- 16 Ekim 2024
- 194
- 94
- 35
Çektim görünmüyor iyice deYa Belki de vardır canım görseyini alsana
Evet çok az görünüyor öyle akşam akşam yaptım bir de sabah o yeni aldıklarımla bakıyım bari gerçi days doctor un yorumlarına çok da iyi demiyorlar ama denemekte fayda var
Sana da merhaba canım valla şöyle söyliyim ben tedaviye başlangıçtan itibaren kendimi hep en kötü sonuca alıştırdım o yüzden olursa da sürpriz olurMerhaba canım. Canın sıkılacaksa hic test yapma derim. Ben 5. Gün yapmaya başladım 5e kadar zaman güzel geçiyordu 5. Günden sonra negatif gördüm diye sanki zaman durdu
Hanımlar şu an şoktayım. İki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ve ben 5. Günden beri yaptığım her idrar testinde kasette dahil çift çizgi gördüm daha dün 3 tane idrarda baktım pozitif. Bugün 10. Gün kan verdim ve sonuç negatif bu nasıl olur
Hayır dondurulmuş embriyo idiTaze transfermiydi canım acaba ovitrellenin etkisi falanmıydı
Kötü bir durum olmuş üzüldüm sizin adınıza . Kan testine kadar aslında yapmamak lazımmış bi kere daha anlamış olduk. Ama işte sabredemiyoruz en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız inşallahHayır dondurulmuş embriyo idi
Oviyrelle falan kullandınız mı belki onun etkisidirHayır dondurulmuş embriyo idi
Kimyasal veya ilaç etkisi olabilir ama yeniden kan verin testiniz hâlâ böyleyse belki laboratuvar hatasıdır. Pek görülen bir olay değil amaHanımlar şu an şoktayım. İki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ve ben 5. Günden beri yaptığım her idrar testinde kasette dahil çift çizgi gördüm daha dün 3 tane idrarda baktım pozitif. Bugün 10. Gün kan verdim ve sonuç negatif bu nasıl olur
İnşaAllah…..Kötü bir durum olmuş üzüldüm sizin adınıza . Kan testine kadar aslında yapmamak lazımmış bi kere daha anlamış olduk. Ama işte sabredemiyoruz en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız inşallah
Ben de şoklardayım daha dün 3 test pozitif ama dr um ilaçları bırak adet olacaksın hamile değilsin dedi…. YıkıldımKimyasal veya ilaç etkisi olabilir ama yeniden kan verin testiniz hâlâ böyleyse belki laboratuvar hatasıdır. Pek görülen bir olay değil ama
Merhaba gerçekten yıkıcı olmuştur testlerin markası neydi acaba ona göre almayalım. Gerçekten dava etmelik insanların duygularıyla oynuyorlar resmenHanımlar şu an şoktayım. İki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ve ben 5. Günden beri yaptığım her idrar testinde kasette dahil çift çizgi gördüm daha dün 3 tane idrarda baktım pozitif. Bugün 10. Gün kan verdim ve sonuç negatif bu nasıl olur
Bende 17 aralıkta oldum kaçıncı gün embriyosu idi canımHanımlar merhaba 17 Aralık çift transfer oldum sabah dayanamayıp test yaptım 5. Günüm bugün
Ayy bende 17 aralkta oldm yapsammı acaba tek benm amaHanımlar merhaba 17 Aralık çift transfer oldum sabah dayanamayıp test yaptım 5. Günüm bugün
5. gün embriyosuydu canım inşallah hayırlı haberlerAyy bende 17 aralkta oldm yapsammı acaba tek benm ama