• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 57 13,1%
  • 6. Gün

OY: 57 13,1%
  • 7. Gün

OY: 81 18,6%
  • 8. Gün

OY: 38 8,7%
  • 9. Gün

OY: 51 11,7%
  • 10. Gün

OY: 73 16,8%
  • 11. Gün

OY: 30 6,9%
  • 12. Gün

OY: 30 6,9%
  • 13. Gün

OY: 7 1,6%
  • 14. Gün

OY: 11 2,5%

• Ankete Katılan
    435
Merhaba ben 25 aralık da transferimi oldum 7. Gün erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim o gün kan tahlili yaptırdım 20,79 çıktı 2 gün sonra 88,06 çıktı 2 gün sonra da yani bugün 11. Gün de 223,3 çıktı sizce iyi bir değer mi bu

Ben 10. Gün idrar da negatif gördüm 12. Gün hafif silik kanda çıktı 93. Daha 4 Gün var erken test yapmışsınız. Umarım pozitif gelir sonuç
Cnm 12.gün kaset testin var mı ben yarın kan vercem benim de silik cıkıyor ama koyulaşmadı gibi cumadan beri ya da bana öyle geliyor. Hic kan vermedim 12.günü bekleyeyim dedim

Merhaba ben 25 aralık da transferimi oldum 7. Gün erken gebelik testinde silik çizgiyle öğrendim o gün kan tahlili yaptırdım 20,79 çıktı 2 gün sonra 88,06 çıktı 2 gün sonra da yani bugün 11. Gün de 223,3 çıktı sizce iyi bir değer mi bu
Merhaba Ben de 25 aralık da oldum. Bence gayet iyi degeriniz. Ben henüz hiç kan test vermedim yarın vercem. Kaset test silik mi cıkıyor kıpkırmızı mı benim silik cıkıyor da acaba degerim düşük müdür diye endişeleniyorum

Merhaba Ben de 25 aralık da oldum. Bence gayet iyi degeriniz. Ben henüz hiç kan test vermedim yarın vercem. Kaset test silik mi cıkıyor kıpkırmızı mı benim silik cıkıyor da acaba degerim düşük müdür diye endişeleniyorum
Benimde kaset testte silik çizgi çıkıyor inşallah tutunmuştur bebişlerimiz 🥹

Benimde kaset testte silik çizgi çıkıyor inşallah tutunmuştur bebişlerimiz 🥹
Ay öyle mi, hcg niz yüksek ona ragmen silik cıkıyor yani. Bende de tam kıpkırmızı cıkmıyor silik cıkıyor ilk ama 5 dk icinde gittikce koyulasıyor, bakalım yarın ögrenecegim bende .
Siz artık kan vermezsiniz sanırım hep artmış 🧿

Ay öyle mi, hcg niz yüksek ona ragmen silik cıkıyor yani. Bende de tam kıpkırmızı cıkmıyor silik cıkıyor ilk ama 5 dk icinde gittikce koyulasıyor, bakalım yarın ögrenecegim bende .
Siz artık kan vermezsiniz sanırım hep artmış 🧿
Evet benimde öyle oldu endişelenmeyin ben biraz erken başladım test vermeye dayanamadım o yüzden yarın daha tekrarlamicam sanırım bakalım inşallah bebişlerimiz bizimledir
Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği

Evet benimde öyle oldu endişelenmeyin ben biraz erken başladım test vermeye dayanamadım o yüzden yarın daha tekrarlamicam sanırım bakalım inşallah bebişlerimiz bizimledir
Siz nerede yaptırdınız tüp bebeği
Şişli memorial. Siz nerede yaptırdınız.Amin inşallah tutunmuştur. Allah bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun, cok stresli zamanlar. Çift çizgiye bile tam sevinemiyor insan hep acabalar zihinde. Ben baya sabırlıyım ya hep 12.gün net cıkar diye bekledim, öncesinde verince bu sefer kimyasal mı degil mi sürekli vermek gerekiyor diye düsündüm ben o yüzden beklemek istedim 12.günü.
Dr unuzun istedigi tam test günü nedir

Şişli memorial. Siz nerede yaptırdınız.Amin inşallah tutunmuştur. Allah bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun, cok stresli zamanlar. Çift çizgiye bile tam sevinemiyor insan hep acabalar zihinde. Ben baya sabırlıyım ya hep 12.gün net cıkar diye bekledim, öncesinde verince bu sefer kimyasal mı degil mi sürekli vermek gerekiyor diye düsündüm ben o yüzden beklemek istedim 12.günü.
Dr unuzun istedigi tam test günü nedir
Benimde normal de yarındı test günüm ama dayanamadığım için birde dondurulmuş olduğu için erken yaptım ben samsunda fakültede yaptırdım ilk deneme bakalım sabır gerektiren birşey bende daha tam anlamıyla sevinemiyorum hep bir acaba 🥹

