Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 64 13,4%
  • 6. Gün

OY: 63 13,2%
  • 7. Gün

OY: 87 18,2%
  • 8. Gün

OY: 40 8,4%
  • 9. Gün

OY: 56 11,7%
  • 10. Gün

OY: 82 17,2%
  • 11. Gün

OY: 32 6,7%
  • 12. Gün

OY: 35 7,3%
  • 13. Gün

OY: 8 1,7%
  • 14. Gün

OY: 11 2,3%

• Ankete Katılan
    478
Yani bende etken yapmıştım ilk transferimde ama 8. Gündü direk negatif sayılıyor 5 in altı hareketlilik olmadığı için doktor ilaçları kes demişti regl olunca muayeneye gittim bi kaç güne olmuştum . Yine de doktorunuz öyle dediyse ilaçları bencede kesmeyin her şeye kendinizi hazırlayın sağlıklı ve hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Yok kesmedim ilaçlara devam yarın vericem kanıda. Evet herşeye hazırım ikinci transfer olunca üzülerekte olsa alışkınım. Amin canım inşallah güzel hayırlı şeyler olur hepimiz için

Yok kesmedim ilaçlara devam yarın vericem kanıda. Evet herşeye hazırım ikinci transfer olunca üzülerekte olsa alışkınım. Amin canım inşallah güzel hayırlı şeyler olur hepimiz için
Benimde 2. Transferim bekliyorum hep korkuyla ama ilkinden tecrübeli olunca bende rabbim sağlıkla nasip etsin bu şekilde düşün pozitif olup kötü bir şey yaşıyacağıne geç olsun sağlıklı olsun ben hep böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi

Bende öyle yapıyorum ilkinde çok üzüldüm sonra bu düşünceyi aşıladım kendime dediğiniz gibi şimdide öyle diyorum hayırla sağlıkla gelsin ben çok istiyorum bekliyorum ama nasip olmayınca da olmuyor her nasip vaktini bekler.

Geç olsun sağlıklı olsun

Selam herkese transfer sonrası
5.gun 66
7. Gün 189
10.gun 620 beta hcg degerim ikiz olabilir mi acaba değer biraz yüksek sanki. Kese için biraz daha bekleyeceğim sanırım.

Kızlar kese görmenin betayla bi ilgisi var mı neye göre keseye çağırıyor Dr lar. Bazıları 1 hafta sonra bazıları 2 hafta sonra çağrılıyor diye merak ettim

Kızlar pazartesi transfer oldum. Test yapsam çıkar mı acaba. Transfer günü hariç bugün 6.günüm

A

Aynı gün transfer olmuşuz ben de çok merak ediyorum ama salıya kadar eşime söz vErdim yapmayacağım
Bence de yapmayalım. Test günümüz geldiğinde yaparız. Gereksiz yere kendimizi kasmayalım güzelim. Günü geldiğinde inşallah buraya güzel şeyler yazarız amin

Bence de yapmayalım. Test günümüz geldiğinde yaparız. Gereksiz yere kendimizi kasmayalım güzelim. Günü geldiğinde inşallah buraya güzel şeyler yazarız amin
Test gününü bekleyemicem ama salıya kadar sabredebilirilm sanırım

Bu embriyolar kac hücreli acaba.hic anlamıyorum
Mesela benim birisi 8 hücreli biri 9 hücreli ama ne asını ne besini hic bilmiyorum

Test gününü bekleyemicem ama salıya kadar sabredebilirilm sanırım
İlk denemeniz mi benimki ilk ama erkenden negatif görüp üzülmek istemiyorum. Transfer olduktan sonra sigarayı bıraktım. Eğer erkenden test yapıp negatif görürsem stres yapabilirim ve herşeyi mahvedebilirim diye korkuyorum. O yüzden test günüme kadar test yapmayı düşünmüyorum

Yok benim 8 sene önce bir transferim oldu ondan çok şükür bir çocuğum var şimdi ona kardeş istiyoruz kendisi de çok istiyor son 8 ayda 3 kimyasal yaşadım biri yine tüp bebekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…