hadi ya çok geçmiş olsun. ee ne dedi doktor ilaö falan vermedimi kiPko olanlarda olurmuş alınan yumurtaların yerine hatta benim akciğerime kadar sıvı birikti 3 kg fazla geliyorum tartıda iki büklüm yürüyorum bi haftadır
5 gündür serum bağlanıyo canım bi de clexane a başladık cerrahi operasyondan sonra kan pıhtılaşması olurmuş onun için çok zor geçiriyorum anlican ama inş geçer sonucu güzel olsun da hiç sorun değil aslındahadi ya çok geçmiş olsun. ee ne dedi doktor ilaö falan vermedimi ki
rabbim yüzüne baksın canım transfer ne zamanYok canım benim bu 3.denemem olduğu için doktorum pgt istedi ben hic istememiştim aslında çünkü zaten 5 yumurtam toplandı 4 tanesi 4.günde gitti 1 tane kaldı göndermeyelim dedim doktorum olmaz dedi o 1 yumurtada şansıma kaliteli çıktı
inşallah canım benm inşallah çektiğin sıkıntılar yerini mutluluğa bırakır. Allah yardımcın olsun. Allah bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin5 gündür serum bağlanıyo canım bi de clexane a başladık cerrahi operasyondan sonra kan pıhtılaşması olurmuş onun için çok zor geçiriyorum anlican ama inş geçer sonucu güzel olsun da hiç sorun değil aslında
Hepimizin inşallah canıminşallah canım benm inşallah çektiğin sıkıntılar yerini mutluluğa bırakır. Allah yardımcın olsun. Allah bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Transfer oldum canım ayın 20.de perşembe günü tahlil yaptırıcamrabbim yüzüne baksın canım transfer ne zaman
Neden pgt yaptirdiniz acaba? Kaç tane sağlıkli geldi sizde?Benimde 5.gün embriyosu canım pgt ye gitti kaliteleri gayet iyi dedi doktorum
Doktorum pgt istedi bundan önce 2 tane olumsuz transferim oldugu icin 1 tane gönderildi oda sağlıklı geldi canımNeden pgt yaptirdiniz acaba? Kaç tane sağlıkli geldi sizde?
4.gün duş aldım canım yatmıyorum canım transfer olduğum gün birde ertesi günü yattım oda şiddetli migren ağrım tuttuğu için yattım doktorumda yatmamı istemedi zaten bende hiç yatmadım uzandım kalktım oturdum canımcanım sen banyo yaptınmı nasıl geçiriyosun yatıomusun
Hadi hayırlısı olsun hakkında sağlıklı embriyo olunca inşallah tutar sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniDoktorum pgt istedi bundan önce 2 tane olumsuz transferim oldugu icin 1 tane gönderildi oda sağlıklı geldi canım
anladım canım inşallah güzel haberler alırız4.gün duş aldım canım yatmıyorum canım transfer olduğum gün birde ertesi günü yattım oda şiddetli migren ağrım tuttuğu için yattım doktorumda yatmamı istemedi zaten bende hiç yatmadım uzandım kalktım oturdum canım
Çok sağol canım inşallah hepimizin ki tutsunHadi hayırlısı olsun hakkında sağlıklı embriyo olunca inşallah tutar sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
canım heyecan varmı. yarın bizede haber ver olurmuBenimde şubat 20 de transferim oldu 1 mart test tarihim ama ben bugün idrar testi yaptım sabah negatif çıktı perşembe günü kan vermek bile gelmiyo içimden artık
Sonucu bildiğim için heycan yok canım haber vericem sabahcanım heyecan varmı. yarın bizede haber ver olurmu
hadi ya kan testi dimiNegatif canım testim
Daha konuşmadım dr la canım bundan önceki denememde banada yapılmıştı ama yine tutmamıştıhadi ya kan testi dimicanım çok üzüldüm ya ama üzme kendini lütfen bak benimkide negatif doktor kamerayla girip bakıcakmış rahime bide çizik atıcakmış baya ihtimalleri artırıomuş bu işlem. sana bişe dedimi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?