benmde kasık ağrım var batma falan oluyo arada. bide bazen adet olcakmış gibi ağrı gelio geçio sonra bakalım ne olcak. hangi ilaçları kullanıyosun şuanCok dogru söyledin canım benim transferin 3.gününden beri kasık ağrım ve bel ağrım var hiç geçmedi bide dakika başı wc deyim idrara çok çıkıyorum sanki sol kasığımda bişey var böyle yapışmışta geriyo gibi boyle
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası gün sayanlar
- Konu Sahibi bgnsngnm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
Sadece folik asit kullanıyorum canım başkada bişey kullanmıyorumbenmde kasık ağrım var batma falan oluyo arada. bide bazen adet olcakmış gibi ağrı gelio geçio sonra bakalım ne olcak. hangi ilaçları kullanıyosun şuan
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
Sen ne kullanıyosunbenmde kasık ağrım var batma falan oluyo arada. bide bazen adet olcakmış gibi ağrı gelio geçio sonra bakalım ne olcak. hangi ilaçları kullanıyosun şuan
canım ben hangisini sayayım :) climara forte bant, levotron troit için, folibol, glifor, coraspin, estrofen, crinone jel ama iğne falan kullanmıyorumSadece folik asit kullanıyorum canım başkada bişey kullanmıyorum
- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
- 53
Kızlar merhaba, opudan çıktı. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
canım benmkiler 5. gün embriyosu kaliteside iyi dedi doktor ama bunlara takılma olucağı varsa ben forumda çok okudum 3. gün embriyosu çokta kaliteli olmamasına rağmen tutanlar var. herşey kısmet yani. seninkiler nasılKızlar 2 ay sonra dondurulmuşla transfer olucam embriyolarınız kaçıncı gün ve kalitesi nasıldı acaba
canım o değişio toplanan, sağlıklı olanlar, spermler buluştuktan sonra döllenme yaşayanlar, döllenmesi iyi durumda olanlar falan derken eleniolar. benm 20 tane toplanmıştı. sorunsuz döllenen 9 tane oldu. 2 tanesini taze transfer yaptılar. 7 tane kaldı ama sadece 5i dondurulabişcek kadar iyiydi. ona takılma yani doktoruna güven onlar herşeyi en iyi şekilde yapmaya uğraşıolar. ki pko hastasıyım bende bizde çok yumurta olduğu için vücudu dinlendirip dondurulmuş transfer yapmak daha iyiymiş. bana önceki doktorum hemen taze nakil yapmıştı tutmadı. merak etme yani doktoruna güven herşey güzel olucak Allahın izniyleKızlar merhaba, opudan çıktı. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Canımm 2 tane si 5. Gün de donduruldu bugün bana da kalitesi iyi dediler ama 3. Güne 7 tane gelmişti ve 7si de iyiydi noldu anlamadım 4. Güncanım benmkiler 5. gün embriyosu kaliteside iyi dedi doktor ama bunlara takılma olucağı varsa ben forumda çok okudum 3. gün embriyosu çokta kaliteli olmamasına rağmen tutanlar var. herşey kısmet yani. seninkiler nasıl
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Sen kaç ml iğne başladın canım ben puregon 150 ilecanım o değişio toplanan, sağlıklı olanlar, spermler buluştuktan sonra döllenme yaşayanlar, döllenmesi iyi durumda olanlar falan derken eleniolar. benm 20 tane toplanmıştı. sorunsuz döllenen 9 tane oldu. 2 tanesini taze transfer yaptılar. 7 tane kaldı ama sadece 5i dondurulabişcek kadar iyiydi. ona takılma yani doktoruna güven onlar herşeyi en iyi şekilde yapmaya uğraşıolar. ki pko hastasıyım bende bizde çok yumurta olduğu için vücudu dinlendirip dondurulmuş transfer yapmak daha iyiymiş. bana önceki doktorum hemen taze nakil yapmıştı tutmadı. merak etme yani doktoruna güven herşey güzel olucak Allahın izniyle
oluyo öle canım benm takılma en iyi embriyo 5nci güne kadar dayanabilenler oluyo. onlarda bile hepsi dondurulabilcek kadar iyi olamıyabilio.Canımm 2 tane si 5. Gün de donduruldu bugün bana da kalitesi iyi dediler ama 3. Güne 7 tane gelmişti ve 7si de iyiydi noldu anlamadım 4. Gün
ben 225 kullanıodum hep canım g ile başlayan bi adı vardı ama hatırlayamadım şimdiSen kaç ml iğne başladın canım ben puregon 150 ile
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
2 ay sonra Benim transfer hafi hayırlısı olsun inşoluyo öle canım benm takılma en iyi embriyo 5nci güne kadar dayanabilenler oluyo. onlarda bile hepsi dondurulabilcek kadar iyi olamıyabilio.
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Ben bi de opu sonrası ohss oldum hala çalışamıyorum ya karnım da sıvı biriktiben 225 kullanıodum hep canım g ile başlayan bi adı vardı ama hatırlayamadım şimdi
- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
Benimde 5.gün embriyosu canım pgt ye gitti kaliteleri gayet iyi dedi doktorumKızlar 2 ay sonra dondurulmuşla transfer olucam embriyolarınız kaçıncı gün ve kalitesi nasıldı acaba
Allah inşallah güzel haberlerini almayı nasip eder :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin herkeze rabbim2 ay sonra Benim transfer hafi hayırlısı olsun inş
canım onu duymadım hiç daha önce nasıl yaniBen bi de opu sonrası ohss oldum hala çalışamıyorum ya karnım da sıvı birikti
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
AminnnnnnnAllah inşallah güzel haberlerini almayı nasip eder :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin herkeze rabbim
Benden Pgt istemedi canım siz mi istedinizBenimde 5.gün embriyosu canım pgt ye gitti kaliteleri gayet iyi dedi doktorum
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Pko olanlarda olurmuş alınan yumurtaların yerine hatta benim akciğerime kadar sıvı birikti 3 kg fazla geliyorum tartıda iki büklüm yürüyorum bi haftadırcanım onu duymadım hiç daha önce nasıl yani
- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
Yok canım benim bu 3.denemem olduğu için doktorum pgt istedi ben hic istememiştim aslında çünkü zaten 5 yumurtam toplandı 4 tanesi 4.günde gitti 1 tane kaldı göndermeyelim dedim doktorum olmaz dedi o 1 yumurtada şansıma kaliteli çıktıAminnnnnnn
Benden Pgt istemedi canım siz mi istediniz