Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 12,9%
  • 6. Gün

OY: 48 13,2%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 39 10,7%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,4%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    363
Yok canım, kasık ağrım hiç olmadı
Benim 2. 3. 4. Günlerde hafif oldu sonra taaa 10.gune kadar hiç belirti olmadı sıfır yani. Ama 10.gunden sonra sanki ben burdayım der gibi hafif adet ağrılarım oldu gelip giden anlık savcılardan. Sonucum pozitif Allah a sukur inşallah sizede nasip olur 🥰 transfer sonrası 16.gundeyiz kese bekliyoruz

Çok düşük sonuç tekrar ver dedi
Kötüye yormak istemiyorum, seni de endişelendirmek istemiyorum ama olumsuz sonuçlar olabileceğinden bahsetti mi doktorun?
Benim ilk denememde 10. günde 15 çıkmıştı, kimyasal ya da dış gebelik olabilir denilmişti, ağır bir şekilde dış gebelik ile sonuçlandı o yüzden sordum, umarım sağladıkla ilerleme kaydeder 🙏🙏

Benimde bugün ikinci günüm ve bende de kaşık ağrısı bir anda öyle bir giriyor ki dayanılmaz ve bir de parmaklarım şişti yüzük yalamıyorum şişliğimi parmaklarımdan anlıyorum
Benımde yüzükler olmuyr sıstı ödem yaptı sanrm ıns guzel sonuclar alırız🌼🌼

Kızlar normalde gebeliğin son haftalarında olması gereken ayak ve bacaklara giren kramplar bana şimdiden girmeye başladı, böyle bir şey yaşayan var mı?

Benim 2. 3. 4. Günlerde hafif oldu sonra taaa 10.gune kadar hiç belirti olmadı sıfır yani. Ama 10.gunden sonra sanki ben burdayım der gibi hafif adet ağrılarım oldu gelip giden anlık savcılardan. Sonucum pozitif Allah a sukur inşallah sizede nasip olur 🥰 transfer sonrası 16.gundeyiz kese bekliyoruz
Ya o kadar canım sıkkın ki zor dayanıyorum. Hiçbir belirti yok, biliyorum çok erken ama işte yinede 😔

Senin adına çok sevindim canım 😌. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. İnşAllah bizlerde güzel haberler alırız, bittim dediğimiz yerde yettim diyen bi Rabbimiz var.

X