Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 66 13,1%
  • 6. Gün

OY: 73 14,5%
  • 7. Gün

OY: 89 17,6%
  • 8. Gün

OY: 45 8,9%
  • 9. Gün

OY: 57 11,3%
  • 10. Gün

OY: 89 17,6%
  • 11. Gün

OY: 33 6,5%
  • 12. Gün

OY: 33 6,5%
  • 13. Gün

OY: 8 1,6%
  • 14. Gün

OY: 12 2,4%

• Ankete Katılan
    505
Merhaba,
Transferin 7. Günü test verdik. BetaHCG 0.100 görünüyor. Sonradan artma oluyor mu? Çok üzgünüz. Tutunma olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Her şey çok güzeldi oysa ki

Merhaba. 27 yaşındayım. Amh 1,56. Tüp bebeğe başladık. 9 gün 250 mg gonal f kullandım. Ultrasonda ortalama 15 yumurta görülüyordu. Boyutları iyiydi. Senkronize büyüyorlardı. 4 Ocakta opu yapıldı 10 yumurta toplandı bugün yani 6 ocakta embriyolog aradı. Bugünü ikinci gün olarak kabul ediyorlar. 10 yumurtanın 7’si olgunmuş 5’i döllenmiş. Yumurta kalitesi için orta, embriyo kalitesi için 1. Kalite dendi. Ama bu beş yumurtanın üçü olması gerekenden biraz koyu renkteymiş buna rağmen gelişimleri uygunmuş ve dört hücreye bölünmüşler takip edeceğiz dedi. 15 yumurta görülürken neden 10 tane toplandı ve bu koyu renk yumurta ne demek kafam çok karıştı. Moralim bozuldu. Daha bugünden beş tane var ve üçü koyu renkse( ne anlama geldiğini bile anlamadım) beşinci güne kalmazsa diye endişe ediyorum. Benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba koyu rengi bilmiyorum ama benimde sizle aynı 26 yaş 1.5 amh, 13 yumurtadan 8i döllendi ve ertesi gün 4e düştü, 5.güne bi tane kaliteli embriyom geldi öbürleri kalitesiz dediler dondurmadıl bile bende çok üzüldüm, şimdi transferimin 8.günü bekliyorum kaset testte silik çizgi çıktı Allah büyük inşallah nasip olacaksa olur kendini üzme

Merhaba,
Transferin 7. Günü test verdik. BetaHCG 0.100 görünüyor. Sonradan artma oluyor mu? Çok üzgünüz. Tutunma olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Her şey çok güzeldi oysa ki
Çok üzgünüm ama olmuyor benim geçen ay transferinde aynısını yaşadım doktorum ilaçları bırakırdı 3 gün sonra adet oldum. Şuan yeni transferimin 6. Günü ve erken gebelik testi negatif çıktı sanırım yine tutmadı

Merhaba koyu rengi bilmiyorum ama benimde sizle aynı 26 yaş 1.5 amh, 13 yumurtadan 8i döllendi ve ertesi gün 4e düştü, 5.güne bi tane kaliteli embriyom geldi öbürleri kalitesiz dediler dondurmadıl bile bende çok üzüldüm, şimdi transferimin 8.günü bekliyorum kaset testte silik çizgi çıktı Allah büyük inşallah nasip olacaksa olur kendini üzme
Merhaba, şu an hastaneden aranmayı bekliyorum beşinci gün bugün ve birden yazdığınızı gördüm içime su serptiniz. Benim üçüncü günde 5 döllenmişle devam ediyordu süreç üçü iyi kalitede 8 hücreli biri iyi kalitede 10 hücreli biri ikinci kalite geriden gelen 5 hücreli vardı. Şimdi kalbim ağzımda bekliyorum. Ya hiç ulaşan olmazsa diye. Çünkü yaşça büyük veya daha düşük amh olan arkdaşların daha fazla yumurtası toplanmış ya da döllenmiş bu arada yanlış anlaşılmasın iyi ki de öyle olmuş ben sadece kendimi sorguladım neden böyle diye. inşallah bebeğiniz sizinledir inşallah sağlıkla dünyaya gelir. İnşallah ben de isteyen herkes de güzel haberler alır. Süreç zor, meşakkatli. Ben çok ağladım. Çok üzüldüm. Biliyorum ki bir noktada bu yoldan geçen herkes aynı şeyleri hissediyor. Ama yine biliyorum ki Rabbim sevdiğini imtihan eder. Bu dikenleri yollar hepimiz için çiçek bahçelerine dönüşsün inşallah. Cevabınız için çok çok teşekkür ederim❤️

