• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası gün sayanlar

Yok canım benim bu 3.denemem olduğu için doktorum pgt istedi ben hic istememiştim aslında çünkü zaten 5 yumurtam toplandı 4 tanesi 4.günde gitti 1 tane kaldı göndermeyelim dedim doktorum olmaz dedi o 1 yumurtada şansıma kaliteli çıktı
rabbim yüzüne baksın canım transfer ne zaman ☺️

5 gündür serum bağlanıyo canım bi de clexane a başladık cerrahi operasyondan sonra kan pıhtılaşması olurmuş onun için çok zor geçiriyorum anlican ama inş geçer sonucu güzel olsun da hiç sorun değil aslında
inşallah canım benm inşallah çektiğin sıkıntılar yerini mutluluğa bırakır. Allah yardımcın olsun. Allah bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

bnya yapalirsin demişti doktorum bana sabırısızlıkla test gününü bekliyorum bklm stres yapmak istemiyorum kızlar insallah kucaklarımız dollar en kısa zaman da :dua::dua::dua:

canım sen banyo yaptınmı nasıl geçiriyosun yatıomusun
4.gün duş aldım canım yatmıyorum canım transfer olduğum gün birde ertesi günü yattım oda şiddetli migren ağrım tuttuğu için yattım doktorumda yatmamı istemedi zaten bende hiç yatmadım uzandım kalktım oturdum canım

4.gün duş aldım canım yatmıyorum canım transfer olduğum gün birde ertesi günü yattım oda şiddetli migren ağrım tuttuğu için yattım doktorumda yatmamı istemedi zaten bende hiç yatmadım uzandım kalktım oturdum canım
anladım canım inşallah güzel haberler alırız

Negatif canım testim
hadi ya kan testi dimi :( canım çok üzüldüm ya ama üzme kendini lütfen bak benimkide negatif doktor kamerayla girip bakıcakmış rahime bide çizik atıcakmış baya ihtimalleri artırıomuş bu işlem. sana bişe dedimi doktor

hadi ya kan testi dimi :KK43: canım çok üzüldüm ya ama üzme kendini lütfen bak benimkide negatif doktor kamerayla girip bakıcakmış rahime bide çizik atıcakmış baya ihtimalleri artırıomuş bu işlem. sana bişe dedimi doktor
Daha konuşmadım dr la canım bundan önceki denememde banada yapılmıştı ama yine tutmamıştı

Back