Benimde normal de yarındı test günüm ama dayanamadığım için birde dondurulmuş olduğu için erken yaptım ben samsunda fakültede yaptırdım ilk deneme bakalım sabır gerektiren birşey bende daha tam anlamıyla sevinemiyorum hep bir acaba 🥹
bir an dedim ben mi cok gec veriyorum diye aslında 5.gün embriyosuysa 9.günde test veriyorlar ama en saglıklısı ve neti 12.gün vermek sanırım.Bana 10 ocak test tarihi dediler ama sanırım yanlış söylediler zaten bekleyemem o tarihi. Sizin gayet iyi cıkmış degerinİ darısı biz bekleyenlere inşallah

canım yumurta çatlatma iğnesi vurunduysan o sebepten öyle tarih verilmiş olabilir ben vurunmadım dondurulmuş embriyo benimki taze transfer değil yani
Allahım hepimize sağlıklı nasip etsin inşallah

Cnm 12.gün kaset testin var mı ben yarın kan vercem benim de silik cıkıyor ama koyulaşmadı gibi cumadan beri ya da bana öyle geliyor. Hic kan vermedim 12.günü bekleyeyim dedim
12 gün sabah testi

Eklentiler

• Screenshot_20241212_084955_Gallery.jpg
    Screenshot_20241212_084955_Gallery.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 18
Maşallah çok güzel yükselmiş

Evet oldum baya Kasım ağrım oldu , 5.gun donmus embryo transferi oldum ameliyat olmuştum çünkü sonrasında transfer yapildi
Peki progestan fitil kullndiniz mi? Gunde 4 kullanıyorum ve çoğunlukla camasirima bulaşan dis macunu gibi ilac kalintisi oldu. Siz de boyle bi durum yasadinuz mi?

Peki progestan fitil kullndiniz mi? Gunde 4 kullanıyorum ve çoğunlukla camasirima bulaşan dis macunu gibi ilac kalintisi oldu. Siz de boyle bi durum yasadinuz mi?
Evet bende hala kullanıyorum, gebeliğin bellirli bir haftasına kadar kullanılıyor hatta benim ilaç bitti yenisini yazdırdım doktora günde 3 adet benimde

Merhaba. 27 yaşındayım. Amh 1,56. Tüp bebeğe başladık. 9 gün 250 mg gonal f kullandım. Ultrasonda ortalama 15 yumurta görülüyordu. Boyutları iyiydi. Senkronize büyüyorlardı. 4 Ocakta opu yapıldı 10 yumurta toplandı bugün yani 6 ocakta embriyolog aradı. Bugünü ikinci gün olarak kabul ediyorlar. 10 yumurtanın 7’si olgunmuş 5’i döllenmiş. Yumurta kalitesi için orta, embriyo kalitesi için 1. Kalite dendi. Ama bu beş yumurtanın üçü olması gerekenden biraz koyu renkteymiş buna rağmen gelişimleri uygunmuş ve dört hücreye bölünmüşler takip edeceğiz dedi. 15 yumurta görülürken neden 10 tane toplandı ve bu koyu renk yumurta ne demek kafam çok karıştı. Moralim bozuldu. Daha bugünden beş tane var ve üçü koyu renkse( ne anlama geldiğini bile anlamadım) beşinci güne kalmazsa diye endişe ediyorum. Benzer durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Iyi günler ben 2 defa ivf yaptim maalesef tutmadi ikisi de. Bugün 3. Ivf tedavisine baslamadan önce rahimden biopsi yapildi carsamba kromozom testi yapilacak. Daha baska neler yapilsbilir nelere dikkat edilmeli sizde durumlar nasil?

Merhaba ben taze 5, gün embriyosu transfer edildi tranfer günü dahil 5 .gün erken gebelik testinde pozitif gördüm hemen gidip kan verdim sonuç 10.1cikti iki gün sonra yani 7. Günümde tekrar kan verdim sonuç 41.1cikti11.gunumde yine kan verdim sonuç 208.2cikti🌸🌸

Merhaba bende 25inde transfer olmustum kan verdinizmi:)

Back