Merhaba, şu an hastaneden aranmayı bekliyorum beşinci gün bugün ve birden yazdığınızı gördüm içime su serptiniz. Benim üçüncü günde 5 döllenmişle devam ediyordu süreç üçü iyi kalitede 8 hücreli biri iyi kalitede 10 hücreli biri ikinci kalite geriden gelen 5 hücreli vardı. Şimdi kalbim ağzımda bekliyorum. Ya hiç ulaşan olmazsa diye. Çünkü yaşça büyük veya daha düşük amh olan arkdaşların daha fazla yumurtası toplanmış ya da döllenmiş bu arada yanlış anlaşılmasın iyi ki de öyle olmuş ben sadece kendimi sorguladım neden böyle diye. inşallah bebeğiniz sizinledir inşallah sağlıkla dünyaya gelir. İnşallah ben de isteyen herkes de güzel haberler alır. Süreç zor, meşakkatli. Ben çok ağladım. Çok üzüldüm. Biliyorum ki bir noktada bu yoldan geçen herkes aynı şeyleri hissediyor. Ama yine biliyorum ki Rabbim sevdiğini imtihan eder. Bu dikenleri yollar hepimiz için çiçek bahçelerine dönüşsün inşallah. Cevabınız için çok çok teşekkür ederim❤️
Rica ederim ne demek burda en yakınlarımıza bile söyleyemediğimiz şeyleri söyleyip birbirimize destek oluyoruz inşallah seninde güzel embriyoların olur sımsıkı tutunur hayırlı haberlerinide alırız 🌹olacağı varsa bi tane bile yetiyor Rabbim in gücü her şeye yeter bol salavat çek Meryem suresi olu tavsiye ederim 😊 transfer anında bile sadece salavat çektim çok kolay oldu inşallah bebeğim benimledir hsyırlı haberi buraya yazmak nasip olur inşallah 🥰

Koyu renkli yumurta meselesi ile ilgili de embriyologdan bilgi aldım. İhtiyacı olan biri olursa işine yarasın diye yazıyorum. Çikolata kisti varsa bundan olabiliyormuş. Eğer yoksa ,ki benim yok, yumurtanın özelliği ile ilgili olabilirmiş ya da en güçlü ihtimal hücre stresinden kaynaklıymış. Buna ilaçlar ya da süreç stresi sebep olabilirmiş. Benim durumum için embriyolar hala iyi kalitede ve bölünmeye devam ediyor dolayısıyla kendilerini kanıtlayan yumurtalar oldular bu duruma rağmen dendi. Ben şansı çok yüksek görülen ve hiçbir sorunu bulunamayan biri olarak stresimle kendime en büyük kötülüğü yaptım. Siz yapmayın arkadaşlarım. Tıkayın kulaklarınızı. Duymayın, görmeyin kimseyi. Rabbim gönlünüze düşeni karnınıza da düşürecek. İnşallahh❤️

Kızlar merhaba 3 ocakta transfer oldum dün dayanamadım yani 5 gün test yaptım silik çıktı gittim kan verdim 6.93 çıktı çok mu düşük 5 gün için çok korkuyorum tutmadılar diye yardımcı olur musunuz var değil mi ve değer yükselir değil mi

Eklentiler

• IMG_8087.jpeg
    IMG_8087.jpeg
    122,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba 3 ocakta transfer oldum dün dayanamadım yani 5 gün test yaptım silik çıktı gittim kan verdim 6.93 çıktı çok mu düşük 5 gün için çok korkuyorum tutmadılar diye yardımcı olur musunuz var değil mi ve değer yükselir değil mi
Çok erken kan testi yaptırmışsın 😀 tutmuş pozitif hayırlı olsun 🥰 ama kan testi gününü bekle bence, beklerken gebelik testindeki koyulaşmayı takip edebilirsin. Erken gebelik testine de gerek yok, kaset testler de sonuç veriyor. Ben 40 tl ye artımedin kaset testleriyle takip etmiştim ☺️

Back