- 13 Aralık 2024
- 13
- 2
- 22
Evet aynı yerde verdimSiz bu testleri aynı yerde mi verdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynı yerde verdimSiz bu testleri aynı yerde mi verdiniz
İdrarda çıkmıyor hemen 30kasimda transfer oldum, 10 aralıkta idrar testi yaptım.negatif çıktı 2 gün ağladım, 12 kasımda kanda 93 çıktı. Boş yere idrar testi yaparak kendinizi üzmeyin, süreç boyunca güzel haberler almamız dilegiyleHerkes 5.gün öğrenmiş benim erken gebelik idrar testleri negatif çıktı 9 aralıkta transferimiz oldu 5.gün tek donmuş embryo kalite vs söylemediler. Şu an çok umutsuz hissediyorum.
Bende 5. Gün emriyosu 4 ve 5. Gün negatif çıktı daha test yapmayacağım moralim bozuluyorİdrarda çıkmıyor hemen 30kasimda transfer oldum, 10 aralıkta idrar testi yaptım.negatif çıktı 2 gün ağladım, 12 kasımda kanda 93 çıktı. Boş yere idrar testi yaparak kendinizi üzmeyin, süreç boyunca güzel haberler almamız dilegiyle
Merhaba evde test yaptınız mi6.gün 47 idi değerim. Sonra katlanarak arttı şükür
Kan verdikten sonra gebelik testi alıp yaptım. Tam tersi oldu aslındaMerhaba evde test yaptınız mi
Nasıl çıktı testiniz görsel varmıKan verdikten sonra gebelik testi alıp yaptım. Tam tersi oldu aslında
Sabret güzel şeyler düşün detayları sürekli düşünmemeye çalışSelam kızlar yaş 32 amh 0.78 14 aralık ta transfer gerçekleşti 5. Gün embriyosu 1 adet iyi kalite 1 adet orta kalite normalde tek transfer hakkın var dendi ikisi de transfer edildi. Hâlâ test yapmadım beklemedeyim transfer dahil 6. Günüm
Teşekkürler hakkımızda hayırlısı diyelimSabret güzel şeyler düşün detayları sürekli düşünmemeye çalış
HER ihtimali düşünmek bile insanı yoruyor o yüzden hep çiçek açın İNŞALLAHTeşekkürler hakkımızda hayırlısı diyelim
Nasıl çıktı testiniz görsel varmı
Aynen öyle kuzumm amin hepimiz için inşallahHER ihtimali düşünmek bile insanı yoruyor o yüzden hep çiçek açın İNŞALLAH
Canım senin yaptığın test erken gebelik testi miydi markası neydi bizde bi tane var galiba innovita marka kağıt çubuk test eşim tutturdu yarın ilk idrarla bi yap zaten ona inanmıycaz kan testine inanıcaz diyorNasıl çıktı testiniz görsel varmı
Evet canım erken gebelik testi predictor early. Senin kaçıncı gününCanım senin yaptığın test erken gebelik testi miydi markası neydi bizde bi tane var galiba innovita marka kağıt çubuk test eşim tutturdu yarın ilk idrarla bi yap zaten ona inanmıycaz kan testine inanıcaz diyor
Transfer günü hariç 6.günümEvet canım erken gebelik testi predictor early. Senin kaçıncı günün