Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,1%
  • 6. Gün

OY: 73 14,5%
  • 7. Gün

OY: 89 17,6%
  • 8. Gün

OY: 45 8,9%
  • 9. Gün

OY: 57 11,3%
  • 10. Gün

OY: 89 17,6%
  • 11. Gün

OY: 33 6,5%
  • 12. Gün

OY: 33 6,5%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 12 2,4%

• Ankete Katılan
    505
Koyu renkli yumurta meselesi ile ilgili de embriyologdan bilgi aldım. İhtiyacı olan biri olursa işine yarasın diye yazıyorum. Çikolata kisti varsa bundan olabiliyormuş. Eğer yoksa ,ki benim yok, yumurtanın özelliği ile ilgili olabilirmiş ya da en güçlü ihtimal hücre stresinden kaynaklıymış. Buna ilaçlar ya da süreç stresi sebep olabilirmiş. Benim durumum için embriyolar hala iyi kalitede ve bölünmeye devam ediyor dolayısıyla kendilerini kanıtlayan yumurtalar oldular bu duruma rağmen dendi. Ben şansı çok yüksek görülen ve hiçbir sorunu bulunamayan biri olarak stresimle kendime en büyük kötülüğü yaptım. Siz yapmayın arkadaşlarım. Tıkayın kulaklarınızı. Duymayın, görmeyin kimseyi. Rabbim gönlünüze düşeni karnınıza da düşürecek. İnşallahh❤️
Stres en büyük düşmanımız ben pozitif transferimde çok rahattım negatiflerde çok gergindim insan kendine yapıyor gerçekten. Olumlu ilerlemesine çok sevindim hayırlı olsun 🥰

Çok erken kan testi yaptırmışsın 😀 tutmuş pozitif hayırlı olsun 🥰 ama kan testi gününü bekle bence, beklerken gebelik testindeki koyulaşmayı takip edebilirsin. Erken gebelik testine de gerek yok, kaset testler de sonuç veriyor. Ben 40 tl ye artımedin kaset testleriyle takip etmiştim ☺️
Ayyy teşekkür ederim inşallah tutmıstur öylr takip etmeyi düşünüyorum zaten pazartesi test günüm o gün belli olacak inşallah benimledir bebişlerim

Çok erken kan testi yaptırmışsın 😀 tutmuş pozitif hayırlı olsun 🥰 ama kan testi gününü bekle bence, beklerken gebelik testindeki koyulaşmayı takip edebilirsin. Erken gebelik testine de gerek yok, kaset testler de sonuç veriyor. Ben 40 tl ye artımedin kaset testleriyle takip etmiştim ☺️
Zaten ilk kaset test yaptım ya yanlışsa diye bide erken gebelik yaptım boşuna heveslenmeyeyim diye 😂😂

Bugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.

Çok üzgünüm ama olmuyor benim geçen ay transferinde aynısını yaşadım doktorum ilaçları bırakırdı 3 gün sonra adet oldum. Şuan yeni transferimin 6. Günü ve erken gebelik testi negatif çıktı sanırım yine tutmadı
daha çok erken ben 5 te yaptım negatifti 8 de pozitif oldu oda çok silikti

Arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum size. Beşinci gün bir tane 4AA bir tane iyi kalite EB iki tane 4CC embriyom donduruldu. Keşke daha iyi olsaydı ancak eşimde morfoloji sorunu var. O yüzden normal olduğunu düşünüyorum. Bir de süreç biraz stresli geçti vs. Embriyolog asla iyi bir şey söylemiyor. 4AA embriyom için bile yumurtanın rengi koyuydu bilemem falan diyor. Araştırıyorum makaleler okuyorum başka embriyologlar ile görüşüyorum koyu renk yumurta sonucu etkilemez muhtemelen normaldir diyor. Yumurtanın rengi koyu olduğu için ki gerçekten buna kafayı takmış durumda 4AA embriyoyu ve EB’yi birlikte transfer etmenin daha iyi olacağını söylüyor. Yaşım 27. Yumurta sayım vs normal. Eşimin morfoloji sorunu dışında bildiğimiz bir sorunumuz yok. Doktora yazdım ben de beni aydınlatsın süreç hakkında konuşalım bir nebze de olsa içim rahatlasın diye. Çünkü okuyorum 4AA embriyo ile çook arkadaş çocuk sahibi olmuş ama ben sevinemedim bile çünkü habire yumurta koyu yumurta koyu diyerek beni yıldırdılar. Neyse doktor hanım yorum yapamazmış en iyisini embriyolog bilirmiş. O kadar bunaldım ki. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.

Arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum size. Beşinci gün bir tane 4AA bir tane iyi kalite EB iki tane 4CC embriyom donduruldu. Keşke daha iyi olsaydı ancak eşimde morfoloji sorunu var. O yüzden normal olduğunu düşünüyorum. Bir de süreç biraz stresli geçti vs. Embriyolog asla iyi bir şey söylemiyor. 4AA embriyom için bile yumurtanın rengi koyuydu bilemem falan diyor. Araştırıyorum makaleler okuyorum başka embriyologlar ile görüşüyorum koyu renk yumurta sonucu etkilemez muhtemelen normaldir diyor. Yumurtanın rengi koyu olduğu için ki gerçekten buna kafayı takmış durumda 4AA embriyoyu ve EB’yi birlikte transfer etmenin daha iyi olacağını söylüyor. Yaşım 27. Yumurta sayım vs normal. Eşimin morfoloji sorunu dışında bildiğimiz bir sorunumuz yok. Doktora yazdım ben de beni aydınlatsın süreç hakkında konuşalım bir nebze de olsa içim rahatlasın diye. Çünkü okuyorum 4AA embriyo ile çook arkadaş çocuk sahibi olmuş ama ben sevinemedim bile çünkü habire yumurta koyu yumurta koyu diyerek beni yıldırdılar. Neyse doktor hanım yorum yapamazmış en iyisini embriyolog bilirmiş. O kadar bunaldım ki. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok sorguladığınızı ve bunun sizde stres yaratacağını düşünüyorum. İnşallah pozitif sonuç alırsınız çünkü 4AA oldukça iyi bir embriyo. Ben de sizin gibi soruyorum araştırıyordum sürekli sorguluyordum, hep negatif oldu, en sonuncusunda daha rahattım sormadım bakmadım elimde olmadan öğrendim embriyoyu transferden sonra 3. Gün transfer için rapor istediklerimi sandıkları için mail atmışlar ama sormadığım akışına bıraktığımda pozitif aldım. Embriyonuz çok iyi 5AA olsa da tutmayabiliyor. Benim pgtli 5AA embriyom tutmadı mesela.. ama 3aa tuttu, kısmet…

Benim bugün 2. Günüm sanırım pazartesi 4. Günde dayanamam test yaparım artık hiç şansım olmadığı için zaten çift beklemiyorum :(
4. Gün çok erken 5. Gün embriyosu ise en erken 5. Gün yapmaya başlayın bence. Neden hiç şansım yok diyorsunuz? Transfer olduysanız ümit de vardır ☺️ iyi düşünelim iyiyi çekelim olmuştur inşallah 🙏

Merhaba ben 7. Gün hem kan hem idrar testi clyaptordim pardon 8 oluyo galiba cmrtesi transfer ertesi cmrtesi erken idrarda negatif cikti kan testinde 6.96 çıktı. 2 gun sonra 35 2 gun sonra 83 2 gun sonra 163 cikti bu arada 3. Gün taze transfer idi ve bendede yaş 43 adenomiyazis pkos var
3. Gün kaç hucreliydi embriyonuz hayırla sağlıkla doğsun

3. Gün 8 hücreli diye hatırlıyorum... malesef 5. Ay detayli ultrasonda kizimin basinda su birikmesi olmus hidrosefali diyorlarmis 20mm dogum olursa engelli olacak dediler 2 gün suni sanci verdiler normal dogumla sonlandi malesef :( ki fetal.dna temiz cikmisti rahatlamistik simdi genetik test sonuclarini bekliyorum rastlantisal mi genetigimizde mi var diye gercekten zor bir surecti

3. Gün 8 hücreli diye hatırlıyorum... malesef 5. Ay detayli ultrasonda kizimin basinda su birikmesi olmus hidrosefali diyorlarmis 20mm dogum olursa engelli olacak dediler 2 gün suni sanci verdiler normal dogumla sonlandi malesef :( ki fetal.dna temiz cikmisti rahatlamistik simdi genetik test sonuclarini bekliyorum rastlantisal mi genetigimizde mi var diye gercekten zor bir surecti
Allah sabırlar versin, tahammülü gerçekten zor. Bazen diyorum ki bazı şeyleri bilmeden devam etmek, biraz kaderci hareket etmek daha mı iyi oluyor acaba. Ben ikili, üçülü, fetal dna vs hiç bir şey yaptırmak istemiyorum, buna hiç cesaretim yok.

Back