İnşallah öyledir senin kaçıncı gün embriyosuUmarımm ki yanlış sonuçtur.. Ben de yanlış sonuç görme olasılığına karşı hiç yapmadım zaten cesaretim de yok o tek çizgiyi görmeye diyip kendimi Dr ların dediği tarihe odaklandım dediğin gibi Bi bildikleri var.. Test günüm yarın 10.gün sabah muhtemelen veririm sonrada sonucu paylaşırım sana da umut Olurum inşallah belirtilerim iz benzer.. Ama moralini yüksek tutmaya çalış.. Kan sonucu pozitif çıktıktan sonra bile evde tek çizgi görenler var..
5.gün.. 2 tane transfer oldu.. Senin nasıl?İnşallah öyledir senin kaçıncı gün embriyosu
Benim 3. Gün 2 tane sanırım o yüzden iki gün sonra kan vericem5.gün.. 2 tane transfer oldu.. Senin nasıl?
Olabilir o konuda pek ayrıntı bilmiyorum.. Dr ların vardır bildiği diyip geçmek Lazım günler ilaçlar uygulanan prosedürler hep farklı..Benim 3. Gün 2 tane sanırım o yüzden iki gün sonra kan vericem
Ayy inşallah dualarımız sonuç bekleyenlerleAyy nasıl sevindim bu cevaba bilemezsin.. Eğer şişme olarak tanımlanırsa rahmin genişlemesiyle vajinada bu tarz şişmeler olurmuş bu da daraltıyo ve crinone u itmemiz zorlaşıyor.. Umarım ki ben de yarın güzel haberler alırımmm.. Bize dua et lütfen
Merhaba evet benimde artık zor giriyor .. engel var gibi sanki ..Pozitif sonucuna çok sevindimm.. Sen de belirti yaşamadım demişsin benim de hiç yok göğüs ağrılarım bile azaldı yarın test günüm.. Kimse bahsetmemiş ama özel bişey daha sormak istiyorum.. Crinone jel kullanan vardır aramızda ilk günler çok rahat yapıyordum son 2 gündür çok zor giriyor önünde engeller var gibi pozitif sonuç alan anne adayları sizinde öyle oldu mu?
Çok ilginç hepimizin ayni. Böyle olup pozitif sonuç alan varmiiiiMerhaba evet benimde artık zor giriyor .. engel var gibi sanki ..
Benim pozitif çok şükürÇok ilginç hepimizin ayni. Böyle olup pozitif sonuç alan varmiiii
Anladım bı konusucam Dr imla teşekkür ederim kaçıncı gün sizintransfer sonrasi
Nerde yaptirdiniz tup bebegi? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBenim pozitif çok şükürRabbim sizede nasip etsin insAllah ❤
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Aynı belirtiyi yaşamak şu etapta çok sevindiriciMerhaba evet benimde artık zor giriyor .. engel var gibi sanki ..
İnşallah biz de pozitif alıcazzÇok ilginç hepimizin ayni. Böyle olup pozitif sonuç alan varmiiii
Ne güzel anlatmışsınız bizlere o kadar iyi moral oluyor kii.. TeşekkürlerTransferden sonra 12. Günümdeyim 5. Gün embriyosuyla 10. Gün pozitifi gördüm çok şükür ama bu süreçte yerleşme kanamam olmadı çok az kasıklarımda ağrı vardı oda ilaçlara bağlı bişey diye düşünüyorum çünkü bir ay önce era ve cd 56 testleri içinde aynı embriyo transferi olacakmış gibi ilaç kullanmıştım ve aynı belirtiler olmuştu, bu 4.denememdi olumsuzlarla aynı şeyleri hissettimhiç belli olmuyor o yüzden bence belirti yok die üzülüp canınızı sıkmayın sabır ve dua eminimki somrasında olacaktır hepiniz için dua ediyorum inşaallah pozitifleri görürsünüz
İnşallah canım insallahİ
İnşallah biz de pozitif alıcazz
Allah razı olsun amin insAllahNerde yaptirdiniz tup bebegi? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Allah razı olsun saolun insAllahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Aynı belirtiyi yaşamak şu etapta çok sevindiricipeki yerleşme kanaman olmuş muydu ben de hala eser yok yarın test günüm..
İlk defa yazıyorum bu posta aynı durumda olduğumuzu görünce dayanamadım.. Bende bugün idrar testi yaptım negatif ve test günüm Perşembe... Umutsuz değilim ama belirsizlik de zor işteHadi inşallah güzel sonuçlar alalım ben bugün şeytan dürttü sabah test yaptım negatif çıktı halbuki kan verme günüm Perşembe asla yapmam diyordum biraz açıkçası moralim bozuldu. İnşallah persembe pozitif cikar. Bı enerjimi kendi k nedime düşürdüm Dr un bildiği var ki Perşembe diyor degilmi ah ah kendi kendime. Sizin ne zaman test günü ve hiç test yaptınız mı evde
Canım bende üzüldüm bugün modüm çok düştü amaa Dr uma aksamustu testi Çarşamba yapsam olurmu dedim Dr en erken perşembe çıkar deyince içim rahatladı seninde 3. Gün embriyosumuyduİlk defa yazıyorum bu posta aynı durumda olduğumuzu görünce dayanamadım.. Bende bugün idrar testi yaptım negatif ve test günüm Perşembe... Umutsuz değilim ama belirsizlik de zor işte
Benim 5.gun de embriyosu canım.. ama bugün 6.gun Perşembe 9.gun olacak... Üzülmüyorum ben Rabb'im ol derse olacak inşallah.. sende gönlünü ferah tut ...Canım bende üzüldüm bugün modüm çok düştü amaa Dr uma aksamustu testi Çarşamba yapsam olurmu dedim Dr en erken perşembe çıkar deyince içim rahatladı seninde 3. Gün embriyosumuydu
Kesinlikle öyle yüce rabbim ol der ve oluverir. Biz elimizden geleni yaptık tevekkül Allah tan. Sürekli karnını sevip dua okuyorum olucak Allah'ın izniyle haberdar et mutlaka olurmuuBenim 5.gun de embriyosu canım.. ama bugün 6.gun Perşembe 9.gun olacak... Üzülmüyorum ben Rabb'im ol derse olacak inşallah.. sende gönlünü ferah tut ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?