- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
Yükselir yükselir merak etme herkesin değişik olur tabiki ..Kızlar kacıncı gün sonuclarınız bunlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükselir yükselir merak etme herkesin değişik olur tabiki ..Kızlar kacıncı gün sonuclarınız bunlar?
Belirti ben de yaşamadım bi.lekelenme geldi o da herkese olmuyomuş.takılma. erken test yapma doktor nezaman dediyse zamanını bekle bence. Bikaç yerde okudum erken yapmışlsr negatif çıkınca ilaçlsrı felan da bırakmışlar sonra tutmuş düşmüş.vs.. hiç risk edip canınıda sıkma boşa. Nasipte varsa olur.Pozitif alanlar cok sevindim. Allah kucaginiza da almayi nasip etsin insallah. Transfer sonrasi hic belirti yasamayip pozitif sonuc alan oldu mu acaba? Bide 3.gun embriyosu. En erken ne zaman kan testi yapsam cikar sizce arkadaslarim
Ben de hiç belirti yok, ilk bir kaç gün ara ara kasıklarımda batma hissi oldu. Onlar da geçti 5. 6.günden sonra. Bugun 9.günüm ve hiç transfer olmamıs gibiyim. Belirtim hiç yokPozitif alanlar cok sevindim. Allah kucaginiza da almayi nasip etsin insallah. Transfer sonrasi hic belirti yasamayip pozitif sonuc alan oldu mu acaba? Bide 3.gun embriyosu. En erken ne zaman kan testi yapsam cikar sizce arkadaslarim
Tez vakitte nasip etsin Rabbim sana insAllah ❤Sabah verdim kanımı bugün 12. Gündü negatif arkadaşlar zaten içimden birşeyler olmayacağını söylüyordu
Ben de 9.gündeyim..ilk günlerim tıpkı adet olucakmış gibiydi karın ağrısı göğüs ağrısı ve büyümesi.. Hatta adet öncesi bağırsakların yumuşar o bile oldu..Transferin 9.günündeyim ama adet belirtilerim var böyle olup pozitif gören var mı acaba?
Ben de aynı senin gibiyim.. Başta var olan sızızlar ağrılar gitti... Beklemedeyim (Ben de hiç belirti yok, ilk bir kaç gün ara ara kasıklarımda batma hissi oldu. Onlar da geçti 5. 6.günden sonra. Bugun 9.günüm ve hiç transfer olmamıs gibiyim. Belirtim hiç yok
Pozitif sonucuna çok sevindimm.. Sen de belirti yaşamadım demişsin benim de hiç yok göğüs ağrılarım bile azaldı yarın test günüm.. Kimse bahsetmemiş ama özel bişey daha sormak istiyorum.. Crinone jel kullanan vardır aramızda ilk günler çok rahat yapıyordum son 2 gündür çok zor giriyor önünde engeller var gibi pozitif sonuç alan anne adayları sizinde öyle oldu mu?Belirti ben de yaşamadım bi.lekelenme geldi o da herkese olmuyomuş.takılma. erken test yapma doktor nezaman dediyse zamanını bekle bence. Bikaç yerde okudum erken yapmışlsr negatif çıkınca ilaçlsrı felan da bırakmışlar sonra tutmuş düşmüş.vs.. hiç risk edip canınıda sıkma boşa. Nasipte varsa olur.
Benimde bugün leli kullanırken zorlama oldu 4. Günümdeyim erken belirti aramak için ama bende merak ettimPozitif sonucuna çok sevindimm.. Sen de belirti yaşamadım demişsin benim de hiç yok göğüs ağrılarım bile azaldı yarın test günüm.. Kimse bahsetmemiş ama özel bişey daha sormak istiyorum.. Crinone jel kullanan vardır aramızda ilk günler çok rahat yapıyordum son 2 gündür çok zor giriyor önünde engeller var gibi pozitif sonuç alan anne adayları sizinde öyle oldu mu?
