Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 50 12,8%
  • 6. Gün

OY: 52 13,3%
  • 7. Gün

OY: 72 18,5%
  • 8. Gün

OY: 34 8,7%
  • 9. Gün

OY: 42 10,8%
  • 10. Gün

OY: 68 17,4%
  • 11. Gün

OY: 26 6,7%
  • 12. Gün

OY: 28 7,2%
  • 13. Gün

OY: 7 1,8%
  • 14. Gün

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    390
Ben Almanyadayim transfer sonrasi sadece progestan fitili kullaniyorum. Ama size türkiyede daha fazla ilac yaziyorlar neden?
Bende sadece progesteron içeren fitil kullandım elstra başka ne veriliyor ki birde kan pıhtılaşma problemi olanlara kam sulandırıcı iğne ya da hap veriliyor ben iğne kullandım

Kan harici gebelik testi yapmış mıydın acaba ben bugün 6.gün erken gebelik yaptım negatif gördüm
Kan harici ben pek güvenemiyorum, silikti sonradan belirgin oldu vs vs uğraşmak istemiyorum o yüzden hep kandan baktırıyorum. Cevap geç oldu sanırım ama umarım kanda pozitif görmüşsünüzdür bile

Ben 27 Kasım'da 2 embriyo transferi oldum 7 aralıkda kan değerim 184 9 aralık 157 düştü 13 aralık da tekrarla dedi doktorum 170 olmuş doktor sıkıntı edecek bir durum değil dedi sizce kimyasal gebelik mi

9 aralıkta transfer oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.2 geldi sanmıyorum ki yükselsin şu noktadan sonra. çok zor bu tüp bebek işleri

9 aralıkta transfer oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.2 geldi sanmıyorum ki yükselsin şu noktadan sonra. çok zor bu tüp bebek işleri
Ben kaç doktora sordum yükselir dedi benimde 6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi

Ben 27 Kasım'da 2 embriyo transferi oldum 7 aralıkda kan değerim 184 9 aralık 157 düştü 13 aralık da tekrarla dedi doktorum 170 olmuş doktor sıkıntı edecek bir durum değil dedi sizce kimyasal gebelik mi
Benim ilk gebeliğimde 500lü bir değerdir 2 gün sonra 700lerde çıktı sonra 900 ama doktorlar normal değil dedi neticede boş gebelik oldu kese oluştu ama bebek oluşmadı. Testleri aynı merkezde yaptırdıysanız biraz sorunlu bir durum

Aynı yer de yaptırdım hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı var ilaçları da bırakmadım kanama da olmadı

Bende çift embriyo 10.gün kıpkırmızı idi sayfama bakabilirsin 14.gün değerim 3700 inşallah hayırla sonuçlandır ır Rabbim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Neye göre 2 embriyo koyuluyor sizin isteğinize göre mi onu soracaktım

Değerler sağlıklı değil takipte kal dış gebelikte de yükselip düşüp tekrar yükselebiliyo umarım değildir iki günde bir mutlaka testi tekrarla hakkında hayırlısı olsun umarım sağlıkla artar ama artış hic normal değil

Evet bende öyle düşünüyorum kan vermeye de korkuyorum cuma günü çağırdı doktor o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…