Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 12,9%
  • 6. Gün

OY: 48 13,2%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 39 10,7%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,4%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    363
Belirtileri bence çok düşünmemelisiniz, her insanın bünyesi çok farklı.. Ben de hiç helirti yaşamadım, 8.gün sadece adet olacak gibi ağrım oldu üzüldüm hatta baya. Ertesi gün hiç ağrım yoktu. 10.cu gün kan sonucu ile pozitif gördüm :) Forumda çoğu anne adayı ciddi belirtiler yaşıyor, onları okudukça da hep bir acaba?! tedirginliği yaşadım.. Bizler daha hassas geçiriyoruz bu dönemi normal yolla gebe kalan anneler 3 4 ay bile hiçbir şey hissetmiyor, öyle düşünün :) inşallah güzel haberler alırsınız. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🩷

3.gün taze embriyoydu. 7.gün negatif 8.gün pozitif gördüm kaset test ile aynı gün heyecanlanıp kan vermiştim 28 çıkmıştı

Ben transferden sonraki 10. gün test verdim 22 Kasım günü. Çok şükür pozitif. 2 gün sonrası pazara denk geldiği için Salı günü ikinci kanı vermemi istedi doktorum. Henüz ikinci kanı vermedim, artış ne durumda bilmiyorum

Ben transferden sonraki 10. gün test verdim 22 Kasım günü. Çok şükür pozitif. 2 gün sonrası pazara denk geldiği için Salı günü ikinci kanı vermemi istedi doktorum. Henüz ikinci kanı vermedim, artış ne durumda bilmiyorum
İnşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız canım ikinci kan testim 2200 küsür çıktı doktorum çok iyi dedi inşallah şeninde güzel sonuçların çıkar cuma günü kese görmeye gidicez inşallah 🙏

Arkadaşlar merhaba.18 kasımda 5.gün embriyo transferi oldum bu cuma kan vermem gerektiği söylendi ama malum süreç çok zor ve uzun 10.gün idrarda çıkar mı acaba kan vermeden denesem diye düşünüyorum emin olamadım

Arkadaşlar merhaba.18 kasımda 5.gün embriyo transferi oldum bu cuma kan vermem gerektiği söylendi ama malum süreç çok zor ve uzun 10.gün idrarda çıkar mı acaba kan vermeden denesem diye düşünüyorum emin olamadım
Aynı gün transfer olmuşuz,bende senin gibi düşünüyorum kararsızım test yapıp yapmamakta 😂 Herhsngi bir belirtin vs var mı

Aynı gün transfer olmuşuz,bende senin gibi düşünüyorum kararsızım test yapıp yapmamakta 😂 Herhsngi bir belirtin vs var mı
7.gün bile sonuç alan var ben de okudukça sabirsizlanmaya başladım :) Üç gündür şiskinlik arttı bende ara ara kasıkta batmalar var ama tabi ki regl günüm de yakın o yüzden umutlanmak istemiyorum. Senin var mı herhangi bir belirtin

7.gün bile sonuç alan var ben de okudukça sabirsizlanmaya başladım :) Üç gündür şiskinlik arttı bende ara ara kasıkta batmalar var ama tabi ki regl günüm de yakın o yüzden umutlanmak istemiyorum. Senin var mı herhangi bir belirtin
Benimde göğüslerimde hassasiyet var ve de şiştiler iyice ve damarlanmaya başladı iyice,ara ara kasıklarımda batmaları bende yaşıyorum aynı şekilde

X