- 4 Aralık 2024
- 16
- 12
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün transfer oldumBenim henüz 4.gün, test yapmadım
Bende bugün transfer oldumBenımde bugun ıkıncı gunum hafıf kasık agrım var sızde olmusmuydu ıkıncı gun
Bende bugün transfer oldum 13.gün cuma oluyor yapmak istiyorum fikrin nedir12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayın
Yani idrarda 7.gün negatif olup kanda artış oldu sizdeMerhaba ben 7. Gün hem kan hem idrar testi clyaptordim pardon 8 oluyo galiba cmrtesi transfer ertesi cmrtesi erken idrarda negatif cikti kan testinde 6.96 çıktı. 2 gun sonra 35 2 gun sonra 83 2 gun sonra 163 cikti bu arada 3. Gün taze transfer idi ve bendede yaş 43 adenomiyazis pkos var
Benimde bugün 6.günüm dayanamadım yaptım şak diye negatif çıktı bembeyaz o kadar kötü oldum ki umarım bende sizin gibi 12.günde kanda görürüm artışı (12. günümde kan testi yaptırdım çok şükür pozitifi gördüm lakin buradaki arkadaşlardan bazıları 12. günü beklemeden test yapmışlardı. Benim de belki sonucum çıkar diye 6. ve 9. günler de kaset testten yapmıştım negatif çıkınca moralim bozulmuştu. Bu yüzden erken test yapıp moralinizi bozup stres yapmayın
EvetYani idrarda 7.gün negatif olup kanda artış oldu sizde
Hayırlı, uğurlu olsun inşallah bebişin sımsıkı tutunur canım yani 13. gün kanda net sonucu verir, genelde 10-12. Günden sonra doktorlar kan testi tavsiye ediyor.Bende bugün transfer oldum 13.gün cuma oluyor yapmak istiyorum fikrin nedir
Evet canım o hissiyatı bilirim. Moralini bozma güzel düşüneceğiz, güzel şeyler olsun Bebişleriniz inşallah sımsıkı tutunur.Benimde bugün 6.günüm dayanamadım yaptım şak diye negatif çıktı bembeyaz o kadar kötü oldum ki umarım bende sizin gibi 12.günde kanda görürüm artışı (
Allah razı olsun inşallahHayırlı, uğurlu olsun inşallah bebişin sımsıkı tutunur canım yani 13. gün kanda net sonucu verir, genelde 10-12. Günden sonra doktorlar kan testi tavsiye ediyor.
Evet canım o hissiyatı bilirim. Moralini bozma güzel düşüneceğiz, güzel şeyler olsun Bebişleriniz inşallah sımsıkı tutunur.
Maşallah pozitif.. Benim yarın 16.günüm olacak kanama yerleşne vs olmadı aklım takıldıİnşallah canım inşallah benimde öyle olur birde bugün kahverengi baya bi kanama geldi doktoru aradım kan sulandiricilari kes dedi progestan iğneyi 2 doza cikardi kanama kahverengi olduğu için korkma dedi Eki Görüntüle 3515021 testimde bu şekilde cikti
sımsıkı
Doktor 16.gün yazmış çok şüphede kaldımHayırlı, uğurlu olsun inşallah bebişin sımsıkı tutunur canım yani 13. gün kanda net sonucu verir, genelde 10-12. Günden sonra doktorlar kan testi tavsiye ediyor.
Evet canım o hissiyatı bilirim. Moralini bozma güzel düşüneceğiz, güzel şeyler olsun Bebişleriniz inşallah sımsıkı tutunur.
Allah Allah o zaman doktorununuzu dinlemenizi tavsiye ederim. Bir bildiği vardır, benim doktorum 12. gün yapmamı istemişti.Doktor 16.gün yazmış çok şüphede kaldım
Vallahi bende 10gün yeterli olur diodum çok aradayımAllah Allah o zaman doktorununuzu dinlemenizi tavsiye ederim. Bir bildiği vardır, benim doktorum 12. gün yapmamı istemişti.
Sonra 2 gun arayla surekli artik oldu sanirim 35 93 196 gibi biseydi
Bazende hiç bir belirti olmadan oluyormuş birde kan sulandiricilardan olmuştur ya da yerlesmedir dediler hiç aklin kalmasın inşallah hiç bir şey yokturMaşallah pozitif.. Benim yarın 16.günüm olacak kanama yerleşne vs olmadı aklım takıldı
Doktor bana 12 günden önce sakin kan ve idrar testi yapma doğru sonuç alamazsin moralin bozulur demisti canim, ben tabi duramadım kaset test yaptım erken gebelik testi kan vermedim amaTransferimin 9 günü bugün dayanamadım kan testi verdim değerim 72 düşük mü bilen var mı kaç olması lazımdı asıl test günüm pazartesi aslında
Banada dedi de dayanamadım şimdi de düşük mü iyi mi düşünmekten uyuyamıyorumDoktor bana 12 günden önce sakin kan ve idrar testi yapma doğru sonuç alamazsin moralin bozulur demisti canim, ben tabi duramadım kaset test yaptım erken gebelik testi kan vermedim ama
Regl olacakmışsınız gibi hissettiniz mi acaba
Evet pit pit atmalar olmustu hafif ağrılar vardiRegl olacakmışsınız gibi hissettiniz mi acaba