- Konu Sahibi spring9493
Rahim filminde anlasıldı benımkı iki defa acılmak istenmıs sol tüp bıraz ılerleyıp kalmıs. Hatta şöyle soylıyım tüp bebek hocamız ameliyata girmeden önce açarsak almam vs dedi ben uğraşma hocam al gitsin ıkısını de dedıgımı söyledım ya. Hoca ameliyattan çıkınca iyi ki laparoskopiye karar verdiğimi söyledi sol tupum açılcak gibi görünen kısımdı. Ama bagırsaga tamamen yapısmıs butunlesmıs gibiymiş. İlerde daha büyük sıkıntılar cıkarabılırdı iyi ki yapmısız dedi. Sıvı ıcınde olmadan tüp nasıl tıkalı olmuş oluyor inanın bilmiyorum ki ben de, etrafımda da ilk defa benim basıma geldiği için hıc duyduğum birşey degıl. İnşallah allah gönlünüzdekini verip sevinç gözyasları döktürsün size de ☺❤Merhaba sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi benim tek tüp tıkalı çıkıyor diğerinde hsg de geçiş normal gözüktü fakat size sormak istediğim şu ki sıvı birikmesi filmde mi gözüktü yoksa ayrı bir işlemle mi anlaşılmıştı ? Benim doktorum sıvı birikmesi yok dedi ama yine de bende hiç gebelik elde edemediğim için endişelendim.. benim de dün opu işlemim oldu 15 yumurtam toplandı gün gün heyecanla haber bekleyeceğim şimdi