Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 47 12,9%
  • 6. Gün

OY: 48 13,2%
  • 7. Gün

OY: 67 18,5%
  • 8. Gün

OY: 32 8,8%
  • 9. Gün

OY: 39 10,7%
  • 10. Gün

OY: 62 17,1%
  • 11. Gün

OY: 24 6,6%
  • 12. Gün

OY: 27 7,4%
  • 13. Gün

OY: 7 1,9%
  • 14. Gün

OY: 10 2,8%

• Ankete Katılan
    363
Tüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum 🩷
Selamm,
6. gün test verdim gebelik oluştuğuna dair 12 geldi beta,
sonra dayanamayıp 8. günde de verdim. 27 geldi.
(Bence asla erken verilmemesi gerekiyor ama dayanamadım, eğer bir değer gelmeseydi ve 10. gpn aslında bir değer oluşacakdıysa o birkaç günkü moralle belki de oluşmayacaktı.
10. gün 50
12. gün 97
14. gün 240
16. gün 521
19. gün kese göreceğiz umarım 🙏🙏

12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayın🥹
5 günü öğrenen çok olunca 5'ten sonra her gün yapmayı düşünüyordum aslında

Her iki transferimde de 5. Gün pozitifi gördüm. İlk transferim 5. Gün çift embriyoydu , 2. Transferim 3. Gün tek embriyoydu 🌸
Merhaba benim de yarın transferim var sordular tek mi embriyo koyalım çift mi diye,size çift konulmuş bir tanesi mi tuttu

Çoğumuz meraktan erken yapıyoruz fakat herkesin hemen idrara gecmıyor geç yansıyabılıyor dolayısıyla boyle bir durum yasanırsa negatif zannedip moralinizi bozmuş olursunuz ilk önce kanda belli oluyor kanda yakalayınca da yine stres oluyor insan 2 gun de 1 düzenli artacak mı artmayacak mı diye

Transfer gününü dahil edince 11. Gün erken gebelik testi yaptim icime dogmustu sanki. Silik cizgi gordum hemen kan verdim degerim 259 yada 269 falandi . 12. Gun testi yeniledim transfer dahil olunca 13. Gun oluyor degerim 596dı Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Minik mucizemi 14 sene sonra kucagima aldim. Kimsenin kucagini bos birakmasin Rabbim.

Şöyle ki üzülmüştüm, stres yapmıştım Allah’tan tüp bebek yaptıran yakınımda aynı durumu yaşadığını, o kaset testlere güvenmemem ve beklemem gerektiğini söyleyince kendimi bir tık daha iyi hissettim. Çok şükür stresten uzak durmaya çalıştım🥹kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım benim.

5.gun idrar testi pozitif çıktı 6.gun 86 8.gun 316 10.gun 1000 12.gun 3600 du ikizlerim 2 buçuk yaşında oldu bile
bir önceki kaybettiğim bebekte de 7.gun idrar testinde öğrendim 9.gun 159 11.gun 488di onda tek bebekti

X