Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 12,9%
  • 6. Gün

OY: 48 13,2%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 39 10,7%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,4%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    363
Vardır bir hayır inşallah bunda güzel haberler alırız Perşembe erken gebelik testine sıcak bakıyorum ben dayanamayabilirim cünkü :) Hayırlısı artık
İnşallah bende öyle düşünüyorum ama kan testini de bekleyebilirim bilmiyorum kararsızım

Merhaba kızlar ben de 11 kasımda transfer olmuştum 21 kasımda kan tahlili verdim sonuç 190 çıktı bir de bugün tahlil verdim sonuç 1470 çıktı sizce nasıl bilgisi olan yazarsa sevinirim

Merhaba kızlar ben de 11 kasımda transfer olmuştum 21 kasımda kan tahlili verdim sonuç 190 çıktı bir de bugün tahlil verdim sonuç 1470 çıktı sizce nasıl bilgisi olan yazarsa sevinirim
Artış çok güzel hayırlı olsun

Ben 21 kasımda çift embriyo transferi oldum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha erken mi bilemedim bugün tekrar yapmalı mıyım

Kaliteleri ne idi canım hatırlıyor musun birde çift mi tek embriyo mu transfer edildinçok soru sordum kusura bakma lütfen
Benim 8 yumurtam çıkmıştı bunlarda 5 embriyo 3. Güne ulaştı 2 tanesi 5. Güne ulaştı dondurdular birini erken dondurduk kalitesi iyi değil dediler biriside orta kalite dediler. Havuz yapalım dediler ben istemedim. O zaman ikisinide transfer edelim dediler. Transfer günü birinin gelişimi devam etmedi imha ettiler sadece 1 embriyom kalmıstı. O gelişime devam etmis 6. Gün embriyosu 5AA yazıyordu kağıtta. Onu transfer oldum. Allaha şükürler olsun tuttu. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almakta nasip olur. İnşallah hepinizin tramsferleri pozitifle sonuclanır güzelce ilerler. Cünkü positif cıksada bu sefer farklı telaslar cıkıyor kese olacak mı kalbi atacak mı kanamam olacak mı ilerleyecek mi diye annelik cok güzel cokta pimpirikli bir sürec. İnşallah anne olmak isteyen herkes en kısa en hayırlı şekilde anne olur

İnşallah. İkinci testim 448 çıktı benim. Sen kaç gün sonra vermiştin ikinci testi? Biz henüz iki hafta sonra gidicez kese görmeye

Benim gibi sabırsızsanız 5. Günden itibaren test yapmaya başladım . Her gün yaptım ve silik çizgi git gide koyulaştı hala hepsini saklarım ta ki 10. Gün kan verdim 371 olmuştu bile sonrası artarak devam etti şuan yanımda mışıl mışıl uyuyor 27 aylık olduk bile sabırla bekleyen herkese rabbim güzel sevinci tez zamanda yaşatsın hiç bu günleriniz yaşanmamış gibi olucak bunu o yollardan geçmiş bir anne olarak söylüyorum

Ben sadece neden başa tutturulmuş onu merak ettiğim için yazıyorum. Bir komplikasyon ya da acil bir bilgi edinme tedavi vs. olduğunu düşünmüştüm. Pozitif görmek bir ekstrem durum değil diye düşünüyorum. Sadece hayırlı olsun yazılabilir. Bir bilgi alışverişinde bulunmaz bu başlık.

Bekleyen herkese nasip olsun inşallah.Çok uzun ve yorucu bir süreç. Ben transferin 6. gününde tüp bebek merkezinde benim tiroidim yükselmiş pimpirikliliğimle tsh bakılacakken yanlışlıkla hcg de bakılmasıyla öğrenmiştim. Sonraki günlerde kaset testlerde silikten koyuya gitti.

O kaset testlerde ikinci çizgiyi büyüteçle, ışığa tutarak vs. arayanlara selam olsun tedavi sürecinde tüm parametrelere o kadar hakim olmuştuk ki hala çevremizde tüp bebek tedavisi görenlere bilgiyle destek oluyoruz. yukarıdaki arkadaşların dediği gibi bu süreçleri sonra hiç yaşamamış gibi oluyorsunuz. Benim tek embriyom vardı. Sonra havuz yaptık. İlk denemeden bi kızım var ve sonrasında sürpriz ikinci kızım oldu doğal yolla.

Umut olsun isteyen bekleyenlere

Amin canım amin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın Rabbim mucizelerine şahitlik etmeyi nasip etsin bizlerede inan bana akıl tutulması yaşıyor insan gerçekten benimde gebelikte leke gelmişti doktor kanama olursa kork dedi kanama oldu gittim bazı gebelikte olur dedi yani anlayacagin herşey Rabbime emanet güzel düşün güzel olsun hiçbir şey panikletmesin seni sağlıcakla ilerleyecek çünkü neden olmasın

Tüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
Merhaba 5.gün idrar testinde kaset test silik çizgi gördüm bekleyince 7.gün erken gebelikte negatif gördüm gittim kan verdim 7.gün 93 9.gün 273 12.gün 751 çıktı 6+0 da keseyi gördüm kalp atışını gördüm ekranda ama duymadık 2 hafta sonra gidicem inşallah görücem

Ben 21 kasımda çift embriyo transferi oldum dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama daha erken mi bilemedim bugün tekrar yapmalı mıyım
sonuçlara takılma kimininki erken tutunuyor kimisi geç tutunuyor tutunsunda nsıl olursa olsun :) sonuca çok takılmayacam e de olsa çok erken diyerek test yaptım bir kaç gün sonra tekrarlayın bence rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…