- 15 Eylül 2012
- 8.308
- 6.792
Daha 4 gün olmuş benim 6.gün silik çıktı diğer transferde 7.gün çıktıHerkes 5.gün öğrenmiş benim erken gebelik idrar testleri negatif çıktı 9 aralıkta transferimiz oldu 5.gün tek donmuş embryo kalite vs söylemediler. Şu an çok umutsuz hissediyorum.
Kaç adet embriyo transferi oldnz pekiDaha 4 gün olmuş benim 6.gün silik çıktı diğer transferde 7.gün çıktı
Tek oldu canım sizin çift miKaç adet embriyo transferi oldnz peki
Bn de 8.gün idrarda pozitifi gördüm. 2 gün sonra da kan verdim 400 le öğrenmiş oldum ikizlerim 5 yaşında5.gün negatif 8.gün pozitifi gördüm, aynı gün kanda verdim 80 çıkmıştı
Yok benm çiftler bitti şmdi arkada bekleyen tek transfer olckTek oldu canım sizin çift mi
Gerçekten mi bende 6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi gününde test yap dedi5.gün negatif 8.gün pozitifi gördüm, aynı gün kanda verdim 80 çıkmıştı
Kaçıncı gündüBenimde sonucum 7.07 çıktı çok mu düşük bir rakam
Kaç çıkmıştı ALLAH bağışlasın6. Gündü
6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi lütfen anlatır mısın şu an umut görür gibi oldumBelirtileriniz olmuş muydu bu süreçte 5.gün benim de negatif oldu 12.güne kadar bekleyeceğim bu defa, tabii benim 5.gün kanda da negatif oldu
Bende aynı durumdayım 6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi gününde test yap dediMerhabalar ben bu gün transferin 10. günündeyim test günüm 13. gün fakat ben aceleci davranıp 8. gün kan verdim negatif(2) çıktı doktorum test gününe kadar bekle dedi geç tutunma olmuş olabilir. Benim durumumu yaşayıp pozitif sonuç alan var mı
Gerçekten mi bende 6.gün kahverengi leke gördüm 7.gün test verdim 0,1çıktı doktor iğnene hapına devam et dedi3.gün taze embriyoydu. 7.gün negatif 8.gün pozitif gördüm kaset test ile aynı gün heyecanlanıp kan vermiştim 28 çıkmıştı
Yaa ben de 9. Gün kan testi verdim 0 çıktı bugün moralim çok bozuldu,acaba 12. Gün tekrar yapsam değerin artma ihtimali var mıdır ya
5.gün kanda görünmedi miBen 5. Gün ve 6. Gün test yapmıştım negatif çıktı ama dayanamayıp 6. Gün kan verdiğimde beta hcg 28 çıktı
Sonra yükseldi miAyyyyy inşallah pozitifdarısı bana 7.gün bugün negatif gördüm kaçıncı gün transferindi acaba
İdrar testtiydi kan vermemiştimKaç çıkmıştı ALLAH bağışlasın
Anladım teşekkür ederimİdrar testtiydi kan vermemiştim