Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 12,9%
  • 6. Gün

OY: 48 13,2%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 39 10,7%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,4%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    363
Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün transfer hariç 8.gün pazartesi günüde test günüm 😓😓😓
Moralini bozma canım, kaset testlere çok güvenmeyin, sen beslenmene dikkate alarak et bol su iç elinden geleni yap pazartesiyi bekle ve en önemlisi moral bozma 🙏

Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün transfer hariç 8.gün pazartesi günüde test günüm 😓😓😓
hic moralinizi bozmayın ben de aynı durumdayım ama burada 9.10 gün negatif görüp 11. gün çıkan varmış diye okudum bende. sali günü benim test günüm. dün sabah 8. gunumdu yaptim bende silik bile çıkmadı

Merhabalar benimde 5.embriyosu ben dayanamayıp 10.günde kaset teste pozitif görmüştüm, da sizi kese görmeye ne zaman çağırdı acaba
06.06.2023 tarihinde transfer oldum 13.06 tarihinde pozitifi gördüm 04.07 tarihinde kese için çağırdı doktor 6 haftalıktım. Kalp atışları da başlamıştı

Dayanamayıp kan verdim sonuç 0.300
Ben de kan verdim maalesef transfer hariç 7.gün negatif
5.gün çift transferdi bu saatten sonra sanmam pozitife dönsün. İki güne ilaçları bırakırım galiba , boşuna iğne yapmak zoruma gitmeye başladı..

Ben de kan verdim maalesef transfer hariç 7.gün negatif
5.gün çift transferdi bu saatten sonra sanmam pozitife dönsün. İki güne ilaçları bırakırım galiba , boşuna iğne yapmak zoruma gitmeye başladı..
kac çıktı ki değeriniz. doktorunuzla da konuştunuz mu

anlıyorum cok gecmis olsun. insallah en kısa zamanda hayirlisiyla pozitif sonuclarinizi almakta nasip olur ❤

Merhaba hanımlar inşallah tedavilerimizi sağlıcakla doğum ile sonuçlandrsn Rabbim 🙏aranızda 6. Gün embriyo transferi olan var mı ❣️

Benim çift embriyo transferiydi 5.gün kaset testte silik çizgi gördüm 12.gün kan verdim 638 ile öğrenmiştim sanıyorum 🙏 Darısı bekleyen isteyen herkese olsun 🙏❤️

Ya o kadar canım sıkkın ki zor dayanıyorum. Hiçbir belirti yok, biliyorum çok erken ama işte yinede 😔
Üzülmeyin belirtilere kesinlikle takılmayın baskalarinin belirtileriyle kendinizi kiyaslayip modunuzu düşürmeyin bakın bende belirtisizdim simdi 26 haftalik hamileyim İnşallah güzel sonuc alirsiniz 💜 transfer günümden itibaren her sabah uyanip meryem suresi okumustum tavsiye ederim okadar rahatlatiyor ki

Ben 10.cu günü kan sonucu ile öğrendim, öncesinde kaset test veya kan vermek istemedim olumsuz birşey görürsem etkilenirim diye 🥰

X