• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 57 13,0%
  • 6. Gün

OY: 58 13,2%
  • 7. Gün

OY: 82 18,7%
  • 8. Gün

OY: 38 8,7%
  • 9. Gün

OY: 51 11,6%
  • 10. Gün

OY: 74 16,9%
  • 11. Gün

OY: 30 6,8%
  • 12. Gün

OY: 30 6,8%
  • 13. Gün

OY: 7 1,6%
  • 14. Gün

OY: 11 2,5%

• Ankete Katılan
    438
Transfer dahil 6. Günümde erken gebelik testi yapmıştım hemen kırmızı çizgi beliri vermisti. 2 gün sonra bidaha yaptım yine aynısı oldu. 10. Günde kan verdim 760 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 1760 kusurlerde çıktı. İkizlerim şuan 26 aylıklar Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
merhaba. peki yaşınz kaç ? kaçıci gün embriyosu uygulandı? Dondurulmuş mu taze transfer mi?
belirtileriniz oldu mu öğrenene kadar? cevaplayabilirseniz memnun olurum.

Transfer günü saymazsak 9.gün kan verdim 5,68 çıktı. 10.gün verdim 4,31. Olmadı dedim doktorum ise erken davranmışsın pazartesiyi bekle dedi. Yani 13. Günü. Umut var mı sahiden de ?

merhaba. peki yaşınz kaç ? kaçıci gün embriyosu uygulandı? Dondurulmuş mu taze transfer mi?
31 yaşındaydım dondurulmuş embriyo 5 gun 4aa kalitede 2 tane konulmuştu 2 si de tuttu çok şükür

Belirtilerim ise sadece sol bacağım ağrıyordu bildiğiniz çekiliyor gibi oluyordu birde ara ara hafif adet sancısı fakat bu adet sancısı pozitif olduğumu öğrendikten sonra başladı

Merhabalar ben 25 aralik tarihinde transferimi oldum ayin 2sinde yani dun erken gebelik testi yaptim negatifti cift cizgi cikmadi cok uzgunum. Kan verme tatihim 6/01 degisirmi sonuc bana dua edin😭🙏

Merhabalar ben 25 aralik tarihinde transferimi oldum ayin 2sinde yani dun erken gebelik testi yaptim negatifti cift cizgi cikmadi cok uzgunum. Kan verme tatihim 6/01 degisirmi sonuc bana dua edin😭🙏
Ben de benzer bir durumdayım :((( dua edelim birbirimize aynı gün kan vereceğim ben de

Burada 11 gün pozitif gören arkadaşlar var moral bozmayın. Birde idrar testleri çok güvenilir değil her zaman doğru sonuç olmuyor. İş arkadaşım hep negatif çıktı idrarda kanda pozitifti o yüzden en doğru sonuç kan testi

Bende bugün transfer oldum 15 Ocak kan testi verme günüm inşallah güzel sonuçlar alırız bu yolda hepimize dün dua ettim 🤲🏻👶🏻

Burada 11 gün pozitif gören arkadaşlar var moral bozmayın. Birde idrar testleri çok güvenilir değil her zaman doğru sonuç olmuyor. İş arkadaşım hep negatif çıktı idrarda kanda pozitifti o yüzden en doğru sonuç kan testi
Yaaa umarim dun cok agladim dua ettm insallah bir mucize olur❤️

Back