• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 71 12,9%
  • 6. Gün

OY: 78 14,2%
  • 7. Gün

OY: 100 18,2%
  • 8. Gün

OY: 49 8,9%
  • 9. Gün

OY: 62 11,3%
  • 10. Gün

OY: 95 17,3%
  • 11. Gün

OY: 35 6,4%
  • 12. Gün

OY: 37 6,7%
  • 13. Gün

OY: 9 1,6%
  • 14. Gün

OY: 13 2,4%

• Ankete Katılan
    549
Estrofem günde 3 tane folik asit corasprin vardı kanama olunca doktor kesti onu günde 3 defa 3 tane progestan fitil günde iki progestan iğne bu şekilde
Bende günde 6 tane estrofem 1 tane prednol 1 coraspirin 3 progestan fitil 1 iğnesini 1 oksapar kullanıyorum bide progeny f+dha diye bi vitamin var onunla folik asit alıyorum doktorum folik asitle ilgili bişey demedi ama ben evde vardı kullanıyorum

Ya şu vitamin işi aklıma takılıyor açıkçası folik asit vitamin yerine geçiyormu bilmiyorum cuma günü kese görmeye gideceğim doktora soracağım. Şu prednolden bir kişi daha bahsetti antibiyotik demi o. Estrofem oranı da cokmus herkeste surec ayni ama bunyeler farkli kafamiz karışıyor
🤷‍♀️

9.gün çıkmayınca ümidimi kesmiştim zaten.Yeni tur yeni şans yapacak bir şey yok.Bir gün bende upuzun yazacağım buraya😁histereskopiler(3 kez)laporoskopiler(3 kez)1 açık ameliyat,tiroid ca bunların hepsinin sonunda POZİTİF oldu diye yazacağım inşallah🙏🏻
Keşke yanında yakıninda olup sarilsaydim sana ama biliyor musun pes etmezsen yazacaksın inşallah rabbim nasip edecek yazacksin çünkü Allah pes etmeyenlerin yanındadır sana kocaman sarılıp umut olmak için yazıyorum çünkü bir gün bende buraya uzun uzun yazar mıyım diye düşünüyordum ve o günü gördüm şükür 7 tüp Bebek hepsi sil baştan 1 gebelik kaybı 3 hostereskopj 2 rahim filmi ve 7.debemede gelen ikiz bir kız bir erkek sevinci ♥️♥️ çokça sarılıyorum sana ve tüm pes etmeyen annelere dualarımdasinjz canım anneler çok uzun çok meşakkatli çok yorucu bir yol o kadar zor olan yolun sonu çiçek bahçesi rabbim sanads isteyen bekleyen hakeden herkese de nasip etsin en kısa zamanda inşallah ♥️♥️🤲

Ya şu vitamin işi aklıma takılıyor açıkçası folik asit vitamin yerine geçiyormu bilmiyorum cuma günü kese görmeye gideceğim doktora soracağım. Şu prednolden bir kişi daha bahsetti antibiyotik demi o. Estrofem oranı da cokmus herkeste surec ayni ama bunyeler farkli kafamiz karışıyor
🤷‍♀️
prednol kortizon ilacı ama şuan ne amaçlı kullandığımı çok bilmiyorum folik asitte vitamin ama bunda farklı şeylerde var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 5
Keşke yanında yakıninda olup sarilsaydim sana ama biliyor musun pes etmezsen yazacaksın inşallah rabbim nasip edecek yazacksin çünkü Allah pes etmeyenlerin yanındadır sana kocaman sarılıp umut olmak için yazıyorum çünkü bir gün bende buraya uzun uzun yazar mıyım diye düşünüyordum ve o günü gördüm şükür 7 tüp Bebek hepsi sil baştan 1 gebelik kaybı 3 hostereskopj 2 rahim filmi ve 7.debemede gelen ikiz bir kız bir erkek sevinci ♥️♥️ çokça sarılıyorum sana ve tüm pes etmeyen annelere dualarımdasinjz canım anneler çok uzun çok meşakkatli çok yorucu bir yol o kadar zor olan yolun sonu çiçek bahçesi rabbim sanads isteyen bekleyen hakeden herkese de nasip etsin en kısa zamanda inşallah ♥️♥️🤲
Yaaa çok teşekkür ederim 😍Allah evlatlarını sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.Bende çok istiyorum bir kızım bir oğlum olsun.Dilerim herkes hayaline kavuşur.Ne güzel sahip olmuşsunuz ve hala birilerine umut olur muyum diye yazıyorsunuz.Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Selam hanımlar ben aslında taaa 2007-2008 yıllarından beri kk yı takip ederim tabi o yıllarda bekar bir üniversite öğrencisiydim hatta nickim o zamanlar "elmayra"ydı
Neyse şimdilerde tüp bebek sayfalarına bakıyorum yazılanları okuyorum
4 martta 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı bu gün erken gebelik testi yaptım ve maalesef negatif açıkçası pek bir keyfim kaçık
Ne beklentiyle yazıyorum bilmiyorum ama belki paylaşmak iyi gelir diyedir

Selam hanımlar ben aslında taaa 2007-2008 yıllarından beri kk yı takip ederim tabi o yıllarda bekar bir üniversite öğrencisiydim hatta nickim o zamanlar "elmayra"ydı
4 martta 5. Gün tek embriyo transferi yapıldı bu gün erken gebelik testi yaptım ve maalesef negatif açıkçası pek bir keyfim kaçık
hiç moralinizi bozmayın, bende 5. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Günümde test yaptım negatif çıktı. Bende moral nozukluğu yaşadım. Sonra günümde 12. Gün kan cerdim 989 la pozitif aldım. Yani demem o ki hiç kafanıza takmayın. Daha 5. Günde çıkmaması çok normal

hiç moralinizi bozmayın, bende 5. Gün embriyosu transfer oldum. 7. Günümde test yaptım negatif çıktı. Bende moral nozukluğu yaşadım. Sonra günümde 12. Gün kan cerdim 989 la pozitif aldım. Yani demem o ki hiç kafanıza takmayın. Daha 5. Günde çıkmaması çok normal
7.günden sonra bir daha test yapmadiniz mi ve ilk denemeniz mi? Ben diger transferimde 4.gün silik görmüştüm testte bu transferimde negatif cikti daha cok erken biliyorum ama digerinde cikimca bunda da cikar diye dusundum. O 5.gün embriyosuydu simdi 6.gün embriyosu transfer oldum

Canım çok erken test yapmışsın ama, bende seninle aynı gün transfer oldum ama hala test yapmadım çıkmaz diye. O yüzden moralini bozma bence, bekle test gününü..

Back
X