Benim 2. 3. 4. Günlerde hafif oldu sonra taaa 10.gune kadar hiç belirti olmadı sıfır yani. Ama 10.gunden sonra sanki ben burdayım der gibi hafif adet ağrılarım oldu gelip giden anlık savcılardan. Sonucum pozitif Allah a sukur inşallah sizede nasip olurYok canım, kasık ağrım hiç olmadı
5.gün negatif 8.gün pozitifi gördüm, aynı gün kanda verdim 80 çıkmıştıTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
Belirtileriniz olmuş muydu bu süreçte 5.gün benim de negatif oldu 12.güne kadar bekleyeceğim bu defa, tabii benim 5.gün kanda da negatif oldu5.gün negatif 8.gün pozitifi gördüm, aynı gün kanda verdim 80 çıkmıştı
Doktorun ne dedi peki?14. Gün yaptım 7.07 çıktı sonucum yarın tekrar yapacağım 16. Gün olmuş olucak
Çok düşük sonuç tekrar ver dediDoktorun ne dedi peki?
Kötüye yormak istemiyorum, seni de endişelendirmek istemiyorum ama olumsuz sonuçlar olabileceğinden bahsetti mi doktorun?Çok düşük sonuç tekrar ver dedi
Benkızlar bu süreçte hiç yerleşme kanaması yada lekelenme olmadan pozitif olduğunu öğrenen oldu mu ?
Ya psikolojik sanırım genelde öyle okuyorum merak ettim teşekkür ederimBenhiçbir şekilde şimdiye kadar (transferden sonra 16. gündeyim) ve yerleşme kanaması, lekelenme fln yaşamadım.
Hatta şuanda başka belirtim de yok, ama gebelikleri belirtiyle geçiren bir bünyem yok belki ondandır, kişiden kişiye değişir tabiYa psikolojik sanırım genelde öyle okuyorum merak ettim teşekkür ederim
Benimde bugün ikinci günüm ve bende de kaşık ağrısı bir anda öyle bir giriyor ki dayanılmaz ve bir de parmaklarım şişti yüzük yalamıyorum şişliğimi parmaklarımdan anlıyorumBenımde bugun ıkıncı gunum hafıf kasık agrım var sızde olmusmuydu ıkıncı gun
Benımde yüzükler olmuyr sıstı ödem yaptı sanrm ıns guzel sonuclar alırızBenimde bugün ikinci günüm ve bende de kaşık ağrısı bir anda öyle bir giriyor ki dayanılmaz ve bir de parmaklarım şişti yüzük yalamıyorum şişliğimi parmaklarımdan anlıyorum
Ya o kadar canım sıkkın ki zor dayanıyorum. Hiçbir belirti yok, biliyorum çok erken ama işte yinedeBenim 2. 3. 4. Günlerde hafif oldu sonra taaa 10.gune kadar hiç belirti olmadı sıfır yani. Ama 10.gunden sonra sanki ben burdayım der gibi hafif adet ağrılarım oldu gelip giden anlık savcılardan. Sonucum pozitif Allah a sukur inşallah sizede nasip olurtransfer sonrası 16.gundeyiz kese bekliyoruz
Senin adına çok sevindim canımBenim 2. 3. 4. Günlerde hafif oldu sonra taaa 10.gune kadar hiç belirti olmadı sıfır yani. Ama 10.gunden sonra sanki ben burdayım der gibi hafif adet ağrılarım oldu gelip giden anlık savcılardan. Sonucum pozitif Allah a sukur inşallah sizede nasip olurtransfer sonrası 16.gundeyiz kese bekliyoruz
Anladım kuzum teşekkür ederimHatta şuanda başka belirtim de yok, ama gebelikleri belirtiyle geçiren bir bünyem yok belki ondandır, kişiden kişiye değişir tabi
Evet oldu, karın ağrısı bel ağrısı yaşadım hatta 8.gün inanılmaz adet sancısı gibi sancım olmuştuBelirtileriniz olmuş muydu bu süreçte 5.gün benim de negatif oldu 12.güne kadar bekleyeceğim bu defa, tabii benim 5.gün kanda da negatif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?