Evet cok şükür pozitif cıktıMerhaba bende 25inde transfer olmustum kan verdinizmi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok şükür pozitif cıktıMerhaba bende 25inde transfer olmustum kan verdinizmi:)
Yaaa cok sevindimm benimde pozitiffEvet cok şükür pozitif cıktı
Tebrik ederim. Bu yolda emek veren tüm kadınlara pozitif görmek nasip olsun inşallahYaaa cok sevindimm benimde pozitiff![]()
amin insallah Allah isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim. Bu yolda emek veren tüm kadınlara pozitif görmek nasip olsun inşallah![]()
Test bende henüz yapmadım buğün 9 günüm yapsam mı karar veremiyorum bu cuma da kan verip öğreneceğizTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum![]()
Ay tebrik ederim sağlıcakla gelsin benim de 9 günüm idrar da test yapmadım ikilim de kalıyorum çıkar mı çıkmaz mı diyeBen 6. Günümde dün idrarda öğrendim kandada çıktı
Merhaba yapabilirsiniz çıkar ben 7. Gün öğrenmiştim erken gebelik testiyle ve kan tahliliyleTest bende henüz yapmadım buğün 9 günüm yapsam mı karar veremiyorum bu cuma da kan verip öğreneceğiz
Yarın karar verdim yapacağım . Tebrik ederimMerhaba yapabilirsiniz çıkar ben 7. Gün öğrenmiştim erken gebelik testiyle ve kan tahliliyle
Amin tşk ederimAy tebrik ederim sağlıcakla gelsin benim de 9 günüm idrar da test yapmadım ikilim de kalıyorum çıkar mı çıkmaz mı diye
Bence yapın var ise çıkarAy tebrik ederim sağlıcakla gelsin benim de 9 günüm idrar da test yapmadım ikilim de kalıyorum çıkar mı çıkmaz mı diye
Benim 5. Gun embriyosu 9. Gun erken gebelik testijde cikmadi 12 gun kanda cikti onyuzden cikmazsada uzulmeyin:) en garantisi kan sonucuYarın karar verdim yapacağım . Tebrik ederim![]()
Merhaba koyu rengi bilmiyorum ama benimde sizle aynı 26 yaş 1.5 amh, 13 yumurtadan 8i döllendi ve ertesi gün 4e düştü, 5.güne bi tane kaliteli embriyom geldi öbürleri kalitesiz dediler dondurmadıl bile bende çok üzüldüm, şimdi transferimin 8.günü bekliyorum kaset testte silik çizgi çıktı Allah büyük inşallah nasip olacaksa olur kendini üzmeMerhaba. 27 yaşındayım. Amh 1,56. Tüp bebeğe başladık. 9 gün 250 mg gonal f kullandım. Ultrasonda ortalama 15 yumurta görülüyordu. Boyutları iyiydi. Senkronize büyüyorlardı. 4 Ocakta opu yapıldı 10 yumurta toplandı bugün yani 6 ocakta embriyolog aradı. Bugünü ikinci gün olarak kabul ediyorlar. 10 yumurtanın 7’si olgunmuş 5’i döllenmiş. Yumurta kalitesi için orta, embriyo kalitesi için 1. Kalite dendi. Ama bu beş yumurtanın üçü olması gerekenden biraz koyu renkteymiş buna rağmen gelişimleri uygunmuş ve dört hücreye bölünmüşler takip edeceğiz dedi. 15 yumurta görülürken neden 10 tane toplandı ve bu koyu renk yumurta ne demek kafam çok karıştı. Moralim bozuldu. Daha bugünden beş tane var ve üçü koyu renkse( ne anlama geldiğini bile anlamadım) beşinci güne kalmazsa diye endişe ediyorum. Benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Çok üzgünüm ama olmuyor benim geçen ay transferinde aynısını yaşadım doktorum ilaçları bırakırdı 3 gün sonra adet oldum. Şuan yeni transferimin 6. Günü ve erken gebelik testi negatif çıktı sanırım yine tutmadıMerhaba,
