İkimizinkide yakınmış birbirine canım benimde 2.gün bitmek üzere 2adet 5.gün transferi oldu.inşallah sonuçlarda pozitif olurTransferin 3.günü bitmek üzere 2 embriyo transfer edildi.5.gün ve 4.gün görünümlü.inşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna
Merhaba taze transfer mi oldu, benim de aksine hiç ağrım yok progestanı ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmuyorMerhabalar Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Bende cumartesi günü transfer oldum. 19 unda test günüm karnım ağrıyor benim çok. Birde progestan ilaç beni acayip uykumu getirtiyo bayilacak gibi.
Dondurulmuş embriyo transfer oldu.ilaci çok uyku yapiyoMerh
Merhaba taze transfer mi oldu, benim de aksine hiç ağrım yok progestanı ben fitil olarak kullanıyorum hiç yan etkisi olmuyor
Benim de dondurulmuş canım ben progestanı fitil olarak kullaniyorum çok rahat hiç yan etki olmuyorDondurulmuş embriyo transfer oldu.ilaci çok uyku yapiyo
Geçen pazartesi oldu transfer canım bugün 7. GünAnladım bı konusucam Dr imla teşekkür ederim kaçıncı gün sizintransfer sonrasi
Bu sabah test yaptım var gibi sanki bilmiyorumAnladım bı konusucam Dr imla teşekkür ederim kaçıncı gün sizintransfer sonrasi
Ay hadi hayırlısı yüce rabbim haber beklerim bende sendenBu sabah test yaptım var gibi sanki bilmiyorum
Veririm canım erken gebelik testi yaptım çok koyu değil ama çizgi var yeni tutunmuş sanırım inşallah öyledirAy hadi hayırlısı yüce rabbim haber beklerim bende senden
İnşallah inşallah tutmuşturVeririm canım erken gebelik testi yaptım çok koyu değil ama çizgi var yeni tutunmuş sanırım inşallah öyledir
Kacıncı gunuydu bugun?Veririm canım erken gebelik testi yaptım çok koyu değil ama çizgi var yeni tutunmuş sanırım inşallah öyledir
7. Gün canım pazartesi transfer olduKacıncı gunuydu bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?