- 10 Eylül 2017
- 1.570
- 2.672
380lerde çıktı iki gün sonra tekrar verdim 800 lerde idi. Tekrar kan verdim yine iki katına çıkmıştı.Beta hcg sonucunuz ne çıktı peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
380lerde çıktı iki gün sonra tekrar verdim 800 lerde idi. Tekrar kan verdim yine iki katına çıkmıştı.Beta hcg sonucunuz ne çıktı peki
Yok canım, kasık ağrım hiç olmadıBenımde bugun ıkıncı gunum hafıf kasık agrım var sızde olmusmuydu ıkıncı gun
Benimde sonucum 7.07 çıktı çok mu düşük bir rakam380lerde çıktı iki gün sonra tekrar verdim 800 lerde idi. Tekrar kan verdim yine iki katına çıkmıştı.
12. gün sonucunuz mu bu rakamBenimde sonucum 7.07 çıktı çok mu düşük bir rakam
Selamm,Tüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
Merhabalar, kaçıncı gün 7 geldi?Benimde sonucum 7.07 çıktı çok mu düşük bir rakam
Hayır 1412. gün sonucunuz mu bu rakam
14. Gün yaptım 7.07 çıktı sonucum yarın tekrar yapacağım 16. Gün olmuş olucakMerhabalar, kaçıncı gün 7 geldi?
Merhaba transfer günü dahıl 7. Hariç ise 6. Gun öğrendım evde gebelık testıyle ve aynı gün kan tahlilim 35 cıkmıstıTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
5 günü öğrenen çok olunca 5'ten sonra her gün yapmayı düşünüyordum aslında12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayın
Merhaba benim de yarın transferim var sordular tek mi embriyo koyalım çift mi diye,size çift konulmuş bir tanesi mi tuttuHer iki transferimde de 5. Gün pozitifi gördüm. İlk transferim 5. Gün çift embriyoydu , 2. Transferim 3. Gün tek embriyoydu
Çoğumuz meraktan erken yapıyoruz fakat herkesin hemen idrara gecmıyor geç yansıyabılıyor dolayısıyla boyle bir durum yasanırsa negatif zannedip moralinizi bozmuş olursunuz ilk önce kanda belli oluyor kanda yakalayınca da yine stres oluyor insan 2 gun de 1 düzenli artacak mı artmayacak mı diye5 günü öğrenen çok olunca 5'ten sonra her gün yapmayı düşünüyordum aslında
Çok düşük bu rakam üzgünüm doktorunuz gerekeni söylemiştir.Hayır 14
Şöyle ki üzülmüştüm, stres yapmıştım Allah’tan tüp bebek yaptıran yakınımda aynı durumu yaşadığını, o kaset testlere güvenmemem ve beklemem gerektiğini söyleyince kendimi bir tık daha iyi hissettim. Çok şükür stresten uzak durmaya çalıştımkendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım benim.5 günü öğrenen çok olunca 5'ten sonra her gün yapmayı düşünüyordum aslında