Tekrar versenizBende aynı durumdayım. Dün kan testi verdim negatif çıktı sonuç. Dün 9. Gündü benimde
Dün verdim bugün tekrar mı vereyimTekrar verseniz
Son Bi test daha en azından bende 11-13-15.güne kadar vermeyi düşünüyorumDün verdim bugün tekrar mı vereyim
Anladım seninde mı negatif geldi canımSon Bi test daha en azından bende 11-13-15.güne kadar vermeyi düşünüyorum
7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dediAnladım seninde mı negatif geldi canım
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırız7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi
Ankette 14.gün bile çıkan varmışAnladım canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Maalesef negatif iki cizgi olmali positive icin.Kızlar bu ne şimdi bugün 8.günüm
Iki cizgi yok negatifPozitif tabiki sağlıkla gelsin
Kan testi değil ama dimiBende az önce test yaptim 12. Günümde negatif maalesef. Iki test yaptim ikisi de tek cizgi cikti. Ilaclara pazartesiye kadar devam edecem bir umut..
Yok Urin testKan testi değil ama dimi
İdrar testi demek galiba o yüzden üzülme benceYok Urin test
Daha çok erken siz devam edin ilaçlarınızaGerçekten mi bende 6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi
Üzülmemek elde değil ama Allah'tandır umut kesilmez. Pazartesi tekrar test yapacam olmadi kan verecem hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.İdrar testi demek galiba o yüzden üzülme bence
BilmiyoruzBen Almanyadayim transfer sonrasi sadece progestan fitili kullaniyorum. Ama size türkiyede daha fazla ilac yaziyorlar neden?
Hayır maalesefSonra yükseldi mi
Hayırlısı olsun başka zaman inşallahHayır maalesef