Transfer sonrası sonuç bekleyenler!!!

İnşallah öyledir senin kaçıncı gün embriyosu

Ayy inşallah dualarımız sonuç bekleyenlerle Rabbim hayırlısıyla güzel haberle nasip etsin

Merhaba evet benimde artık zor giriyor .. engel var gibi sanki ..

Transferden sonra 12. Günümdeyim 5. Gün embriyosuyla 10. Gün pozitifi gördüm çok şükür ama bu süreçte yerleşme kanamam olmadı çok az kasıklarımda ağrı vardı oda ilaçlara bağlı bişey diye düşünüyorum çünkü bir ay önce era ve cd 56 testleri içinde aynı embriyo transferi olacakmış gibi ilaç kullanmıştım ve aynı belirtiler olmuştu, bu 4.denememdi olumsuzlarla aynı şeyleri hissettimhiç belli olmuyor o yüzden bence belirti yok die üzülüp canınızı sıkmayın sabır ve dua eminimki somrasında olacaktır hepiniz için dua ediyorum inşaallah pozitifleri görürsünüz

Ne güzel anlatmışsınız bizlere o kadar iyi moral oluyor kii.. Teşekkürler

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Aynı belirtiyi yaşamak şu etapta çok sevindiricipeki yerleşme kanaman olmuş muydu ben de hala eser yok yarın test günüm..
Allah razı olsun saolun insAllah ❤ darısı size insAllah hepinize .. olmuştu 5.ya da 6. Gündü pembemsi bı lekelenme olmuştu .. herkesin aynı olmuyor canınızı sıkmayın gelmezse içinizi ferah tutun bol bol dua edin insAllah sonuçlarınız pozitif olur sizinde ❤❤

İlk defa yazıyorum bu posta aynı durumda olduğumuzu görünce dayanamadım.. Bende bugün idrar testi yaptım negatif ve test günüm Perşembe... Umutsuz değilim ama belirsizlik de zor işte

İlk defa yazıyorum bu posta aynı durumda olduğumuzu görünce dayanamadım.. Bende bugün idrar testi yaptım negatif ve test günüm Perşembe... Umutsuz değilim ama belirsizlik de zor işte
Canım bende üzüldüm bugün modüm çok düştü amaa Dr uma aksamustu testi Çarşamba yapsam olurmu dedim Dr en erken perşembe çıkar deyince içim rahatladı seninde 3. Gün embriyosumuydu

Canım bende üzüldüm bugün modüm çok düştü amaa Dr uma aksamustu testi Çarşamba yapsam olurmu dedim Dr en erken perşembe çıkar deyince içim rahatladı seninde 3. Gün embriyosumuydu
Benim 5.gun de embriyosu canım.. ama bugün 6.gun Perşembe 9.gun olacak... Üzülmüyorum ben Rabb'im ol derse olacak inşallah.. sende gönlünü ferah tut ...

Benim 5.gun de embriyosu canım.. ama bugün 6.gun Perşembe 9.gun olacak... Üzülmüyorum ben Rabb'im ol derse olacak inşallah.. sende gönlünü ferah tut ...
Kesinlikle öyle yüce rabbim ol der ve oluverir. Biz elimizden geleni yaptık tevekkül Allah tan. Sürekli karnını sevip dua okuyorum olucak Allah'ın izniyle haberdar et mutlaka olurmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…