Transfer sonrası belirtiler

@Edanonurum Bernaistanbul hayırlı olsun kızlar anlatın nolur kaç embriyo neler yaptınız transferden sonra yolculuk yaptınız mı
Benim ilk transferim . Blastokist yani 5 ci gun embryolari. 2 tane transfer edildi bende.
Ben ilk gun dikkat ettim sonrasinda normal hayata döndum. Sadece uzanmiyorum ziplamiyorim ani hareketler etmiyorum ve ilaclarimi unutmuyorum

Benim ilk transferim . Blastokist yani 5 ci gun embryolari. 2 tane transfer edildi bende.
Ben ilk gun dikkat ettim sonrasinda normal hayata döndum. Sadece uzanmiyorum ziplamiyorim ani hareketler etmiyorum ve ilaclarimi unutmuyorum
Benim embriyolar da blastokist şuan bana o kadar iyi geldin ki anlatamam :) yalnız ben çok deli uyuyorum geceleri bi yerimde duramıyorum etkiler mi o sence

Kan testi yaptin mi canm sen imza eklemissin.benim ikinci tup bebegim ilki tuttu ucuzlerimi kaybettim bu ikinci 5. Gunum 7. Gun tahlil yapicam bekliorum sebepsiz infertilite hicbir sorun yokken 4 yildir olmuyor
evde pozitif cikinca bugun ekledim.
Kan testi yaptircam bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…