg hormonu salgilanmaya başlıyor vücutta sonucu yaz ama negatif çıkarsa çok da üzülme
Clgmz senin kan değerin kaçtıCok erken canm ben dün doktorumla görüştüm cok erken yapmışsın dedi ki seninki çok daha erken bide 5. Gün embriyosu 5. Günden sonra beta hcg hormonu salgilanmaya başlıyor vücutta sonucu yaz ama negatif çıkarsa çok da üzülme
5 ve 5 ten yukarısı hamilelik oluyo diye biliyorum .. ve daha senin erken .. değerini doktora söyledin mi ?Benim 3. Gün embriyosuydu. Geçtiğimiz cuma transfer oldum. Kanda çıkar diye bi umuttu ama kanda da sonuç <5
Canım bence çok erken lütfen üzülme sen kendi kendini uzmussun bende senden bir gün sonra transfer oldum yapmamay kararlıyım test günüme kadar enazindan 10. Cu güne kadar çıkmaz daha erken7. Günü kan sonucumda negatif en azından kanda az da olsa çıkardı. Merkezi aradım ilaçlara devam edin dedi ama sıfır umut
Merkezinde kan vermedim. Başka bir yerde verdim. Eşik değerleri 5 miş. Benim 5 in altında ama tam kaç bilmiyorum.5 ve 5 ten yukarısı hamilelik oluyo diye biliyorum .. ve daha senin erken .. değerini doktora söyledin mi ?
Merkezi aradım daha çok erken ilaçlarınızı bırakmayın dediler. Benim hiç umudum yok.Canım bence çok erken lütfen üzülme sen kendi kendini uzmussun bende senden bir gün sonra transfer oldum yapmamay kararlıyım test günüme kadar enazindan 10. Cu güne kadar çıkmaz daha erken
Merkezi aradım daha çok erken ilaçlarınızı bırakmayın dediler. Benim hiç umudum yok.
Ve bence sen de kesinlikle yapma test gününü bekle.Merkezi aradım daha çok erken ilaçlarınızı bırakmayın dediler. Benim hiç umudum yok.
Sakın sakin kendikendine uzmussun lütfen moralini bozucak hiç bişey yok lütfen herşey güzel olacak de ve sürekli karnını sev bebeğim seni seviyorum seni istiyorum de ve bildiğin duaları karnını severek oku lütfen ve herturlu haber ver burdan ben güzel haber vereceğine inanıyorumMerkezi aradım daha çok erken ilaçlarınızı bırakmayın dediler. Benim hiç umudum yok.
Gerçekten çok iyisiniz teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olurSakın sakin kendikendine uzmussun lütfen moralini bozucak hiç bişey yok lütfen herşey güzel olacak de ve sürekli karnını sev bebeğim seni seviyorum seni istiyorum de ve bildiğin duaları karnını severek oku lütfen ve herturlu haber ver burdan ben güzel haber vereceğine inanıyorum
Haftaya göre aralıkları kontrol et değişkenlik gösteriyomuş. Bir de sen transferden sonra çatlatma iğnesi kulllanmışmıyıdın?Merhaba ilk değer 8.23 bugün 3.91 çıktı doktora yazdım cumartesi asıl test gunum ama artık yükseleceğini sanmam ..
Haftaya gore aralıkları kontrol ettigimde negatif zaten iki tahlilde aynı yerde yapıldı .. hayır kullanmadım canımHaftaya göre aralıkları kontrol et değişkenlik gösteriyomuş. Bir de sen transferden sonra çatlatma iğnesi kulllanmışmıyıdın?
Ben yarın hastanede yaptircam ..2 eylül transfer olanlarda burda mı :) yarın büyük gün. test yaptınız mı ?
Daha test e bir hafta var yahu sen çok çabuk üzdün kendini sakin hemen hemen bebeğini sev cabukkGerçekten çok iyisiniz teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur
Gebelik belirtileriyle adet belirtileri cok benzerlik gösterir diyorlar. Moral bozmak yokTransferin 9.günündeyim ama adet belirtilerim varböyle olup pozitif gören var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?