• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası gün sayanlar

bantı bende kullandım baya etkili bi ilaç o. benm 6.9 du bant kullandım bikaç gün sonra gittim 8.8 olmuştu. evet rahim kalınlığı uygun olmayınca yapmıolar transferi. sen rahat olmaya çalış inan güzel olucak. kaçıncı denemen di senin
İnşallah canım yaa 2.denem Bu benim ilkinde çok inanmıştım olacağından negatifi görünce ressmen yıkıldım o yüzden şimdi de korkuyorum açıkçası

canım eşin geldimi toplantı başladımı :) haberdar et bizi de :)
Oldu canım toplanti bugün merkezden aradılar hafta içi doktor sizinle görüşmek istiyo dedi arkadaşlar sizi arayıp rsndevu oluşturucaklar dedi eşimde dedi gidip bi konuşursin bu defa nasıl olur falan die dedi bakalım artık kısmet

Oldu canım toplanti bugün merkezden aradılar hafta içi doktor sizinle görüşmek istiyo dedi arkadaşlar sizi arayıp rsndevu oluşturucaklar dedi eşimde dedi gidip bi konuşursin bu defa nasıl olur falan die dedi bakalım artık kısmet
hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bu sefer güzel olucak :) hiç modu düşürmek yok ama hep böle inan ve istekli heyecanlı ol :)

Benim test günüm 8 mart. 26 şubatta 5 günlük embriyo transferi yapıldı, bugün dayanamadım test aldım baktım negatifti. Transferin 4.günü, ama bebeğin 9.günü diye düşünerek pozitif çıkmalıydı dedim early predictorde. ne dersiniz?

sonuc ne cıktı
canım 10. gün değeri 13 çıktı. doktorda tutunmaya çalışmış ama olmamış dedi dış gebelikte olabilir dedi bgn gidip bidaha test yaptırcam bakalım sıfıra düşmesi lazım değerinin dedi. negatif yani. sen kaçıncı tedavin ne durumdasın

Kızlar merhaba tüp bebek nakil sonrası 6. Günüm sabah test yaptım☺️

Eklentiler

• 15F060EE-7C3E-492A-9654-50B1B0EA3215.jpeg
    15F060EE-7C3E-492A-9654-50B1B0EA3215.jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 23
Selam kızlar, ben de 11 şubatta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu ve ilk transferim. Beklemek çok zor valla bugün dayanamayıp test yapanlardanım. Belkiiii dedim tıp dünyasına adımı altın harflerle yazdırırım erken öğrenerek 😂 sizlerde durum nedir?

Selam kızlar, ben de 11 şubatta transfer oldum. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu ve ilk transferim. Beklemek çok zor valla bugün dayanamayıp test yapanlardanım. Belkiiii dedim tıp dünyasına adımı altın harflerle yazdırırım erken öğrenerek 😂 sizlerde durum nedir?

Benim bugün 3.gun embriyosu transfer sonrası 10.gün. Perşembe bir test yapmıştım negatifti. Bugün progestan iğnemi vurdurmaya çıktığımda nöbetçi eczaneye uğradım, erken gebelik testi yokmuş 1tane normallerinden aldim ama geçersiz çıktı. Tek çizgi bile çıkmadı. Keşke iki tane alsaydım diyorum ama artık dayanacağım salı gününe kadar mecburen.

Benim bugün 3.gun embriyosu transfer sonrası 10.gün. Perşembe bir test yapmıştım negatifti. Bugün progestan iğnemi vurdurmaya çıktığımda nöbetçi eczaneye uğradım, erken gebelik testi yokmuş 1tane normallerinden aldim ama geçersiz çıktı. Tek çizgi bile çıkmadı. Keşke iki tane alsaydım diyorum ama artık dayanacağım salı gününe kadar mecburen.
Ahh dayanmak ne zor o kadar iyi anlıyorum ki, dakikalar geçmiyo. İnşallah bu sefer istediğimiz gibi sonuçlanır. Bir kez bile çift çizgiyi göremedim o testlerde, olumlu düşünsem kendimi kaptırırım diye korkuyorum olumsuz düşünsem ya etkilersem diyorum. Hepimiz aynı durumdayız :(

Back