• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 57 13,1%
  • 6. Gün

OY: 57 13,1%
  • 7. Gün

OY: 81 18,6%
  • 8. Gün

OY: 38 8,7%
  • 9. Gün

OY: 51 11,7%
  • 10. Gün

OY: 73 16,8%
  • 11. Gün

OY: 30 6,9%
  • 12. Gün

OY: 30 6,9%
  • 13. Gün

OY: 7 1,6%
  • 14. Gün

OY: 11 2,5%

• Ankete Katılan
    435
Ben surekli oyumu degistirdim ama catlatma ignesi de oldugum icin emin oldugum gun olarak 9 diyecegim, besinci gun embriyosu

Ben surekli oyumu degistirdim ama catlatma ignesi de oldugum icin emin oldugum gun olarak 9 diyecegim, besinci gun embriyosu
Dondurulmuş embriyo transferi miydi? Öyleyse hcg iğnesi vurudunuz o zaman değil mi? Transferin kaçıncı günüydü ve ne kadarını yaptınız acaba

Dondurulmuş embriyo transferi miydi? Öyleyse hcg iğnesi vurudunuz o zaman değil mi? Transferin kaçıncı günüydü ve ne kadarını yaptınız acaba
Evet dondurulmustu, hcg ignesini hem transferden bir hafta once hem de transfer gunu tam doz olarak yaptim. Igne etkisi olmadigina emin olmak icin her gun ayni markayla test yapip siliklesiyor mu koyulasiyor mu baktim

Kızlar iki gün önce 235 olan değerim şuan 535 olmuş sizce iyimi daha doktorla görüşemedim
Merhaba kacinci gun embriyosu ile taze / donmus yaptirdiniz?
Transfer sonrasi kan testine kadar ara ara Adet olacakmis gibi agri hissettiniz mi? Cevaplarsaniz memnun olurum.

Merhaba kacinci gun embriyosu ile taze / donmus yaptirdiniz?
Transfer sonrasi kan testine kadar ara ara Adet olacakmis gibi agri hissettiniz mi? Cevaplarsaniz memnun olurum.
Evet oldum baya Kasım ağrım oldu , 5.gun donmus embryo transferi oldum ameliyat olmuştum çünkü sonrasında transfer yapildi

Merhaba 24 aralıkta transfer oldum 4 ve 5. Gün kan verdim 0.0 çıktı af edersiniz 6. Gün agrı ile kahverengi leke geldi adetine de az vardı adet yakınken yerleşme kanamasına yormadım 7. Gün hCG 0.1 8. Gün 1.4 10. Gün 3.1 geldi yeni mi tutunmaya başlıyor acaba artıs iki kat değil mi yarın yine kan vereceğim aynı hastanede verdim kanı

Evet dondurulmustu, hcg ignesini hem transferden bir hafta once hem de transfer gunu tam doz olarak yaptim. Igne etkisi olmadigina emin olmak icin her gun ayni markayla test yapip siliklesiyor mu koyulasiyor mu baktim
Öncesinde yapmanıza şaşırdım. Ben de dondurulmuş transfer oldum. Transferden sonra 3. Gün hcg (ovitrelle) dörtte birini oldum sadece öyle söylediler çünkü. 9.gün testi 5,68 10.gün testi 4,31 çıktı. Tutmadı diye yorumladım. Ama doktorum erken davranmışsın ben inanıyorum olacak ilaçları kesme 3 gün sonra tekrar kan verdi. İlaçlara devam ediyorum (estoferm x3 , fitil x3 , progestan dex iğne, oksapar iğne). Yarını bekliyorum.
Doktorun değerde düşüş olmasına rağmen böyle demesi bir umut oldu. Bir umut bekliyorum mucize olur diye 🤲🏼 mesajımı okuyan arkadaşlarım dua eder misiniz benim için de 🤲🏼

Merhabalar ben 25 aralik tarihinde transferimi oldum ayin 2sinde yani dun erken gebelik testi yaptim negatifti cift cizgi cikmadi cok uzgunum. Kan verme tatihim 6/01 degisirmi sonuc bana dua edin😭🙏
Ben 10. Gün idrar da negatif gördüm 12. Gün hafif silik kanda çıktı 93. Daha 4 Gün var erken test yapmışsınız. Umarım pozitif gelir sonuç

Merhaba 24 aralıkta transfer oldum 4 ve 5. Gün kan verdim 0.0 çıktı af edersiniz 6. Gün agrı ile kahverengi leke geldi adetine de az vardı adet yakınken yerleşme kanamasına yormadım 7. Gün hCG 0.1 8. Gün 1.4 10. Gün 3.1 geldi yeni mi tutunmaya başlıyor acaba artıs iki kat değil mi yarın yine kan vereceğim aynı hastanede verdim kanı
En erken 10. Gün kan verin diyor doktorlar. 3.gun embriyosu ise 12. Gün kan verin deniliyor. Çok erken kan vermişsiniz. Sakinliginizi koruyup dinlenmeye bakın

Back