Aynı benimde öyle oluyo iki gündür benim transferimin yapıldığı günü saymazsak 9. Gün neden olabilir acaba kiBenimde bugün leli kullanırken zorlama oldu 4. Günümdeyim erken belirti aramak için ama bende merak ettim
Bende transfer günümü saymıyorum ertesi gün saymaya başlamak gerekiyormuş umarım iyi bişeye işarettir ufakta olsa batma rahimde ağırlaşma galan bişey hissettin i? Ufakta olsa ne hissettiysen paylaşırmısınAynı benimde öyle oluyo iki gündür benim transferimin yapıldığı günü saymazsak 9. Gün neden olabilir acaba ki
Sizinle aynı gündeyiz sanırım.. Ben de araştırıyorum internetten ama karşıma pek bişey çıkmadı.. Belki de jel hassaslaştırıyor hiç bilemedimAynı benimde öyle oluyo iki gündür benim transferimin yapıldığı günü saymazsak 9. Gün neden olabilir acaba ki
Eğer zorlanma sebebi şişlik ise böyle moral verici bişey buldum.. Hadi inşallah..Aynı benimde öyle oluyo iki gündür benim transferimin yapıldığı günü saymazsak 9. Gün neden olabilir acaba ki
Hadi inşallah güzel sonuçlar alalım ben bugün şeytan dürttü sabah test yaptım negatif çıktı halbuki kan verme günüm Perşembe asla yapmam diyordum biraz açıkçası moralim bozuldu. İnşallah persembe pozitif cikar. Bı enerjimi kendi k nedime düşürdüm Dr un bildiği var ki Perşembe diyor degilmi ah ah kendi kendime. Sizin ne zaman test günü ve hiç test yaptınız mı evdeEğer zorlanma sebebi şişlik ise böyle moral verici bişey buldum.. Hadi inşallah..
Ya onu bende farkettim. ilk 7 gün felan çok iyi yaptım. Ama sonra nolduysa sanki daralmış gibi zor oluyo. Ne alaka anlamadım hala da öyle.Pozitif sonucuna çok sevindimm.. Sen de belirti yaşamadım demişsin benim de hiç yok göğüs ağrılarım bile azaldı yarın test günüm.. Kimse bahsetmemiş ama özel bişey daha sormak istiyorum.. Crinone jel kullanan vardır aramızda ilk günler çok rahat yapıyordum son 2 gündür çok zor giriyor önünde engeller var gibi pozitif sonuç alan anne adayları sizinde öyle oldu mu?
Umarımm ki yanlış sonuçtur.. Ben de yanlış sonuç görme olasılığına karşı hiç yapmadım zaten cesaretim de yok o tek çizgiyi görmeye diyip kendimi Dr ların dediği tarihe odaklandım dediğin gibi Bi bildikleri var.. Test günüm yarın 10.gün sabah muhtemelen veririm sonrada sonucu paylaşırım sana da umut Olurum inşallah belirtilerim iz benzer.. Ama moralini yüksek tutmaya çalış.. Kan sonucu pozitif çıktıktan sonra bile evde tek çizgi görenler var..Hadi inşallah güzel sonuçlar alalım ben bugün şeytan dürttü sabah test yaptım negatif çıktı halbuki kan verme günüm Perşembe asla yapmam diyordum biraz açıkçası moralim bozuldu. İnşallah persembe pozitif cikar. Bı enerjimi kendi k nedime düşürdüm Dr un bildiği var ki Perşembe diyor degilmi ah ah kendi kendime. Sizin ne zaman test günü ve hiç test yaptınız mı evde
Ayy nasıl sevindim bu cevaba bilemezsin.. Eğer şişme olarak tanımlanırsa rahmin genişlemesiyle vajinada bu tarz şişmeler olurmuş bu da daraltıyo ve crinone u itmemiz zorlaşıyor.. Umarım ki ben de yarın güzel haberler alırımmm.. Bize dua et lütfenYa onu bende farkettim. ilk 7 gün felan çok iyi yaptım. Ama sonra nolduysa sanki daralmış gibi zor oluyo. Ne alaka anlamadım hala da öyle.