Amin Allah razı olsunamin canım amin rabbim en kısa zamanda ve sağlıkla sizede nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsunamin canım amin rabbim en kısa zamanda ve sağlıkla sizede nasip etsin inşallah
Kaçıncı gün değeri bu maşallah çok güzel ikiz değerine benziyor benim 6.gun 86 8.gun 316 10.gun 1000 12.gun 3600 ikizdi seninki de çok yüksek ikisi tutmuş sanki sağlıkla kucağına al inşallahmaşallah canım çok sevindim senin adına da :) amin rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ,
bişey söylicem canım senin değerin kaç çıktı benim 2400,58 yani ikiside mi tuttu acaba bilemiyoruz kese için 2 hafta sonra randevu verdi doktor ilaçlara devam dedi bana
Pozitif tabiki sağlıkla gelsinKızlar bu ne şimdi bugün 8.günüm
Benim tek embriyoydu 355 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vericem artışa bakıck 10 gün sonra kese diger 10 gün de de kalp atışı inşallah maşallah senin değerin baya yüksek çıkmışmaşallah canım çok sevindim senin adına da :) amin rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ,
bişey söylicem canım senin değerin kaç çıktı benim 2400,58 yani ikiside mi tuttu acaba bilemiyoruz kese için 2 hafta sonra randevu verdi doktor ilaçlara devam dedi bana
Gerçekten mi sinirlerim o kadar bozuldu ki artık istem dışı ağlamak tutuyor 5.günde erken gebelik testinde çok silikti kaç gün geçti hiç bı koyulma olmamış kasette zaten çıkmıyorPozitif tabiki sağlıkla gelsin
Bu kadar çok stres yapacağına keşke kan verseydin stres çok zararlı çünkü belki aldığın testin markasından öyledir umarım güzel bir değer görürsünGerçekten mi sinirlerim o kadar bozuldu ki artık istem dışı ağlamak tutuyor 5.günde erken gebelik testinde çok silikti kaç gün geçti hiç bı koyulma olmamış kasette zaten çıkmıyor
Belki çift embriyo olduğundan o zaman ikiside tutma olasılığı yüksek gibi görünüyor hayırlısı bakalım canım bana tekrar ver demedi sadece iki hafta sonra gel kontrole dedi ilaçlara devam o kadar hayırlısı ile 2 gün sonra senin değerinde iki katına çıkmış olurBenim tek embriyoydu 355 çıktı 2 gün sonra tekrar kan vericem artışa bakıck 10 gün sonra kese diger 10 gün de de kalp atışı inşallah maşallah senin değerin baya yüksek çıkmış
Ay ciddi misiniz hadi hayırlısı inşallahbenim transfer günü hariç 13.günüm bugün 5.gün embriyosuydu. Sizin kaçınca ayınız pekiKaçıncı gün değeri bu maşallah çok güzel ikiz değerine benziyor benim 6.gun 86 8.gun 316 10.gun 1000 12.gun 3600 ikizdi seninki de çok yüksek ikisi tutmuş sanki sağlıkla kucağına al inşallah
Merhaba Dijital testte mi çıkmış nasıl BişeyBen 5. Gün dijital test yapmıstım pozitif gördüm kan verdim 37 çıkmıştı. 2 günde birde artış için kan vermiştim.
Ben hep sabırsızlıktan 1 gün önce verdim çok bişey farketmiyo 9.gün istediler mesela son tedavide 9.gün yaptım 264 çıktı ilk ikintransferde 100 lü rakamlardıİstenilen kan testini bir gün önce versek bir şey ifade eder mi ? Çok bir oynama yapar mı
Bende sabırsızım erken gebelikte negatif suan korkuyorum sonucu ögrenmekten aslımda bir yandan daBen hep sabırsızlıktan 1 gün önce verdim çok bişey farketmiyo
Bende tam tersi negatifse bir an önce öğreneyim diyordumBende sabırsızım erken gebelikte negatif suan korkuyorum sonucu ögrenmekten aslımda bir yandan da
Hazır değilim sanırım kanda negatif görmeyeBende tam tersi negatifse bir an önce öğreneyim diyordum
Siz erken g. Testi yapmış mıydınız kaçıncı gğn?Bende tam tersi negatifse bir an önce öğreneyim diyordum
Bu ikinci denemem. İlkinde 5.gün öğrenmiştim sonrasında esas tahlil gününü bekle keseyi bekle bebeği görmedik onu bekle bebeği gördük kalp atışı göremedik onu bekle o yüzden eşim bu sefer gününden önce yaptırmama izin vermiyor testleri de evde gizli yaptımBu kadar çok stres yapacağına keşke kan verseydin stres çok zararlı çünkü belki aldığın testin markasından öyledir umarım güzel bir değer görürsün
Evet benim değerim öyleydi ikizdi sizinki de az değil ikiz olabilir yüksek değer çünkü tabi en kesin sonuç kesede anlaşılır sağ salim kucağınıza alın inşallah benimkiler doğdu iki buçuk yaşında oldu bile şükür darısı hepinize inşallahAy ciddi misiniz hadi hayırlısı inşallahbenim transfer günü hariç 13.günüm bugün 5.gün embriyosuydu. Sizin kaçınca ayınız peki
Anladım çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun hepinizin çok Zor kan vermek isteyipte verememek insan kanda görünce rahatlıyor idrar testleri koyulasmazsa stres yapıyor insanı sağ salim kucağınıza alın inşallahBu ikinci denemem. İlkinde 5.gün öğrenmiştim sonrasında esas tahlil gününü bekle keseyi bekle bebeği görmedik onu bekle bebeği gördük kalp atışı göremedik onu bekle o yüzden eşim bu sefer gününden önce yaptırmama izin vermiyor testleri de evde gizli yaptım
Aminnn rabbim her birimizi sevindirsin sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah günler geçmiyor sanki cuma günü kan tahlili günüm hayırlı haberler alırım inşallah dua edinAnladım çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun hepinizin çok Zor kan vermek isteyipte verememek insan kanda görünce rahatlıyor idrar testleri koyulasmazsa stres yapıyor insanı sağ salim kucağınıza alın inşallah