Benim bu ikinci tedavim ilki tuttu boş gebelik oldu şimdi ikinci bakalım kanda ne olcak prblem sebepsiz interlitife dediler hep Bernaistanbul kankitişkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah Hayirli sonuclar olucakBenim bu ikinci tedavim ilki tuttu boş gebelik oldu şimdi ikinci bakalım kanda ne olcak prblem sebepsiz interlitife dediler hep Bernaistanbul kankitişkom❤
Kuzum senin ilkinde betan kac cikmisti dusukmuyduBenim bu ikinci tedavim ilki tuttu boş gebelik oldu şimdi ikinci bakalım kanda ne olcak prblem sebepsiz interlitife dediler hep Bernaistanbul kankitişkom❤
124 çıktı iki kat arttı ama sonra bi yerde kaldı değer ilerlemediKuzum senin ilkinde betan kac cikmisti dusukmuydu
Anladim kuzum insallah bidaha yasamicaksin rabbim hicbirimize yasatmasin kalmak ayri sonrasi ayri zor imtihanlar geciriorz124 çıktı iki kat arttı ama sonra bi yerde kaldı değer ilerlemedi
Öyle vala kuzum allh hayırlısını versin sabırda versinAnladim kuzum insallah bidaha yasamicaksin rabbim hicbirimize yasatmasin kalmak ayri sonrasi ayri zor imtihanlar geciriorz
Canim ayni gun transfer olmusuz bende de ayni belirtiler var uzulme hepimizde oluyor bu belirtiler.bende carsamba gunu tahlil yapicam hayirlisiylaMerhaba 27 Nisan'da transferim gerçekleşti ilk tüp bebek denemem bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım maalesef tek çizgi aslında tahlil günüm yarın ama ben dayanamadım az önce kan verdim şimdi iki saatin geçmesini bekliyorum sanki adet olacakmışım gibi kasıklarimda ağrı var çok korkuyorum
Merhaba 27 Nisan'da transferim gerçekleşti ilk tüp bebek denemem bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım maalesef tek çizgi aslında tahlil günüm yarın ama ben dayanamadım az önce kan verdim şimdi iki saatin geçmesini bekliyorum sanki adet olacakmışım gibi kasıklarimda ağrı var çok korkuyorum
Doktor bana kullandigin ilaclardan da adet olamicami soylediMerhaba 27 Nisan'da transferim gerçekleşti ilk tüp bebek denemem bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım maalesef tek çizgi aslında tahlil günüm yarın ama ben dayanamadım az önce kan verdim şimdi iki saatin geçmesini bekliyorum sanki adet olacakmışım gibi kasıklarimda ağrı var çok korkuyorum
Uzulme kan testine guven moralini bozma sonucunh bekliyoruzz cnmMerhaba 27 Nisan'da transferim gerçekleşti ilk tüp bebek denemem bugün 10. Günüm sabah idrar testi yaptım maalesef tek çizgi aslında tahlil günüm yarın ama ben dayanamadım az önce kan verdim şimdi iki saatin geçmesini bekliyorum sanki adet olacakmışım gibi kasıklarimda ağrı var çok korkuyorum
Canım ne söylesek sana fayda etmez ama üzülme demekte dil alışkanlığı bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum üzül acınıda yaşa ama unutma rabbimin bir bildiği vardır en güzelini yaşatacağı için bekletiyordur inşallah dilerim bu mübarek günlerin yüzü hürmetine rabbim hayırlı Salih evlatlar nasip EtsinMaalesef negatif 0.100 dokroruma gönderdim sonuumu yarın bı daha test yapayım mı dedim gerek olmadığını söyledi 1 saattir ağlıyorum ne fayda inşallah sizler güzel haberler alırsınız
Dicek hicbiseyim yok uzuliosundur tek teselli sozum. Rabbim sevindirip kaybettirmesin daha zor ucuzlere oyle sevindikki sonra kaybedince dunya yikilior rabbim dogucak bebisler nasip etsinMaalesef negatif 0.100 dokroruma gönderdim sonuumu yarın bı daha test yapayım mı dedim gerek olmadığını söyledi 1 saattir ağlıyorum ne fayda inşallah sizler güzel haberler alırsınız
Amin inşallah hepimize nasip olur çok teşekkür ederimCanım ne söylesek sana fayda etmez ama üzülme demekte dil alışkanlığı bu yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum üzül acınıda yaşa ama unutma rabbimin bir bildiği vardır en güzelini yaşatacağı için bekletiyordur inşallah dilerim bu mübarek günlerin yüzü hürmetine rabbim hayırlı Salih evlatlar nasip Etsin
Amin çok haklısın kaybetmesi daha zordur cümlemize nasip olur inşallahDicek hicbiseyim yok uzuliosundur tek teselli sozum. Rabbim sevindirip kaybettirmesin daha zor ucuzlere oyle sevindikki sonra kaybedince dunya yikilior rabbim dogucak bebisler nasip etsin
Bende 6. Gunum dayanamayip kan verdim 1 saate cikicakl kizlar dua edin