Transferin 7. Günü test verdik. BetaHCG 0.100 görünüyor. Sonradan artma oluyor mu? Çok üzgünüz. Tutunma olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Her şey çok güzeldi oysa ki
Merhaba, şu an hastaneden aranmayı bekliyorum beşinci gün bugün ve birden yazdığınızı gördüm içime su serptiniz. Benim üçüncü günde 5 döllenmişle devam ediyordu süreç üçü iyi kalitede 8 hücreli biri iyi kalitede 10 hücreli biri ikinci kalite geriden gelen 5 hücreli vardı. Şimdi kalbim ağzımda bekliyorum. Ya hiç ulaşan olmazsa diye. Çünkü yaşça büyük veya daha düşük amh olan arkdaşların daha fazla yumurtası toplanmış ya da döllenmiş bu arada yanlış anlaşılmasın iyi ki de öyle olmuş ben sadece kendimi sorguladım neden böyle diye. inşallah bebeğiniz sizinledir inşallah sağlıkla dünyaya gelir. İnşallah ben de isteyen herkes de güzel haberler alır. Süreç zor, meşakkatli. Ben çok ağladım. Çok üzüldüm. Biliyorum ki bir noktada bu yoldan geçen herkes aynı şeyleri hissediyor. Ama yine biliyorum ki Rabbim sevdiğini imtihan eder. Bu dikenleri yollar hepimiz için çiçek bahçelerine dönüşsün inşallah. Cevabınız için çok çok teşekkür ederimMerhaba koyu rengi bilmiyorum ama benimde sizle aynı 26 yaş 1.5 amh, 13 yumurtadan 8i döllendi ve ertesi gün 4e düştü, 5.güne bi tane kaliteli embriyom geldi öbürleri kalitesiz dediler dondurmadıl bile bende çok üzüldüm, şimdi transferimin 8.günü bekliyorum kaset testte silik çizgi çıktı Allah büyük inşallah nasip olacaksa olur kendini üzme
Rica ederim ne demek burda en yakınlarımıza bile söyleyemediğimiz şeyleri söyleyip birbirimize destek oluyoruz inşallah seninde güzel embriyoların olur sımsıkı tutunur hayırlı haberlerinide alırızMerhaba, şu an hastaneden aranmayı bekliyorum beşinci gün bugün ve birden yazdığınızı gördüm içime su serptiniz. Benim üçüncü günde 5 döllenmişle devam ediyordu süreç üçü iyi kalitede 8 hücreli biri iyi kalitede 10 hücreli biri ikinci kalite geriden gelen 5 hücreli vardı. Şimdi kalbim ağzımda bekliyorum. Ya hiç ulaşan olmazsa diye. Çünkü yaşça büyük veya daha düşük amh olan arkdaşların daha fazla yumurtası toplanmış ya da döllenmiş bu arada yanlış anlaşılmasın iyi ki de öyle olmuş ben sadece kendimi sorguladım neden böyle diye. inşallah bebeğiniz sizinledir inşallah sağlıkla dünyaya gelir. İnşallah ben de isteyen herkes de güzel haberler alır. Süreç zor, meşakkatli. Ben çok ağladım. Çok üzüldüm. Biliyorum ki bir noktada bu yoldan geçen herkes aynı şeyleri hissediyor. Ama yine biliyorum ki Rabbim sevdiğini imtihan eder. Bu dikenleri yollar hepimiz için çiçek bahçelerine dönüşsün inşallah. Cevabınız için çok çok teşekkür ederim![]()
Çok erken kan testi yaptırmışsınKızlar merhaba 3 ocakta transfer oldum dün dayanamadım yani 5 gün test yaptım silik çıktı gittim kan verdim 6.93 çıktı çok mu düşük 5 gün için çok korkuyorum tutmadılar diye yardımcı olur musunuz var değil mi ve değer yükselir değil mi