Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 12,9%
  • 6. Gün

OY: 48 13,2%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 39 10,7%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,4%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    363
Merhaba benim de yarın transferim var sordular tek mi embriyo koyalım çift mi diye,size çift konulmuş bir tanesi mi tuttu
Hayır , çift transfer yapıldığında ikisi de tutmuştu. Ancak Ben farklı sebeplerden dolayı 22. Haftada erken doğum yapıp bebeklerimi kaybettim.

6. Gün, silik ikinci çizgi gördüm, 10. Gün 260 kusur ile kanda öğrendim 🥰 doğdu ve 9 aylık oldu bile, rabbim isteyen bütün annelere nasip etsin . ( anne adayı kelimesi bence kabul edilemez, çocuk dogurmadan da kadın annedir!) ❤️
Merhaba mart annelerındeydın sanırım,hatırlıyorum, bebişlerımız 9 aylık 🤗😍

transfer hariç 4. gün erken gebelik testi ile cok silik bir şekilde oğrendim. 5. gün sabah erken ilk idrarla daha belirgindi. 7. gün kan verdim betahcg 110 cıktı. 5.gün embriyosu🙏🏻
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah her zaman dua ediyorum 🙏🏻

Bende 6.günde silik çizgi gördüm 7.günü kan testi verdim 61 ile öğrendim.9 günü 130 11.günü 320 13.günü 850..kese için 2 aralığa randevu verdi doktorumuz inşallah hayırlı sonuçlar görürüz..hepimiz için dua ediyorum isteyen herkese hayırlısını kolaylıkla nasip etsin Allahım

Kızlar 8 kasımda çatlatma vuruldum. Perşembe test sonucum 7.07 çıktı bugün tekrar test vuruldum 10.67 çıktı gebelik varımdır sizce iki günlük artışı çok az değil mi bilen yazabilir mi

Merhabalar ben bu gün transferin 10. günündeyim test günüm 13. gün fakat ben aceleci davranıp 8. gün kan verdim negatif(2) çıktı doktorum test gününe kadar bekle dedi geç tutunma olmuş olabilir. Benim durumumu yaşayıp pozitif sonuç alan var mı🥹

Merhabalar ben bu gün transferin 10. günündeyim test günüm 13. gün fakat ben aceleci davranıp 8. gün kan verdim negatif(2) çıktı doktorum test gününe kadar bekle dedi geç tutunma olmuş olabilir. Benim durumumu yaşayıp pozitif sonuç alan var mı🥹
Benim de olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var ama hissettiğim negatif.
Transfer hariç 6.günüm , çift transfer oldum 5.gün ikisi de. Kan vermedim ama testler negatif hep.
İlk transfer 5.günde çıkmıştı. Şimdi umutsuzum olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum

Kızlar normalde gebeliğin son haftalarında olması gereken ayak ve bacaklara giren kramplar bana şimdiden girmeye başladı, böyle bir şey yaşayan var mı?
benim test günüm salı günü. transfer gunu hariç dün 8. gundu. dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 3. gun embriyosu ama illa ki silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum ama 3 gündür kasiklarimda ayaklarimda bacaklarımda oyle bi kramp ve ağrı var ki anlatamam. bir de midem mi ağrıyor alt karın mı anlam veremiyorum

Benim de olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var ama hissettiğim negatif.
Transfer hariç 6.günüm , çift transfer oldum 5.gün ikisi de. Kan vermedim ama testler negatif hep.
İlk transfer 5.günde çıkmıştı. Şimdi umutsuzum olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum
Ben de ilk sonucu gördüğümde çok ağladım üzüldüm fakat doktorumuz test gününü benlememiz gerektiğini geç tutunma olabileceğini söyledi ondan aynı durumu yaşayan ve sonrasında pozitif sonuç alan varmı diye merak ettim

Ben de ilk sonucu gördüğümde çok ağladım üzüldüm fakat doktorumuz test gününü benlememiz gerektiğini geç tutunma olabileceğini söyledi ondan aynı durumu yaşayan ve sonrasında pozitif sonuç alan varmı diye merak ettim
Benim umudum hiç yok nedense 🥲 ama yine de merak ediyorum

Benim umudum hiç yok nedense 🥲 ama yine de merak ediyorum
Deme öyle yaa Allah’tan umud kesilmez benim 8. Günden sonra(test verdiğim gün) bel ağrım bulantım vücut ısısında sürekli değişkenlikler başladı o güne ladar belirti dahi ypktu ondan yine de umudumu kesmiyorum sen de öyle yap hem hissettki hislerinle tutunmak için savaşsınlar🫠

Deme öyle yaa Allah’tan umud kesilmez benim 8. Günden sonra(test verdiğim gün) bel ağrım bulantım vücut ısısında sürekli değişkenlikler başladı o güne ladar belirti dahi ypktu ondan yine de umudumu kesmiyorum sen de öyle yap hem hissettki hislerinle tutunmak için savaşsınlar🫠
İnşallah hakkımızda hayırlı olan olur, güzel haberler vermek isterim ben de ☺️

9 gün erken testte negatif alıp 10. Gun kanda pozitif gören var sikma canını iyi düşün moralini yüksek tut 💞💞

Tüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum 🩷
Ama burda söyle bir sıkıntı var ben 8.gun idrar testi
Ya o kadar canım sıkkın ki zor dayanıyorum. Hiçbir belirti yok, biliyorum çok erken ama işte yinede 😔
Hiç korkma ve üzülme ayni bende seni gibi belirti yok diye yazıyordum buralara bana destek olan bir sürü kişi vardı. Belirtim yoktu çocuğum yanımda diyen bile oldu :)

Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün transfer hariç 8.gün pazartesi günüde test günüm 😓😓😓

X