Moralini bozma canım, kaset testlere çok güvenmeyin, sen beslenmene dikkate alarak et bol su iç elinden geleni yap pazartesiyi bekle ve en önemlisi moral bozmaKızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün transfer hariç 8.gün pazartesi günüde test günüm
Moralimi bozmamaya çalışıyorum teşekkür ederimMoralini bozma canım, kaset testlere çok güvenmeyin, sen beslenmene dikkate alarak et bol su iç elinden geleni yap pazartesiyi bekle ve en önemlisi moral bozma
6nci gün öğrendim lekelenme tarzı kahverengi bı akıntı geldiğinden erken kan vermek durumunda kalmıştımTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
Canım +14. Günde bile öğrenen var moralini bozma testler güvenilir diye kaç kez silik çıktı da negatif sonuç aldikKızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün transfer hariç 8.gün pazartesi günüde test günüm
hic moralinizi bozmayın ben de aynı durumdayım ama burada 9.10 gün negatif görüp 11. gün çıkan varmış diye okudum bende. sali günü benim test günüm. dün sabah 8. gunumdu yaptim bende silik bile çıkmadıKızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün transfer hariç 8.gün pazartesi günüde test günüm
Canım +14. Günde bile öğrenen var moralini bozma testler güvenilir diye kaç kez silik çıktı da negatif sonuç aldik
Aynen beklemedeyim belki var ama idrara henüz yansımamış olabilirhic moralinizi bozmayın ben de aynı durumdayım ama burada 9.10 gün negatif görüp 11. gün çıkan varmış diye okudum bende
evet aynen öyleAynen beklemedeyim belki var ama idrara henüz yansımamış olabilir
Merhabalar benimde 5.embriyosu ben dayanamayıp 10.günde kaset teste pozitif görmüştüm, da sizi kese görmeye ne zaman çağırdı acaba4bb kalite 5.gün embriyosuzydu 7.günde kaset testte pozitif gördüm kanı 10.gün verdim
06.06.2023 tarihinde transfer oldum 13.06 tarihinde pozitifi gördüm 04.07 tarihinde kese için çağırdı doktor 6 haftalıktım. Kalp atışları da başlamıştıMerhabalar benimde 5.embriyosu ben dayanamayıp 10.günde kaset teste pozitif görmüştüm, da sizi kese görmeye ne zaman çağırdı acaba
Ben de kan verdim maalesef transfer hariç 7.gün negatifDayanamayıp kan verdim sonuç 0.300
gecmis olsun allahim en kısa zamanda hayirlisiyla nasip eder inşallahDayanamayıp kan verdim sonuç 0.300
kac çıktı ki değeriniz. doktorunuzla da konuştunuz muBen de kan verdim maalesef transfer hariç 7.gün negatif
5.gün çift transferdi bu saatten sonra sanmam pozitife dönsün. İki güne ilaçları bırakırım galiba , boşuna iğne yapmak zoruma gitmeye başladı..
0.1 çıktı yok konuşmadım haber vermeyi bile düşünmüyorum 3 olumsuzdan sonra. Erken yaptın diyeceği için test günü tekrar kan veririm prosedür gereğikac çıktı ki değeriniz. doktorunuzla da konuştunuz mu
Üzülmeyin belirtilere kesinlikle takılmayın baskalarinin belirtileriyle kendinizi kiyaslayip modunuzu düşürmeyin bakın bende belirtisizdim simdi 26 haftalik hamileyim İnşallah güzel sonuc alirsinizYa o kadar canım sıkkın ki zor dayanıyorum. Hiçbir belirti yok, biliyorum çok erken ama işte yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?