• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası gün sayanlar

Kızlar merhaba, opudan çıktı. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
Her folikülün içinde yumurta olucak diye bişey yok cnm.bazıları sadece folikül olabiliyor.

hadi ya rahim içinde bi sıkıntı yoktu çizik falan attılarmı. ee değerin 0 mı çıktı
Polip vardı o alındı canım başkada bi sıkıntı yoktu çizikte attılar tam kamerayla bakılmışken ama malesef tutmadı yine bugün ki değerimde 1.20 çıktı canım

Merhaba benim 26 şubatta oldu transferim, 9 mart test günüm, 2. Gün embriyosu benimkiler 2tane transfer edildi. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama herkes 5. Gün embriyolarından bahsediyor :(

Merhaba benim 26 şubatta oldu transferim, 9 mart test günüm, 2. Gün embriyosu benimkiler 2tane transfer edildi. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama herkes 5. Gün embriyolarından bahsediyor :KK43:
Merhaba canım hiç kafana takma 5.gün 3.gün embiriyosunu Rabbim ol dedikten sonra herşey olur benimde 5aa idi tahlilede gitmisti çok iyi geldi ama bugün negatif sonuçlandı boşuna strese girme canım inşallah bebeğin seninledir

Merhaba benim 26 şubatta oldu transferim, 9 mart test günüm, 2. Gün embriyosu benimkiler 2tane transfer edildi. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama herkes 5. Gün embriyolarından bahsediyor :KK43:
canım herşey nasip kısmet Allah nasip ettikten sonra olcaksa olur zaten. sen onlara takılma bak benm 5nci gündü 2 deneme yaptım olmadı. Allah ne zaman uygun gördüyse o zaman olcak sen hiç kafanı bölr şeylerle doldurma.

canım herşey nasip kısmet Allah nasip ettikten sonra olcaksa olur zaten. sen onlara takılma bak benm 5nci gündü 2 deneme yaptım olmadı. Allah ne zaman uygun gördüyse o zaman olcak sen hiç kafanı bölr şeylerle doldurma.
Canım tekrar tedaviye başlicakmısın yada aramı vericeksin biraz

Polip vardı o alındı canım başkada bi sıkıntı yoktu çizikte attılar tam kamerayla bakılmışken ama malesef tutmadı yine bugün ki değerimde 1.20 çıktı canım
canım diğer denemeyi ne zaman düşünüysn. ben inanıyorum ikimizinkide bu sefer olcak :)

canım diğer denemeyi ne zaman düşünüysn. ben inanıyorum ikimizinkide bu sefer olcak :)
Ikimizde aynı anda yazmışız :))) dün akşam öyle eşimle konuşuyoduk tamam artık yeter Allahın emri 3 tür onuda yaptık olmadı dedik dahada yapmayiz dedik ama şimdiden bi heves sardı bu ay tekrar yapmak istiyorum die bakalım akşam bi toplantı yapmam lazım :))

Merhaba canım hiç kafana takma 5.gün 3.gün embiriyosunu Rabbim ol dedikten sonra herşey olur benimde 5aa idi tahlilede gitmisti çok iyi geldi ama bugün negatif sonuçlandı boşuna strese girme canım inşallah bebeğin seninledir

Allah hepimize nasip eder inşallah. Benim yumurta rezervim düşük bir yıldır 2 embriyo elde ettik, tüm umudum onlar inşallah benimledirler :)

Ikimizde aynı anda yazmışız :))) dün akşam öyle eşimle konuşuyoduk tamam artık yeter Allahın emri 3 tür onuda yaptık olmadı dedik dahada yapmayiz dedik ama şimdiden bi heves sardı bu ay tekrar yapmak istiyorum die bakalım akşam bi toplantı yapmam lazım :))
çoook sevindim bunu duymama böle hissetmen çok güzel bence :) Allah nasip etcek inşallah bu sefer hayırlısıyla bende inanıyorum. inşallah içindekio heyecan ve istek sana nurtopu gibi tatlış sağlıklı bi bebişle döner :) :)

çoook sevindim bunu duymama böle hissetmen çok güzel bence :) Allah nasip etcek inşallah bu sefer hayırlısıyla bende inanıyorum. inşallah içindekio heyecan ve istek sana nurtopu gibi tatlış sağlıklı bi bebişle döner :) :)
Inşallah canım senin benim hepimizin inşallah

Selam kızlarrrr
6 mart salı günü transferim var Allahın iziniyle
dün kontrolde rahim kalınlığı 7,6mm çıktı
transfere daha 4 gün var o zamana kadar kalınlık aşağı yukarı kaç olur ?

Selam kızlarrrr
6 mart salı günü transferim var Allahın iziniyle
dün kontrolde rahim kalınlığı 7,6mm çıktı
transfere daha 4 gün var o zamana kadar kalınlık aşağı yukarı kaç olur ?
canım transfer tarihini verdiyse kalınlığı uygun görmüş demekki ki zaten bidaha bakmıolar kaç olmuş die. direk transferi yapıolar. ama kalınlık uygun olmasa zaten transfer tarihi vermiolar. o yüzden sen kafanı rahat tut. herşey güzel olucak Allahın izniyle

canım transfer tarihini verdiyse kalınlığı uygun görmüş demekki ki zaten bidaha bakmıolar kaç olmuş die. direk transferi yapıolar. ama kalınlık uygun olmasa zaten transfer tarihi vermiolar. o yüzden sen kafanı rahat tut. herşey güzel olucak Allahın izniyle
Evet canım transfe rgünü hiç bakılmıyor direk hazırlayıp transfere alıyorlar tedirgin oldum baya bende dimi dediğin gibi uygun görmese iptal ederdi zaten.
4 tane bant verdi zaten estrofemde sabah 2 akşam 2 alıyorum inş devam ederimmm

Evet canım transfe rgünü hiç bakılmıyor direk hazırlayıp transfere alıyorlar tedirgin oldum baya bende dimi dediğin gibi uygun görmese iptal ederdi zaten.
4 tane bant verdi zaten estrofemde sabah 2 akşam 2 alıyorum inş devam ederimmm
bantı bende kullandım baya etkili bi ilaç o. benm 6.9 du bant kullandım bikaç gün sonra gittim 8.8 olmuştu. evet rahim kalınlığı uygun olmayınca yapmıolar transferi. sen rahat olmaya çalış inan güzel olucak. kaçıncı denemen di senin

Back